album si sistem de puncte
Raspunsuri - Pagina 2
admin spune:
Nu va grabiti cu adunarea punctelor caci sistemul se afla in varianta beta! Oricum noi promitem sa facem acest sistem de atractiv. Pe langa functionalitate o sa aveti acces si la produse (tricouri, cani, produse electronice, alte produse)
Pe langa castigarea punctelor o sa fie si depunctari (pentru cei care vor calca stramb):)
Deocamdata prioritatea numarul 1 este noul server. Serverul l-am platit cum era si de asteptat din buzunar! Toate incercarile de sponsorizare nu au avut mare succes. Am insa ceva promisiuni de la Microsoft pentru licentele Windows 2003 si MSSQL. Pentru server am comandat si un disc extrem de rapid care o sa gazduiasca baza de date. Acest disc nu era in stoc si livrarea s-a amanat cu cateva zile. Oricum targetul meu ramane: peste 2 saptamani .. LIVE cu doua servere.
ticka spune:
Cum se vor face depunctarile? E vre-o lista cu penalizari??? Daca e - unde poate fi gasita? Daca nu este, poate ar fi bine de facut una cu ce nu trebuie sa faci pe forum
Cristina & Sandica
floricica cu pozici si pozici pe desprecopii.com La marewww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=la mare&mid=3494&c br / id=10216" target="_blank"> si My bestwww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Sandica%2C poze no br / i&mid=3494&cid=10207" target="_blank">
iren spune:
[quote]Originally posted by ticka
Cum se vor face depunctarile? E vre-o lista cu penalizari??? Daca e - unde poate fi gasita? Daca nu este, poate ar fi bine de facut una cu ce nu trebuie sa faci pe forum
Cristina & Sandica
floricica cu pozici si pozici pe desprecopii.com La marewww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=la mare&mid=3494&c br / id=10216" target="_blank"> si My bestwww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Sandica%2C poze no br / i&mid=3494&cid=10207" target="_blank">
[/quote
Odata ce exista deja un regulament, nu vad de ce ar trebui unul nou cu ce nu trebuie sa faci.
Iren dubla mamica , Bogdanelu nazdravanu si Julia rechinutza
Gabbriela spune:
quote:
Originally posted by ticka
Cristina & Sandica
http://www.desprecopii.com/forum/rules.asp
Citeshte regulamentul Ticka si vei gasi acolo ce ai voie si ce nu ai voie sa faci pe forum. Este ff clar explicat acolo.
O zi buna
Gabbriela & Julian web
ticka spune:
Ma refeream la puncte si depunctari. Ori in regulament nu scrie cu cat esti depunctat daca incalci regulile forumului. Par exemple: Reclama -10 puncte; deviere de la subiect - 6 puncte! ori n-am citit eu bine ori n-am gasit unde sa ciotesc ori inca un regulament cu depunctari nu e publicat?
Cristina & Sandica
madutza spune:
Imi place sistemul asta cu puncte pe care l-ati propus, e o idee super. Dar mai imi vine si mie alta idee, cas deh, romanul este tare inventiv la furtisaguri....Daca un membru isi face mai multe user-e si apoi de la toate (care pentru inscriere primesc 50 pct), doneaza asa-zisului user principal? Cu 20 de nick-uri noi iti poti face 500 de puncte lejer....Zic si io....daca am fost destul de coerenta
Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003
iren spune:
quote:
Originally posted by madutza
Imi place sistemul asta cu puncte pe care l-ati propus, e o idee super. Dar mai imi vine si mie alta idee, cas deh, romanul este tare inventiv la furtisaguri....Daca un membru isi face mai multe user-e si apoi de la toate (care pentru inscriere primesc 50 pct), doneaza asa-zisului user principal? Cu 20 de nick-uri noi iti poti face 500 de puncte lejer....Zic si io....daca am fost destul de coerenta
Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003
Io cred ca asta se poate depista, ca are acelasi IP- zic si io...
Iren dubla mamica , Bogdanelu nazdravanu si Julia rechinutza
ticka spune:
Eu am lucrat candva la administrarea unui site si-i depistam pe cei care-si cresteau rating-ul dupa IP. Altii foloseau mai multe IP-uri dar pana la urma ii gaseam ( plus tonele de reclamatii care ajungeau la suport). Dar era o munca obositoare....sper sa nu fie cazul si la desprecopii.com. Oricum nu cred ca cei mai multi stau aici pentru a aduna puncte. Mie mi-a placut site-ul si fara puncte si chiar daca nu ar mai fi punctele, tot as sta!
Cristina & Sandica
Freia spune:
nu cred ca e cazul sa ne facem probleme pe subiectul asta.. exista mijloace prin care moderatorii isi potda seama daca un user are sau nu mai multe adrese. Si in plus, Admin a deschis un subiect aici la Probleme Tehnice chiar legat de acest subiect.
Il caut si revin cu linkul.
Freia si Alexa
http://community.webshots.com/user/freia_ro
http://community.webshots.com/user/freia_ro_capsunika