Templu din Arad
Raspunsuri - Pagina 2
FlorentinaE spune:
Multumesc pentru raspunsuri.
Eu am un baietel cu probleme.Din dorinta de a-l ajuta cat pot mai mult, incerc tot ce aud.Asa am auzit de templu DESANCA si bineinteles am facut efort sa ajung acolo.Deoarece in sufletul meu am unele indoieli, am vrut sa aud parerea voastra.N-aveam nevoie de pareri acide, oricum le multumesc pentru raspunsuri.
Daca acest templu ar fi in Braila,poate as merge mai des.Se asculta o muzica care te relaxeaza.Dar mai mult de atat nu am simtit.Talmacirile mitice care le-am auzit la oamenii de acolo m-au cam infiorat si sufletul imi este indoit.
Aflasem de acest templu de la o doamna asistenta care avea tot un copil agitat.Dansa a mers acolo si dupa ce domnul Oliver a tinut mana pe capsorul copilului,copilasul s-a linistit.De atuci merge des(anul acesta a mers de vreo 4 ori)acolo si copilul e tot mai bine.Am sperat copilareste ca asa va fi si la noi, dar...n-am vazut nimic.
Asa ca,va rog , nu mai dati cu pietre...
Va multumesc.
FlorentinaE
Claudelu spune:
"Pentru ca numai cei ce nu au increderc in fortele proprii, sau nu mai au pic de credinta in Dumnezeu pot sa creada despre o femei care se desprinde dintr-o data din randul oamenilor obisnuiti, pretinzand ca este jumatatea lui Hristos. Si daca luam in considerare tot ce pretindea aceasta "binefacatoare", cum ca fiul ei, Oliver Isus, este urmasul direct al lui Hristos, nu mai putem explica logica acestui cerc vicios de "divinitati". Cert este faptul ca vindecatori au mai fost, numai ca acestia nu pretindeau milioane de lei pentru a innebuni oamenii si nici cadouri, nici nu si-au facut firma de vindecare precum SC "Desanca" unde la fiecare sedinta se cumpara bilet de intrare, nici nu si-au scris propria biblie - in cazul de fata "Biblia 5". Nu are rost sa dezgropam mortii pentru ca la urma urmei fiecare este raspunzator pentru faptele sale. Iar daca e sa ne referim la Desanca va putem spune ca stafeta a fost preluata de fiul acesteia, Oliver, student la psihologie in anul trei, bineinteles la una dintre cele mai scumpe Universitati, respectiv "Tibiscus" din Timisoara unde taxa pentru un an este de peste 1.000 de dolari. Puteti trage si singuri concluziile. Oliver a preluat pe langa "divina" stafeta si cateva proprietati imobiliare agonisite de mama sa din munca celor intrati in dogma ei. Acesti "martori ai celei de-a doua veniri" - a nu se confunda cu martorii lui Iehova (care au si ei crezul lor) au fost ieri foarte indurerati, iar dupa ce au aruncat o multime de flori pe sicriul bine batut in cuie, au inceput sa cante. Aceste cantece, ale caror versuri ii apartineau Desancai - daca ati uitat cumva faptul ca ea "s-a afirmat" mai intai ca poeta - au fost interpretate cu atata patos ca nici cel mai mare patriot nu stie sa o faca atunci cand e vorba de imnul tarii. Cam asta a fost. Ce urmeaza nu cred ca va fi prea diferit; sistemul ramane acelasi: bilet de intrare, bani pentru carti si casete, sedinte multe si costisitoare, iar rezultatul depinde de autosugestia fiecaruia."
Mesaj preluat din http://www.virtualarad.net/news/2000/va_n160900_ro.htm
Claudia
si Raul(01.04.2004) 
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">
Pagina personala DC
gabitzica spune:
Dena, draga ,cred ca puteai si tu sa faci socoteala cat a trait Desanca, avind toate datele problemei.
Cat despre tine Florentina, cred ca ar fi mai importanta credinta ta in Dumnezeu, decat in tot felul de vraci.
Si eu sunt din Arad, dar nu am fost niciodata curioasa de ce face Desanca sau progenitura ei. Am auzit ca s-a facut mare valva cand a murit si toti discipolii ei asteptau sa invie. Iar despre "templul desanca" acum aud prima data. Scuzati-mi "incultura"!
elena_oona spune:
Mai bine mergi si te rogi in Biserica,sau citesti acasa din Biblie si ai castig dublu.Poti sa-i cumperi copilului tau muzica clasica,sa asculte acasa inainte sa doarma,si sunt sigura ca asta o sa-l mai linisteasca.De fapt ce problema are copilul tau??]
