Masuri impotriva greturilor si a starii de rau

Masuri impotriva greturilor si a starii de rau | Autor: DanaRosu

Link direct la acest mesaj

Fetili vin la voi cu o mare rugaminte. O foarte buna prietena de-a mea e proaspata gravidutza si se confrunta cu o stare de rau groaznica, greturi permanente, kestii pe care nu le-a "experimentat" la prima sarcina, acu 5 ani. Saraca de ea nu poate minca absolut nimic, Metoclopramidul nu-si face efectul deloc, si se simte efectiv foarte rau din toate punctele de vedere. Plinge intr-una iar cum eu n-am avut "norocul" unui astfel inceput de sarcina kiar nu stiu cum sa o ajut. In afara de lamiie si biscuiti uscati inainte de a te ridica din pat... altceva nu stiu. M-am gindit ca e mai eficient sa-mi mai ziceti voi cum le-ati venit de hac starilor de rau.

Multumesc frumos si va doresc sarcini usoare si frumoase si bebei sanatosi!

Dana
And, yes, I am a blonde!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Eu nu prea le-am venit de hac, a trebuit sa le suport. Totusi a fost un aliment (ca sa-i zic asa) care parca ma mangaia, este vorba despre bors. Timp de doua luni am baut aproape doi litri de bors zilnic. Apa nu prea puteam sa o beau, parca nu avea gust si de multe ori o varsam sau imi era rau dupa ce o beam.

Greturile mi-au trecut cam prin luna a 4-a. Acum parca am si uitat ca au existat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

si eu sunt o proaspata graviduta si am aceleasi probleme ca si prietena ta, imi pare rau pt ea , nici eu nu pot manca nimic, mi-e rau ,nici apa nu pot sa beau are gust de fier, ce sa mai ...e groaznic....azi am fost la dr si mi-a spus ca nu am ce sa fac...sa le suport si vor trece....sper eu cat mai curand...intre timp ma gandesc ce sa mamanc sa nu-mi faca rau, si nu prea gasesc ce....acum mamanc pufuleti ...cu astia ma impac dar tot nu ma satur...ce sa-ti zic....spune-i sa aiba rabdare

multa sanatate

ADy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Co. spune:

wow si eu am crezut ca mor de-a dreptul primele trei luni...........nici apa nici nimic n-am putut inghiti numai ca ma fortam cam o data la 2-3 zile sa mananc ceva .........am slabit cam 11 kg pe care le-am recuperat cu varf si indesat in lunile urmatoare........am stat si la glucoza in spital vreo saptamana dar a trecut............cu greu dar a trecut..........

Pupici,

Ioana & Co.

Dariuselul mititelul
http://community.webshots.com/user/yoannaco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

pe mine m-a mai ajutat apa minerala cu acid. E singura de altfel care ma ajuta:(

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FlorentinaE spune:

Atentie la metoclopramid.Ascultam un medic care a facut mare caz de administrarea acestui medicament.Mai intrebati.
Indiferent de mijloace, greturile isi fac totusi damblaua.Ganditi-va ca mai exista mamici pe lumea asta.
Sanatate!

FlorentinaE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Si la mine a doua sarcina a fost cumplita, primele 4-5 luni vomam tot ce micam, cel putin asta era impresia mea(mincam si in urmatoarele 10 minute eram la chiuveta), si stare generala de rau de dimineata pina seara, continuu; am slabit cca.8 kg in primele luni, aveam oricum de unde....n-am gasit nimic care sa ma multumeasca cit de cit; la prima sarcina n-am avut nici un simptom de genul asta, o sarcina normala.
toate cele bune
narcisa x

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

fetili, starile acestea de raaaauuu sunt un semn ca e fetita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Draga DanaRosu eu micam f multe mere si imi mai trecea greatza.
Gretzurile o sa-i treacacam prin luna a 4-a.
Sanatate multa prietenei tale.

Ela2001 - 33 saptamini de la UM
Maternitatea Bucur- Dr. Nicolae Crisan

http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Nu stiu cit de adevarat este, dar la mine asa a fost.
narcisa x Patrick 29.06.2002 Vivien 27.01.2004

quote:
Originally posted by monu

fetili, starile acestea de raaaauuu sunt un semn ca e fetita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Si pe mine tot merele ma mai linistesc. Partea proasta este ca eu sunt acum in luna a 9-a si tot mai vomit dar doar dimineata.

Pupici

Mel 37 sapt si 5 zile

Mergi la inceput