pozele

pozele | Autor: energy

Link direct la acest mesaj

cum e cu albumul?? care sunt conditiile si cum se procedeaza (cred ca sunt mai multzi care vor sa stie). Am trimis "n" mesaje private si adm si moderatorilor si n-am aflat nimic pt ca nu mi s-a raspuns. Deci...Cum pot avea album?
Multzumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Albumul pe desprecopii.com? e simplu dai click pe lincul Album Foto din lista din stanga (care e pe fond albastru). In pagina care se deschide vei vedea scris: Bine ai venit energy! si dedesubt scris cu litere mici 'editeaza albumul tau' Dai click pe link si urmezi instructiunile. Eu zic ca sunt destul de explicite. Daca ti-am povestit despre alt album, sorry.

Succes!

Cristina & Sandica

floricica cu pozici si pozici pe desprecopii.com La marewww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=la mare&mid=3494&c br / id=10216" target="_blank"> si My bestwww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Sandica%2C poze no br / i&mid=3494&cid=10207" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31887

deci astazi ar trebui sa ai album.

Cu respect,
Florin

Choose life

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

am rezolvat, nu reuseam sa ma prind de faza..
saru'mana, multzumesc frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Nici eu nu am album. Imi spune inca nu ai album si sa iau legatura cu administratorul.
Am vazut ca unele fete si-au deschis cont pe webshot si au album acolo. Mi-am creat si eu acolo un cont dar nu stiu cum sa fac sa adaug acea adresa la mesajele mele. Trebuie sa o scriu de fiecare data sau o pot pune undeva unde e profilul meu si sa apara in mod automat.

Mergi la inceput

Cu scuzele de rigoare revin. Am intrat acum si nu mai am mesajul ca nu am album, imi spune si mie sa imi editez albumul. Gata, m-am linistit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Oricum linkul unde ai pozele il poti adauga la semnatura ta din profilul personal si sa selectezi sa-ti apara semnatura de fiecare data cum introduci un comentariu pe forum. Astfel nu va mai fi nevoie sa o testezi de fiecare data.

Cristina & Sandica

floricica cu pozici si pozici pe desprecopii.com La marewww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=la mare&mid=3494&c br / id=10216" target="_blank"> si My bestwww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Sandica%2C poze no br / i&mid=3494&cid=10207" target="_blank">

Mergi la inceput

Multumesc, Ticka. M-am gandit si eu ca asta e posibilitatea, dar nu eram sigura.

Mergi la inceput