Scorpioancele -pe unde sant...
Raspunsuri - Pagina 10
eLaura spune:
Lorelai182003
Ma pui si pe mine pe lista voastra-noastra? 18 noiembrie 1973
Multe si puternice suntem, Doamne! Ma regasesc in mai toate postarile si mi-e tare drag sa-i vad pe cei ce ne stiu de "scorpii" privindu-ne si actionand in preajma noastra cu admiratie si parca un soi de prudenta "E scorpioanca...!!"
Hai sa va vad acum insa: sotul meu e...varsatooooor, si cum toate horoscoapele ne desparteau el a spus ca noi suntem exceptia ce intareste regula!! Asa o fost! A venit si-un pui de Leu, Catamic-6 august 1999, care sa ne puna la punct daca o luam razna...
Ador zambetul pe chipul si-n sufletul celor din jurul meu, soarele, apa, ploaia si muzica, sa merg mult cu masina, pantofii cu catarame si parfumurile Laura Biagiotti si Dolce Vita!
posesoare dragi de ACE (asul nostru din maneca, ha? :))
Laura, mama lui Catamic
vikinga spune:
Hei Laura bun venit pe . Cite coincidente! Si pe mine ma cheama Laura si eu ador soarele si apa(hei traiesc pe o insula) si da am si eu o bucata sotz varsator si ne intelegem si ne iubim EXTRAORDINAR de mult! So, uite ca mai e un caz care contrazice horoscopul pesimist cum ca scorpiile si varsatorii n-au sanse impreuna. Eu ma vad imbatrinind linga al meu iubit sotz. Hai ca sunt in toane bune si vorbesec de prea bine de elSi mi-e imi place Dolce Vita, iar Laura de la Laura Biagiotti a fost primul meu parfum, acum am dat de altele mai puternice.Vikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109
Lorelai182003 spune:
Laura, normal ca te trec si pe tine pe lista. Listuta este deschisa pt toate scorpiutzele/scorpioii.
Pupici
Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17457" target="_blank">Nasterea Ingerasului
ghinetz spune:
si eu, si eu scorpion de 20 noiembrie, bucuroasa sa fiu printre voi!
uneori, cand il enervez , radu, sotul meu imi spune: "scorpie", dar stie a eu o iau ca pe un compliment.pentru ca sunt mandra ca sunt scorpie. in liceu, din 34 de elevi 9 erau sorpioni (mai exact, 8 scorpioance, ca eram profil pedagogic, deci majoritar fete). super clasa, nu?!
dragelor, voi cum va aniversati anul acesta? eu schimb prefixul (2 cu 3)si vreau sa simta lumea...poate imi dati sugesti.
la multi ani celor nascute pe 23 ca eu plec catva zile si n-o sa le pot spune atunci.
OANA SI STEFAN-VLADIMIR
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Lorelai182003 spune:
Bey, shie puturosenie!
Pey sie poati mey fetilor?
Iote ca veni sezonul nostru si noi undie suntem? Hm? In nici un caz pi prima pajina cum am promis.
Sie pare cateodata ca vorbiesc singurik pe acilea.
In orice caz io spun pentru miraklucker si tumpi pt 24.10 desi cu intarziere
Si pentru AlbaIulia si Vikinga pt azi(25.10)
Pupici
Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17457" target="_blank">Nasterea Ingerasului
piticasigogosica spune:
Ai dreptet Lorelai!
Chiar ca a venit sezonul nostru si ....liniste?!
Da las'ca isi revin fetele!
La multi ani celor care s-au aniversat deja!
Sa fiti iubite si tot ce va doriti!
Pitica si Gogosica
pitica
HelleneC spune:
salutare "scorpiutelor" si "scorpiutilor"! E de inteles de ce nu mai apare mai nimeni pe aici, ca doar a inceput sezonul petrecerilor si al cadourilor pt noi, nu-i asa?Eu spun "la multi ani!" pentru cei care au debutat, si hai sa tot postam mesaje, sa ne tinem in frunte, macar acum!In rest sunteti bine, sanatoase? Tare ma bucur ca am intrat in zodia noastra norocoasa, si ne facem si mai bine simtita prezenta!
