Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (54)
Raspunsuri - Pagina 2

onitza spune:
DANIELA, iata ca iti scriu din nou , pentru ca nu a aparut primul mesaj: asadar, peridurala, ti-o cumperi singurica; mie doctorita mi-a spus de la inceput, sa o cumpar de la Municipal; ieri , o viitoare mamica isi cumparase singura peridurala: 700.000 de lei.
Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

onitza spune:
ELIZA, asistenta nu a cuprins in raspunsul ei tot ce trebuie sa contina bagajul si a vorbit mai mult de alimentati de dupa nastere, in functie de natura nasterii, pentru ca era des intrerupta de intrebari si sarea , cum v-am zis, de la un subiect la altul; incerc sa-mi aduc aminte: in primele 24 d eore nu te lasa cu camasa ta de noapte, in schimb se accepta capodul (vezi, aici iarasi tine de politica spitalului, draga mea, cel mai bine te interesezi la personalul specializat - o moasa , asistenta, de la spitalul unde o sa nasti...asa ne-a sfatuit pe noi, sa intrebam); -sa dat cuparerea ca cel mai bine pentru sani si bebe e sa alaptezi la o jumatate de ora dupa nastere; alimentatia e diferita in functie de nastere - asa ca spune-mi cum nasti, ca nu mai stiu...
Onitza
DPN - 8 decembrie

onitza spune:
Eliza, ok, dupa-aia, am vazut ca nasti la Municipal; nu prea ma uit ma unde nasteti, sorry.
Onitza
DPN - 8 decembrie

laura miu spune:
Buna fetelor,
..am si eu o intrebare, pe langa trusa peridurala mai tb sa cumparam si o solutie (care de fapt este anestezia propriu-zisa) sau in trusa asta intra tot ce avem nevoie???
costul ei vad ca este destul de variat, eu am auzit ca aduce la 1.500.000!!!??
laura si bb 30 sap,DPN 14-18 noi
quote:
Originally posted by onitza
DANIELA, iata ca iti scriu din nou , pentru ca nu a aparut primul mesaj: asadar, peridurala, ti-o cumperi singurica; mie doctorita mi-a spus de la inceput, sa o cumpar de la Municipal; ieri , o viitoare mamica isi cumparase singura peridurala: 700.000 de lei.
Onitza
DPN - 8 decembrie

roserb spune:
Noiembrie
Xenia ....DPN 28 oct
Bits....DPN 29 oct- Kenzo/Maria
Camys2000 ....DPN 31 octombrie - - Catalina Nicola
Try ....DPN 31 oct - - Alex
Monbb1....DPN 31 oct- - Sebastian
IrinaA ....DPN 1 nov-
Gioni ....DPN 29 oct- 3 nov- - Alexandru
Ela2001 ....DPN 2 nov- - Diana Andreea
Moss ....DPN 3 nov - -Alexia Stefania
for2nity....DPN 6 nov -
Roserb ....DPN 6 nov - - Mihnea Andrei
Simonacip....DPN 6 nov- -David
Printess2 ....DPN 8 nov
Ele....DPN 8 nov-
Hannen ....DPN 10 nov
Andreap....DPN 11 nov- - Maria
MariamO....DPN 12 nov-
Julia Dream....DPN 14 nov- - Radu
Dena....DPN 15 nov- - Kathryn Alexandra
Hena ....DPN 16 nov
Laura Miu....DPN14-18 nov - - Ioana Antonia
Vivian....DPN 17 nov
Ad rianna...DPN 18 nov- +
Trinity....DPN 20 nov-
Jasmine ....DPN 20 nov -
Tareia ....DPN 21 nov
Aime....DPN 21 nov- -Miruna
Madachan ....DPN 21 nov - - Eduard
Dama....DPN 21 nov - - David Andrei
Daniela Sb....DPN 21 nov
Ileden ....DPN 22 nov-
Daniela Gina ....DPN 23 nov
Eliza5....DPN 24 nov- - Alexandru Jr.
Elielenus....DPN 24 nov-
Diana 2004 ....DPN 25 nov-
Danette....DPN 27 nov - - Iris Sophie
Gibo ....DPN 27 nov-
Miche...DPN 27 nov -
Mihaela Ema....DPN 28 nov
Gandacelu....DPN 29 nov - - Ioachim
Andreeadascalescu....DPN 28 nov
Ionela Roxana....DPN 29 nov
Mate ....DPN 30 nov-
Duda ...DPN 30 nov-
43 mamici
Decembrie
Olga_Stan....DPN 2 dec- - Iosefina Maria
Eveline ....DPN 4 dec- - Andreea Bianca
Misticgirl....DPN 5 dec -
Constanta 2004 ....DPN 5 dec-
Denisa 35 ....DPN 6 dec
Ellina....DPN 7 dec
Mona B....DPN 7 dec - - Vlad Andrei
Fulguletz....DPN 7 dec - - David Andreas
Ncristina ....DPN 8 dec - +
Onut....DPN 8 dec-
Onitza....DPN 8 dec - - Paul Constantin
OtiliaV....DPN 9 dec-
Descultza....DPN 10 dec -
Felis....DPN 12 dec- -Mihai Cristian
Iepurasu....DPN 18 dec - - Alexandru
Monica-Elizabet....DPN 18 dec.
Anne-Mary....DPN 21 dec- - Teodor Alexandru/Luana Teodora
1Sanziana.... DPN 22 dec
Zadi....DPN 20 dec-
Raluca.gabriela....DPN 22 dec- - Maria Alexandra
ioana du....DPN 24 decembrie- - Bianca Alexandra
Carmen ....DPN 29 dec
Elly1977....DPN 30 dec
Bobita ....DPN 30 dec- Razvan/Ioana
22 mamici
TOTAL : 64 cu 23 , 26
, 2
...si fetitele revin spectaculos!
DPN 6 nov- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Eliza5 spune:
Onitza, eu nasc prin cezariana, deci banuiesc ca nu o sa pot alapta chiar asa de repede.. Am inteles ca lactatia se instaleaza mai tarziu in cazul cezarienei.
La curs ati stat pe scaune? Puteati sa stati asa.. mai pe spate?
Exact de camasa voiam sa te intreb pentru ca eu mi=am cumparat deja pijamaua pentru alaptat si apoi mi-a spus Andreea ca nu-ti da voie cu ea in spital. Macar sa nu mai cumpar lucruri aiurea. Oare trebuie sa vii la spital cu pompa de muls?
Eliza - 29 saptamani
DPN 15 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

