Bebelusi de iulie-august 2004 (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by Dorsilia

BUNA

postez si aici intrebarea mea:

am observat ca de ieri scutecele baietelului meu de 7 saptamani nu mai sunt asa pline (grele) desi il schimb la aceleasi intervale, inainte de servirea meselor. Asta poate insemna probleme cu rinichii, eventual retentie de urina???? De obicei dupa 3-4 ore erau grele bine, chiar ma miram cat poate sa le umple de pisu, iar dupa 6 ore dadea peafara deja, se uda pe bluzita la spate uneori, iar azinoapte dupa 6 ore de neschimbare abia se simtea ud, nu era greu deloc, si ma intreb DE CE? DE MANCAT MANANCA LA FEL DE MULT. CE SE POATE INTAMPLA?

LIA SI DANUT

LIA!!!!!!!!!!!!!
MAI LINISTETSTE-TE si tu mama!!! n-are cupilu nika :-) Catrina cin haleste al mai mult face al mai putin :))))
Bre tu ai nerfi de otel daca treci pin toate "bolile" astea, zau asa
:-))) Ai luat "Mama si copilul" fff buna cartea! Ia si te odihneste ca-ti trec gandurile rele. Fara gluma, fara ironie eu cind sunt obosita stau si pazesc cupilu sa respire si ma gandesc la toate nabadaile, cand sunt odihnita (cat pot fi acu de odihnita) sa vezi ce de-a crema de zahar ars, pui fript si alte chestii fac:-)

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ssarah spune:

Pupici fetele,
Nici eu n-am mai scris de multisor, dar sunt uneori asa obosita ca abia apuc sa citesc ce ati mai postat voi, pana sa ajung la capitolul scris, e cale lunga...
Corina, si eu m-am saturat de lohii, am deja 7 sapt si 3 zile de la nastere...Totusi de aseara se pare ca nu mai curge rosu, ci maroniu si substantial mai putin, sper sa treaca cat de repede...
In rest ma bucuram ca a mea bebelina doarme de la 21 la 5 si apoi pana la 8, si de 2 zile vad ca se mai trezeste iar pe la 2-3 , sper sa-si revina cu programul, ca sunt capiata...
Abia astept Baby Expo, poat ne vedem pe acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

ok, deci ne intilnim la Baby Expo!
cand va e mai bine, sambata sau duminica? si la ce ora?
pana acum eu, Alex si Florina sintem pe lista ...cine se mai inscrie?

Nicole & Andreea Alexandra (fomista)

http://community.webshots.com/user/niar1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Uuuuffff.... si noi vrem la baby expo !

Eu m-am apucat sa citesc despre diversificare, ca imediat e pe noi. Plus ca am vazut ca unele din voi au ineput deja cu sucuri. Ei, mi-am facut creierii prastie! Cate bordeie atatea obicee...Totusi la o concluzie am ajuns: m-am hotarat sa nu incep decat la 4 luni.

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Lia stai mama calma...iar te gindesti la toate prostiile? cum sa faca retentie de apa un copil de 2 luni, ce, e laptele sarat????
Alex...ne luam de mina ca si eu mi-s la fel...deja ma ...urc pe pereti!
fericitelor, si noi vrem la intilnealaaa!!!! si la babyexpo!!!! sa faceti poze, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa22gandi81 spune:

Cristalina si eu il botez pe Alexander tot maine si sunt emotionata ca in prima zi de scoala.
Se vorbea de vitamina D,aici doc mi-a spus sa-i dau pana la un an in fiecare zi o picatura si al meu le inghite fara probleme.
A!Eu mananc de toate mai putin ceapa si varza si merge bine,nu are nimic ,dar am inceput totul incetul,la inceput nu mancam fructe....etc.,dar treptat e bine daca ii invatam putin cu de toate ca vine timpul cand trebuie sa si manance ceva si atunci...
pupici dulci la mamici si pitici

alexandra si bebe Alexander
www.schloesslstube.com/bogendorf/de/default.htm
http://de.f2.pg.photos.yahoo.com/ph/alexastan1981/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

Buna ziua si de la noi.
Eli sa iti traiasca puiutul sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii.
Fluturas pentru conservarea lapticului in congelator eu am luat de la farmacie urinocultoare.Sunt sterile si incape intr-un recipent suficient lapte(120 ml)daca il umpli de tot.Eu am pus in ele la congelator si cind am nevoie decongelez unul.Si sunt si f ieftine:11 000 lei.
Pupici.

Ancutza si bebe Luca Andrei.

Mergi la inceput