V-am pupat si tineti-va bine: E luna noastra!
Elena si George (2 ani si 2 luni)
capraru
vikinga spune:
Multumesc de urari si la multi ani pentru Alba Iulia!Da asa e am inceput sa fim ocupate cu petrecerile si cadourileIeri am primit de la sotz aproape toata gama de la Angel, adica parfum, crema de corp, gel de dus, exfoliant, ulei. Am fost taaaaare fericita. Si apoi am mers noi doi singueri la un restaurnat italian si am stat ca doi porumbei! Apoi..aaa nu va mai zicSi ceilalti din grupul meu de prieteni tot astfel de cadouri mi-au adus, mai exau cecuri de la parfumerii si pot cumpara ce vreau eu acolo. Cica au zis ca asa au crezut ca e cel mai potrivit pt mine pt ca sunt asa o cocheta. Le-am zis ca asa sunt draga toate romancele, e normal pentru noi sa ne ingrijim(mai ales scorpioancele, nu-i asa) n-am mai zis dar s-a subinteles ca nu ca nemtoaicele cam paroase si cica mai "naturale"Vineri am petrecerea cu toata lumea, ca aici nu se sarbatoreste inainte, mie mi-ar fi fost mai usor sa o fac we trecut, dar asta e.Eu nu ma supar ca e liniste pe aici, ca stim si noi ca suntem niste misterioase dar n-ar fi rau sa ne mai dam si noi "valul" jos si sa mai zicem cite ceva.Va pupVikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109
Lorelai182003 spune:
Aoliooooo, ce v-o fi muica?
Vikingoo io ti-am scres si pi sombektu cu bebelashii
Felicitari pentru cadouri si abia asteptam vesti de la party!
Io n-am mai rezistat pana la ziua mia si mi-am facut un auto-cadou. Un parfum Noa ca tot ie preferatul meu!
Aha, deshi va datzi la beutura si chiuliti hmmm? of of mai mai!
La mine a fost si taierea motului si acum vine si petrecerea mea dc mai am bani. Nici nu stiu ce sa fac. Oricum o sa fac tot in we acum ca pica in timpul sapt si nu mere ca ie lumea la scarbici!
Vikinga, adeca cum sunt nemtoaicele mai paroase? Adeca nu sie iepileaza de loc?!?! Ca io cand am fost la mare(cand eram mica-mica) am vazut o tanti care vb nemteste si statea in fata mea si din slip iesea.........the horror!!
Vad ca al meu sot nu zice nik de ziua mea. Muama pai daca uita il sparg! Stie ca nu pot sa sufar cand uita zilele de nastere importante. Sau poate face pe secretosu' si-mi face fo surpriza(sper k e placuta). I-am intrat in joc momentan sa vad ce ma asteapta ca ce-l asteapta pe iel daca ma supara e de la sine inteles!
Va pup!
Adrian,Alinasi sotul Adi
Poznele noastre
AlbaIulia spune:
Aoleoooo!
Multumesc fetelor de urari si La Multi Ani tuturor! Vikinga, Laura et Comp.!
Nu am mai intrat pe forum de cateva zile, nu am serbat inca, mergem sambata la pranz, cica sa avem timp si sa nu trebuiasca sa gatesc, eu oricum vin de la servici pe la 7 seara si bebelina se culca la 9 deci timp ioc! Am primit de la sot cartea "Razboi si Pace" (el e Peste) oare ce-o fi insemnand (lui si-a luat in acelasi timp "Idiotul" de Dostoievski - deja ma ingrijorez) iar de la servici am primit o tava si 4 boluri de cristal german, draguti canadienii astia a fost o surpriza gestul! Ne intelegem bine la servici, chiar f bine, n-am de ce sa ma plang! Ma invita tot departamentul vineri la lunch la un restaurant grecesc, ca cica sa fie mai aproape de bucataria romaneasca!
Inca odata multumesc de felicitari, sa traiti si voi toate scorpioancele de peste mari si tari si sa fiti iubite,
Va pupaceste mult de tot
http://community.webshots.com/user/albaiulia101