urgent, am nevoie de un sfat!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

exact prin asta am trecut eu saptamana asta..am fost la Lactation nurse si mi-a zis sa continui alaptarea chiar de am febra si sa iau (ibuprofen/advil/ paracetamol)..eu aruncasem laptele si mor de ciuda...te pup si sanatate...
PS am scris detalii la bebelusi de iulie august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Am rezolvat cu febra! Acum am alta problema. Ma doare un san de mor. Durerea este in interior si e asa de mare incat atunci cand ii dau sa suga imi amorteste. Nu e infundat, pt. ca am grija sa ma storc. Ati patit asa ceva?? Ce sa fie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emak spune:

In primul rand trebuie stabilit de la ce ai febra, unde este infectia care ti-a declansat reactia organismului!!!! Poate fi de la o raceala dar poate fi si de la o MASTITA (inflamatia sanului)!!! care e o afectiune grava si trebuie sa consulti neaparat un medic pt ca poate avea efecte grave asupra copilului! Pune-ti o compresa cu apa rece pe san sa-ti mai alini durerea si SUNA MEDICUL! Nu sta pe ganduri!
Succes,
Emilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

ai sunat doctorul? Comprese cu apa rece si maseaza usor sanul, e blocat acolo un canal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Mda nu pare raceala de la mastita faci febra si te simti ametita ca de raceala. Advilul e anti-inflamator deci nu strica sa iei. Pune puil des la sanal tare si inainte de a-i da sa suga pune comprese cu apa calda ca sa iasa lapticul mai usor,. Dupa ce a supt pune comprese cu apa rece si foi de varza tinute 15-20 minute in frigider.

Cata vreme sanul nu e cu pete rosii si nu e cald, e inca bine. Chiar si daca faci mastita exista antibiotice cu care poti continua sa alaptezi. Eu asa am facut cu sfatul medicului. Si am facut doua mastite, nu una. Pui ff. mic care nu sugea cum trebuie.

Anne-Sarah si mamica sa Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Sunt ft. necajita. Febra si starea de raceala erau intr-adevar de la san. Am tinut de mai multe ori o sticla de apa fierbinte pe san, am pus bebele la san mai des, am fost si la medic, care mi-a zis ca inca nu-i grav. Problema este ca mi-au aparut pete rosii pe san si nu mai am aproape deloc lapte...asta ma doare cel mai tareSunt de-a dreptul panicata. Oare voi mai avea lapte mult si bun cum am avut pana acum??? Ce sa mai fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Mephala30. Sanul fiind usor intarit si canalele blocate curge mai putin. Pune puiul regulat la san si nu-ti vei pierde laptele. Bea lichide caldute gen supa inainte de alaptare, incearca sa faci un dus inainte de alaptare si sa te odihnesti putin.

Chiar de a-i face mastita ceea ce nu-ti doresc poti alapta. Daca insa te stresezi vei pierde sigur laptele. Vezi ca e un help line la femina intim cu alaptatul. Citeste si prima parte. Acolo am postat cu toatele, destul de detaliat sfaturi diverse pentru alaptat.

Bafta multa,

Anne-Sarah si mamica sa Andreea

Mergi la inceput