Nu-ti murdarii puritatea sufletui cu astfel de purificatori,vindecatori sau mai stiu eu.Cum pot acesti oameni sa-si permita sa se numeasca "al II-lea Isus",sa scrie o alta Biblie etc.?
Prin primavara am citit in evenimentul zilei,ca era un dezmetic prin rusia care s-a autonumit al II-lea Isus,si care era urmat de niste asa numiti "apostoli"ai lui.Poate oR sa afle unul de altul si o sa se ia la bataie![]()

Elena&baby girl
(DPN 24oct.2004)
ralucah spune:
Adeca cum vine treaba...madam desaga asta a fost un fel de bivolaru da' asa mai stiintific?
De templu asta nu am auzit da va mai zic si io una tare de tot, ca vorbim de temple: acu vreo 2 sapt ma duc eu cu mama ca doua crestine la cimitir la bunicul meu, mai exact la cimitirul Pantelimon. Cand sa parchez ce imi vazura mie ochii?? Chiar langa poarta cimitirului se ridica o constructie "falnica" pe care scria "Templul Afroditei" - cu neste coloane bengoase la intrare si toate acareturile. Si cum uitam io asa prostita la minunatie, iaca ma lumineaza un paznic "aaa donsoara, face discoteca aicea, o sa fie frumos de tot"!!!! Mi-am adus aminte de faza asta pt. ca ziceati ca in templul ala se asculta muzica. O fi si ala mey tot disco da asa mai specializata pe blues si slow!
Dena spune:
Auzi Gabitzica!!! poate ca nu am trecut clasa la aritmetica ... la asta te-ai gandit??
Hai ca ne pierdem vremea...
s-aveti sanatate!
Denisa si bebica din burtica - 29 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by elena_oona
Mai bine mergi si te rogi in Biserica,sau citesti acasa din Biblie si ai castig dublu.Poti sa-i cumperi copilului tau muzica clasica,sa asculte acasa inainte sa doarma,si sunt sigura ca asta o sa-l mai linisteasca.De fapt ce problema are copilul tau??]
Nu-ti murdarii puritatea sufletui cu astfel de purificatori,vindecatori sau mai stiu eu.Cum pot acesti oameni sa-si permita sa se numeasca "al II-lea Isus",sa scrie o alta Biblie etc.?
Prin primavara am citit in evenimentul zilei,ca era un dezmetic prin rusia care s-a autonumit al II-lea Isus,si care era urmat de niste asa numiti "apostoli"ai lui.Poate oR sa afle unul de altul si o sa se ia la bataie
Elena&baby girl(DPN 24oct.2004)
Subscriu in totalitate la ce a spus Elena.Cred ca ar fi cel mai bun lucru care l-ai putea face pentru copilul tau decat sa mergi la toti sarlatanii care te stoarce de bani.
Pot sa-ti dau un sfat daca tot ne-ai intrebat de templul asta "fantoma":stai linistita si nu fa atata drum pana in Arad degeaba.
Alina
gabitzica spune:
quote:
Auzi Gabitzica!!! poate ca nu am trecut clasa la aritmetica ... la asta te-ai gandit??
Hai ca ne pierdem vremea...
Dena, oricum ti-ai pierdut vremea citind topicul...
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by alina morostesquote:
Originally posted by elena_oona
Prin primavara am citit in evenimentul zilei,ca era un dezmetic prin rusia care s-a autonumit al II-lea Isus,si care era urmat de niste asa numiti "apostoli"ai lui.Poate oR sa afle unul de altul si o sa se ia la bataie
Elena&baby girl(DPN 24oct.2004)
Subscriu in totalitate la ce a spus Elena.Cred ca ar fi cel mai bun lucru care l-ai putea face pentru copilul tau decat sa mergi la toti sarlatanii care te stoarce de bani.
Pot sa-ti dau un sfat daca tot ne-ai intrebat de templul asta "fantoma":stai linistita si nu fa atata drum pana in Arad degeaba.
Alina
Perfect de acord cu voi...mai bine ai merge la biserica sa te rogi decat sa bati degeaba drumu' pana aici..
Gabi si Dena si voi aveti dreptate, ne pierdem vremea degeaba aici!!!
Claudia
si Raul(01.04.2004) 
Poze familiewww.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">
Pagina personala DC