Care este secretul vostru?

Care este secretul vostru? | Autor: nastad

Link direct la acest mesaj

Cand mai aveti timp sa stati la calculator?
Eu lucrez de la 9.00-18.00, cand ajung acasa trebuie sa-mi scot Onitza la plimbare, mai trebaluiesc prin casa si apoi cad franta.
Sambata si Duminica sunt zile de curatenie si alte treburi.
Ma ajuta mult mama , dar tot nu am timp sa fac prea multe?
Cum rezistati?
Abia daca reusesc , seara , sa stau 1/2 ora la calculator.
D

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

unele fete stau pe calc la serviciu , scumpa.Eu tot seara cand vin acasa in loc sa mananc in fata televizorului mananc la calculator...Iar in weekend gasesc eu timp...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Eu stau 12 ore la calculator la servici, ce mai ramane cu copiii, in rest jaf si cotropire! Da le-am spus, cine are pretentii sa puna mana sa faca!!!!!!!!!!
De mancare.....ma mai ajuta mama saraca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

eu sunt in "concediu de ingrijire copil" . Daca n-ar fi fost prematur (sapt.32, 1600gr 41 cm) poate m-as fi dus la lucru din luna a 4-a (dar saracul avea si el 3 kile atunci). Dupa aia, sotzul a zis ca el vine seara, si bb d-abia il cunoaste. Daca nu murim de foame (avem de toate, nu am de ce sa ma plang, nu suntem o familie care se tzine financiar pe umerii femeii) macar sa stau eu acasa cu bb si sa-i suflu in (scuze), sa ma stie pe mine, nu pe una de pe strada (bunicile nu sunt interesate si fiind "tinere" lucreaza in continuare).
Asa ca atunci cand doarme bb, intru pe forum, ca asa mai aflu si eu ce-i cu plozii astia. Sunt doar la primul si stitzi cum e.
Sanatae, ca-i mai buna decat toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Eu sunt CIC si o mai am si pe mama cateodata...chiar si fara ea tot imi fac timp sa intru pe net...chiar si cand mananc vin la calculator(vorba Anielei)...si intru in special atunci cand raul doarme sau noaptea, ca sa fiu mai linistita si sa ma pot concentra...iar inainte stateam la birou tot in fata calculatorului si cand prindeam si un minutel liber tup ochii pe DC...ce sa-i faci daca am devenit dependenta!!!

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Si eu sunt CIC dar cu timpul stau foarte prost, ca sa stau pe net las treaba nefacuta, vasele nesaplate, rufele necalcate, praful... doar copilul are prioritate si mancarea pentru familie. Restul mai pot sa astepte sa vina mama din cand in cand si lasa totul luna, in urma ei. Sa le dea Dumnezeu sanatate mamelor noastre care muncesc pentru ca noi sa putem sta pe net.

http://www.babiesonline.com/babies/i/ilinca
http://community.webshots.com/user/danaf123

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

Pai eu incep in curand serviciul asa ca profit......
Avem bona care sta cu Paula,care face curatenie si papa.
Acesta este secretul meu.Dar eu stau cu copii cat de mult timp pot,ii iubesc si le acord toata atentia mea,doar ca mai sta si tanti cu ele(le mai las singure ca sa se obisnuiasca pt cand voi fi eu la servici).
Si eu mai stau seara pe net.

maria, de Paula (1 an) si Miruna (13 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Si eu sunt in CIC , asa ca intre doua treburi, mai intru pe DC, mananc in fata calculatorului, si puiul meu e intelegator si ma lasa sa stau pe net cat el se joaca!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Eu la 20,30 culc copiii. Menajul mi-l face cineva si de gatit nu gatesc in fiecare zi, asa ca seara de regula dupa 20,30 sunt pe DC

http://community.webshots.com/user/lilianacsaki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Hai ca e dulce intrebarea din titlu! Secretul meu e ca am mult timp liber cu care fac ce vreau eu. Mai bine spus mi-l "cheltui" asa cum cred eu de cuviinta si de multe ori statul in fata calculatorului il bucura muuult de tot si pe barbate-meu Si asta din varii motive, ca de ex: nu fac varza cardurile cu shoping-ul meu, stie la orice ora unde sunt si ce fac, ba chiar atunci cand am chef de vb cu fetele pe chat sau de "puricat" forumul ii dau voie sa se duca la golf sau sa se uite la emisiunile lui tampite cu cursele de cai. Deci pt noi, internetul si forumul meu reprezinta o binefacere pt amandoi. Acum, unde mai pui ca sunt in vacanta in Ro, fara barbate-meu.

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dena spune:

In ultima vreme sotul ma rasfata mai mult asa incat in timp ce el se ocupa de mai toate nevoile casei, eu stau cu burtica in sus pe sofa si navighez pe DC...
In mod normal, ai dreptate... nu este timp... chiar si 1/2 de ora in fiecare seara, cum spui tu, este mult.

Denisa si bebica din burtica - 29 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi

Mergi la inceput