ghicitul si copilul

ghicitul si copilul | Autor: utocatalina

Link direct la acest mesaj

De curind 2 persoane mi-au ghicit...una dupa poza iar alta in cafea...ambele mi-au zis acelasi lucru desi nu se cunosc si nu le-am intilnit in acelasi timp. Oricum mi-au zis ca o sa ramin gravida in maximum 6 luni si ca o sa nasc baiat...M-au rascolit putin cuvintele intrucit desi nu s-au vazut aceste persoane au spus acelasi lucru...Nu stiu daca va fi asa, dar sper sa mi se intimple, chiar daca as prefera fetita...Nu conteaza, sanatoas(a) sa fie! Voua vi s-a intimplat sa va ghiceasca cineva cind si ce o sa nasteti si sa se indeplineasca aievea? Este o simpla curiozitate...dar as vrea sa scriu peste putin timp ca sunt gravida si o sa am un baietel! Cine stie? Sper sa fie, si sa fie cit mai curind...

cata

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanielaNeagu spune:

salut,
sa fie cum ti-au spus,si chiar daca nu este ce-ti doresti tu, tot copilul tau este.Sa fie cu noroc si sanatate.
P.S.vreau si eu sa-mi ghiceasca cineva.Ma poti ajuta ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Sa dea Dzeu sa se implineasca ce ti-au ghicit daca tot iti doresti un bb!
Cat despre daca va baiat si tu iti doresti fata tot voia Domnului va fi! La fel si la mine! Mi-am dorit un baiat si prima a iesit fata si a doua se pare ca tot asa; desi "babele" imi dau garantii ca e flacau...
Sanatosi sa fie; ca restul ne vom consola cumva!
Apropo! da-mi si mie pontul sa-mi ghiceasca.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

Si eu iti tin pumnii sa t-i se adevereasca ce t-i s-a ghicit.
Sa ne anunti si pe noi cand va fii.

Succes

maria, de Paula si Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Mai fetelor, ia stati voi cumintele si nu-l maniati pe Dumnezeu cu ghicitul asta!

De ce nu acceptati ...? "Faca-se voia Ta", Doamne ... Nici nu stiti ce suflet usor puteti avea daca primiti ceea ce vi se da fara sa incercati sa deslusiti viitorul... ala il mai facem si noi... in functie de ce gandim, ce spunem, ce facem.

PS Si nu, nu sunt prea dusa la biserica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

quote:
Originally posted by Rozi

Mai fetelor, ia stati voi cumintele si nu-l maniati pe Dumnezeu cu ghicitul asta!

Votez si eu ci tine.

Cand iti doresti ceva, si nu numai atunci, trebuie sa te rogi Lui Dumnezeu, nu sa mergi pe la ghicitoare. Acuma, ca o facusi, asta e. Dar limiteaza-te la asta, si vezi-ti de viata ta linistita si cu credinta in Dumnezeu.

Iti doresc ca dorinta ta de a avea bebelusul dorit sa ti se implineasca! Te pup! Sa fi cuminte!

„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

si eu zic ca nu e lucru curat cu ghicitorile astea...s-au vazut cazuri concrete la tv, presa, etc...la aceste asa zise ghicitori merg numai femei suparate, nu? care nu au barbat sau care au si e betiv, curvar, etc....sau nu au copii....si atunci presupusele ghicitori stiu exact ce sa spuna....stiu ele sa te ia pe de parte ca eu cred ca tu singura le spui fara sa vrei cam ce ai vrea sa auzi de la ele....eu zic ca e simpla "jmecherie" pe deasupra mai dai si o groaza de bani, nu e adevarat...ganditi-va si voi ca daca ar putea ghici atat de bine de ce nu fac ceva sa castige miliarde la loto?
eu zic ca un om cu credinta in Dumnezeu nu poate sa creada in asa ceva....
va pup si va urez toate cele bune...nu va suparati pe mine...e doar parerea mea...

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dena spune:

Eu nu pun la indoiala faptul ca unele ghicitori cu har si bine initiate ar putea cu adevarat sa anticipeze viitorul cuiva, dar ... cum spunea si Rozi ... nu maniati pe Dzeu...
Sunt niste energii care e mai bine sa nu fie deranjate... Daca Dzeu considera ca e nevoie sa stii ceva dinainte, gaseste El calea sa te informeze... vei avea o viziune sau un vis atunci cand El considera ca este necesar... in rest... urmeaza-ti destinul cu bucurie si incredere...

Sa-ti ajute Dzeu!

Denisa si bebica din burtica - 29 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

chiar asa nu-l maniati pe DUMNEZEU.sa va spun cazul meu:de mica o vedeam pe mama si pe colegele ei de birou ca dadeau in carti,dar copil fiind nu am dat importanta.timpul a trecut si fiind in preajma examenelor mama apela la o tiganca romanizata pt prezicerea viitorului.sunt o fire curioasa si-mi place sa stiu orice asa ca nu mi-a fost greu sa fur de la acea femeie tainele cartilor.cu timpul a devenit pasiune si in acelasi timp curiozitate.acum un an am ramas insarcinata(lucru pe care-l observasem in carti) si dorind sa stiu ce port in pantece tot dadeam pasente. m-am "jucat de-a Dumnezeu" m-a costat: sarcina am pierdut-o la nici macar o sapt.la analize nici eu nici fetuseul nu prezentam vreo anomalie care sa fi dus la respingerea sarcinii,concluzia :Dumezeu a dat ,Dumnezeu a luat,iar eu am ramas cu o mare suferinta.de atunci nu am mai pus mana pe carti si nici nu voi mai crede in ele.

octy 33 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Vreau sa spun ca faza cu ghicitul a venit in urma unei matusi care practicanta a masurarii cimpului electro magnetic mi-a zis ca am niste probleme genitale pe care trebuie sa le reolv si ca momentan nu o sa am copii, pina nu-mi rezolva problema. M-am dus la doctor...am avut o candidoza pe care am tratat-o, iar mama, din curiozitate, auzind ca persoana care ghiceste dupa poza sau uitindu-se la tine, este recomandata de un preot...i-a trimis prin cineva o poza de a mea iar aceasta mi-a zis ce mi-a zis..Ulterior, din curiozitate, am merg la o prietena de familie, care mi-a ghicit in cafea cam asemanator... La altcineva nu am fost si nu prea ced in treburi din astea...dar mama a avut in tren o exerienta paranormala cu un clarvazator cind eram eu mica, asa ca undeva exista totusi si ceva inexplicabil. Oricum nu recomand la nimeni sa se duca la ghicitori, iar eu nu am platit pe nimeni, nimic...mi-au ghicit sa zicem, de drag..

cata

Mergi la inceput