Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (36)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Alexandra

Revin mai tarziu cu vesti, mergem sa papam fructele .

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavv spune:

Pupici de dimineata la toata lumea!
Alexul meu e o idee mai bine, dar tot tuseste dimineata si seara. Mucishorii ii curg si nu vrea sa-i stergem - eventual ii mai linge

As vrea sa va intreb: voi ii dati bebe-ului GRIS? As vrea sa-i dau, caci pe noi asa ne-a crescut mamaie - cu gris, dar dr. mea mi-a interzis caci "umfla" si este "prietenul rahitismului" !! As vrea sa-i dau totusi, dar de care ?? Puiut? sau ce alt gris avand in vedere ca noi mancam NAN2. Apropo de NAN2 asa e cu promotia Sensiblu - 180.500 lei - am cumparat chiar ultima cutie (cica) din magazin. Dar si piure-urile sunt la oferta convenabila (38.000)
Noi mancam de regula de la NESTLE: Orez simplu sau Orez cu fructe si Grau cu fructe + branzica.
Aici iara o chestie: dr. mi-a zis sa pape branzica de la 1 l lapte/zi (Oke de 1.8%), dar e prea mult, asa ca ii dau din 0.5 l/zi.
Astept sugestiile voastre cu privire la gris.Asta sper ca nu da diaree, ca asta ne mai lipseste.
Stiti ca Panadolu-ul si toate sirourile astea dulci dau un kk moale, de la zaharurile de le contin? Am vazut din proprie experienta.

Cam atat cu nedumeririle mele (vorba aia: Fiecare cu ce-l doare, nu?)
Sanatate multa,

Lavv si Alex (7 ian.2004)
http://community.webshots.com/user/lpaun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Mda, Lavv, mare dreptate ai cu fiecare cu ce-l doare. De exemplu eu:
A fost ieri Moti la vaccinul de 6 luni. Are doar 7.5 kg (cica ii lipsesc vreo 0.5kg fata de medie). Pai nu degeaba facusem clubul sinucigaselor, mamici de copii care nu mananca.
Na, Roxi, ca ne-am silfizit si noi.
Am facut "sedinta cu parintii" cu mamele mele si le-am trasat noi sarcini (bagam branzica de casa, ou - cica 1 galbenus pe saptamana, ficatel, piept de pui fiert, etc) ca sa aducem copilu' la normal.
Si a mea tot 400ml lapte/zi halea. Am citit ca ar trebui minim 500ml. Om vedea cum sa facem sa indopam puiul.
La vaccin cica a plans tare de tot (de fapt cred ca s-a prins ea ce inseamna doctor, ca a inceput sa planga de cand a intrat in cabinet si pana au plecat de acolo); seara nu am avut probleme (a mai matait ea de cateva ori prin somn, dar simbolic).
Va pup.
Revoc clubul mamelor sinucigase cu copii care nu mananca si infiintez clubul mamelor sinucigase cu copii subponderali (aici nu mai intra oricine, ne trebuie dovezi clare).
Deocamdata am racolat asa: Eu, Roxi si Lavv.
Lavv, eu cu grisul nu ma bag. Nici nu ma pricep, asa ca mai astept putin.
Andruska pai s-o iau si pe Babee cu mine, sa avem voie mai multe kilograme la avion si in plus ea are experienta in de-ale cumparatului. Babee, ce zici? Facem Craciunul si revelionul impreuna?

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Adina pai mergem in Suedia..cum nu?Ca si-asa am vrut sa mergem de Craciun si de Revelion la Londra si mi s-a luat de toata viza lor si de scarboseniile de englezi.Atatea acte si dovezi si paradovezi imi cereau de ziceai ca emigrez si nu ca merg ca si turist normal.Pana la urma am zis:stam noi acasa frumusel si facem ce-am facut de de 4 ani incoace.De Craciun impreuna si de Revelion eu singura acasa si Vio la munca(fara vizitele de la 12 noapte cu pupaturi).Nu stiu de ce au ajuns englezii sa faca asa urat ca la urma urmei sunt rezident intr-o tara EU si am anumite drepturi si nu suport sa fiu bagata in aceeasi oala cu altii.Is chiar nervoasa serios.
Sanatate multa copilasilor si o zi buna voua.