daniela_sb spune:
anne-marry "La multi ani!" si din partea mea. Si tot ce iti doresti.
onitza, multumesc mult pentru raspunsuri.
eliza, din cate stiu eu dimensiunile bb-ilor cand sunt asa de maricei variaza foarte mult de la un bb la altul, deci varsta actuala e doar aproximata de medici. Asa ca e mai bine sa tii cont de calculele initiale, cele in functie de UM.
29+ saptamani, DPN 21 Nov
http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/orcsarefree/my_photos

onitza spune:
Fetelor, hai sa va raspund cu mare drag, dar nu mai tin minte care m-a intrebat:
1. sunt scaune, da, dar au si fotolii foarte comode; asistenta ne-a spus din start sa aaducem apa la noi sau ceva de rontait si sa ne servim in timpul cursului ca nu o deranjeaza absolut deloc; ba mai mult, a adaugat ca atunci cand simttim nevoia sa ne plimbam, n-avem decat! Sau sa ne asezam pe fotolii - este foarte curat si frumos acolo, Simona poate confirma - apropo Simona pe unde esti????
2. Laura, crede-ma ca am vazut ieri o trusa de peridurala cum arata, dar nu mi-a atras atentia sa fi continut nici o solutie; e prima datqa cand aud, desi pare logic sa se foloseasca injectia pe care am vazut-o cu o solutie, dar...nu stiu nimic de asta... o sa intreb pe doctorita mea ginecolog vineri, da? Ca ma duc la control...
3. Eliza, asistenta , a zis sa nu ne incarcam bagajul de la inceput, ca or sa mai vina sotul, mama pe la noi...dar, da, in primele 24 de ore nu te lasa cu camasa ta de noapte sau pijamale..dar e bine ca ti-ai cumparat-o ca dupa aia, o poti folosi, nu? dupa cele 24 de ore...
Ti-am zis de alimentatie: dupa cezariana, nu ai voie: fructe , legume, sarat, acru, dulce, acidulat,sarat decat lichide...asa , dara nici un gust...yeah!!!!
La nasterea normala, dimpotriva, ai voie dulce, acru, ce vrei....si trebuie sa se tina doua ore dupa nastere o punga cu gheata pe burta sa se retraga uterul, si prin masaj (valabil nastere naturala).
Onitza
DPN - 8 decembrie

Trinity spune:
Buna la toate burticile!
Din pacate nu am mai postat pe forum de ceva vreme si va rog sa ma iertati.
In luna iulie, cand am venit din concediu a trebuit sa ma internez in spital pentru cerclaj, deoarece colul meu se scurtase, aveam contractii si era risc sa o pierd pe bebelina... Nu pot sa va spun ce zile si ce emotii, iar cand doctotrul a zis "repaos total la pat" am crezut ca innebunesc... dar acum m-am obisnuit deja; din pacate nu am acces asa usor la net, dar sper sa se rezolve in cateva saptamani.
Am reusit sa mai citesc din urma, dar nu tot - pentru fetele cu probleme cu colul sau contractii - ascultati sfatul medicului pentru ca nu e de joaca - eu dupa ce am trecut prin asta nu pot sa zic altceva...
Sper sa reusesc sa intru mai des pentru ca acum sufar de prea multa odihna :-)
Anne Mary - La multi ani si sa fii sanatoasa si tu si bb!
Va pup,
Cris sapt 30

onitza spune:
Fetelor, hai sa va zic ce m-a invatat pe mine o vecina: sa nu radeti!!
Cine vrea ia in seama, cine nu, ...nu!!
Eu nu sunt de conceptia sa dau banii pe toate produsele scumpe, pentru ca nu-mi permit!!!Asa ca ma gandeam eu ce sa fac numai sa nu cumpar sutien din acela de alaptat de la Jolidon...de care sunt convinsa ca e bun, dar...
Raspunsul mi l-a dat o vecina care mi-a spus ca ea a folosit o bustiera din bumbac, pe care a atasat in dreptul sanilor un tampon taiat in doua binanteles care sa absoarba laptele; stiti ca tamponul are lipiciul ala pe spate; mi s-a parut ok ideea, si chiar asta am de gand sa fac, fara nici o chestie...fara nici o rusine....
Onitza
DPN - 8 decembrie