'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> Botez

Primele luni
Album2

Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

Lavv, eu i-am dat gris de la Puiut inca de la 3 luni si jum. A fost ok, fara diaree, parca chiar dimpotriva kk era mai tare... i-am dat din ala cu aroma de mango si caise si chair a luat f bine in greutate. Nu i-am pus zahar ptr ca laptele praf Milumil este destul de dulce. De curand am vrut sa-i cumpar din nou dar din cel cu miere (tot Puiut) si din neatentie am luat unul simplu dar care nu e instant, asa ca trebuie fiert impreuna cu laptele 1 min...dar e f bun la gust...adica are gust original de gris cu lapte si e f fin... numai ca faza cu fiertul mie nu-mi palce dar din el se pot face si galuste si am zis ca o sa incerc. In plus, daca celelete tipuri de cereale se termina fff repede, astea Puiut se termina fff greu dar au tremen de 3 luni dupa deschiderea cutiei!
Eu ti le recomand dar as vrea sa incerc si altele... adica unde, la ce firma mai gasesc gris simplu, far lapte, instant? Babee, parca tu ziceai ceva dar nu am retinut?!

Helen siDan Cosmin (21 Ianuarie 2004)
Albumul nostru
Albumul comun cu bb-ii de ian-febr 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Babee nu mai fi nervoasa ca nu face bine la ten . Lasa-i incolo nu stii ca ei sunt 'silly' Oricum mai bine in Suedia, te duci si cu Adina si sa vedeti ce comenzi serioase primiti, de-abia va sfatuiti si voi una cu fata si un baiat .

Lavv ref la gris eu cred ca este OK ca doar nu este din comert ci este special ptr copii cu vitamine si alte cele. Sanatate multa lui Alexandru .

Am fugit la treaba

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Aparem si noi dupa o noapte jalnica.....

Dupa baita si-a halit bibele si somnic.....a dormit bine vro ora dupa care a inceput perpelitu....si asa ma tinut pana la 5 dim...rupta de somn ma-m gandit so duc la mama ...o iau frumos din patut ajung in dormitor o trezesc pe mama o pun langa ea....si nici bine nu plec ca incepe si urla...da urlete...nu se mai oprea...am luato in brate am scoso pe balcon ..ne-am jucat un pic...si hai la culcare cum am puso in pat...iar a inceput ...si suspina intr-un hal ...o iau iar in brate iar lugu lugu...o pun in pat iar incepe...pe la 5 jumate am vazut ca nu se potoleste hai la plimbare cu masina....noroc ca dupa juma de ora a adormit in masina....cam asta a fost noapte noastra.....

Iar acum bineintels cai super maraita....iar eu cu nervii la pamant...

Alexutza

Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Multumesc pt raspuns Anda.Tania iti doresc multa putere si imi pare rau ca treci prin asa ceva ,din pacate nu stiu nici o solutie.Ane,esti o eroina.Maria mea a fost linistita azi noapte,insa m-a apucat pe mine o durere de dinti asa ca tot nedormita sunt ,basca, ca sunt si foarte nervoasa din cauza durerii care nu trece cu nimic.Abia astept sa ma duc la dentist.

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Ma roade din nou asta. Daca aveti sau stiti pe cineva care are va rog sa-mi raspundeti si mie:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31988
PS: Ioana, sper ca nu te bag in ceata asa cum m-ai bagat tu pe mine cu brandurile si marcile
Multumesc

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Noi am folosit gris obisnuit pe care l-am amestecat cu formula dar nu in fiecare zi. Insa mai mult am folosit cereale speciale pentru bebelusi.
Nu cred ca-i o problema, atita vreme cit nu-l saturi cu gris. Eventual poti sa-i suplimentezi cu citeva zile de vitamina D.
Babee, spune-mi daca vrei sa-ti aduc un glucometru de aici, sa-ti poti masura si singura glicemia acasa. Stiu ca aveti si acolo dar eu am deja unul acasa de cind am avut diabet gestational.
Adina, banda aceea rulanta nu-i prea galagioasa, nu cred ca ar deranja vecinii dar cred ca sint bani aruncati, o sa mai ai ceva de sters de praf. de ce nu o incerci intai, sa vezi daca-ti place, poate la un club din Bucuresti, daca exista. Eu am recurs la bicicleta obisnuita si xenical, plus facut foamea.
Nici Alma nu-i prea grasuna, nu cred ca are inca 8 kg desi maninca tot ce-i dau. Nici vaccinurile de 6 luni nu m-am invrednicit inca sa i le fac. Exista Similac la Bucuresti ?

Mergi la inceput