UNIFORME SCOLARE -HELP DC!
Baietelul meu incepe saptamana viitoare clasa intai, si la cererea invatatoarei am postat acest subiect.
Poate cunoasteti firme care sa ne faca uniformele .
Cum a-ti procedat voi cu uniformele in anii trecuti?
Cat au costat?
Cum au aratat pentru fete/baieti? (poze eventual?!?)
Cat de rezistente sunt? (baiatul meu e foarte energic si se murdareste....)
Ma bazez pe experienta voastra de parinti si va multumesc anticipat
Rodica
Raspunsuri
alma spune:
La scoala unde invata fata mea, elevii din clasele I-IV au uniforme, dar nu din acelea clasice. In mare, modelul este acelasi, doar culorile difera.
Pe noi ne-a costat 400.000 lei acum 2 ani si inca ii mai e buna. Fustita e pe elastic la spate si vesta am luat-o mai marisoara. Camasutele albe le-am cumparat separat.
Baietii au pantalonul de la costumul clasic de uniforma sau un pantalon bleumarin (negru), camasa alba si vesta ca a fetelor.
Fotografii poti vedea pe pagina mea, in albumul "la scoala".
http://community.webshots.com/user/freediaro
Rodica spune:
Frumoase poze, sa-ti traiasca fetita! Mi-au placut uniformele! Totusi de unde le-ati luat? Scrie-mi in PM sa nu fie reclama.....
Cum a fost pentru tine clasa intai?
Pe mine m-a apucat teama, dupa sedinta cu parintii....
A fost chiar asa greu primul an?
Pupici si un an bun la scoala,
Rodica
ralualexandrei spune:
Rodica am impresia ca,clasa intai e mai grea pt parinti decat pt copii.Cu toate ca al meu baiat e un nazdravan si jumatate,anul trecut a terminat cu f.b pe linie.In fiecare dupa-amiaza aveam 2 ore alocate pt lectii,cand il luam de la scoala aveam grija sa verific la dna invatatoare ce lectii are pt a doua zi precum si ce anume sa-i pun in ghiozdan daca avea desen sau abilitati practice pt ca el de cele mai multe ori uita.Cand ajungeam acasa il puneam sa-mi arate ce a lucrat in clasa pt a ma pune la curent cu lectiile.Daca ii faci un program de joaca si unul de lectii totul va fi bine si la sfarsit de an vei fi mandra mamica a unui premiant.
Andra
alma spune:
Rodica, nu stiu cine a facut uniformele, noi am dat doar banii. Probabil e o firma de confectii cu care scoala a facut contract, nu stiu exact.
Cum spune si Andra, clasa I a fost mai grea pentru mine decat pentru ea. Am stat aproape tot timpul langa ea cand isi facea lectiile, nu pentru ca nu stia sa le faca, ci pentru ca voia sa ma vada langa ea :). De multe ori uita ce are de scris, norocul nostru ca locuiam in acelasi bloc cu o colega de clasa si se consulta cu ea. A terminat si ea cu FB pe linie, dar stiu ca eu am "muncit" din greu in acel an.
Important e sa ii explici totul cu calm, chiar daca uneori nu te poti stapani, e ceva nou si pentru ei si au nevoie de indrumare. Mult succes in noul an scolar, atat copiilor cat si mamicilor!
http://community.webshots.com/user/freediaro
Rodica spune:
RALUCA, SUNT TOTAL DE ACORD CU SLOGANUL DIN PAGINA TA PERSONALA!!!!
Sa-ti traiasca Maria si felicitari pentru Robert!
Drept sa-ti spun, eu nu ma simt pregatita pentru ce mi-ai scris ca ai facut tu in clasa intai cu baiatul. Eu stiu ca intotdeauna mi-am facut lectiile singura, dar vom trai si vom gasi solutiile pe parcurs. E bine ca m-ai informat din timp!
Rodica spune:
Alma, iti multumesc pentru raspuns. Cred ca fetele sunt din nautura mai "adunate" decat baietii.... asta avem, cu asta defilam!
ro
riosup spune:
daca doriti uniforme frumoase, de calitate si la preturi avantajoase vizitati site-ul www.uniforme-scolare.ro.
Sigur o sa va placa ..
Succes!
quote:
Initial creeata de Rodica
Baietelul meu incepe saptamana viitoare clasa intai, si la cererea invatatoarei am postat acest subiect.
Poate cunoasteti firme care sa ne faca uniformele .
Cum a-ti procedat voi cu uniformele in anii trecuti?
Cat au costat?
Cum au aratat pentru fete/baieti? (poze eventual?!?)
Cat de rezistente sunt? (baiatul meu e foarte energic si se murdareste....)
Ma bazez pe experienta voastra de parinti si va multumesc anticipat
Rodica
oz spune:
sa va povestesc cum e aici cu uniformele poate va dau idei . In principiu exista 2 uniforme/sezon, uniforma de scoala si de sport, pentru iarna si vara. Unele scoli au inceput sa renunte la uniforma de scoala pastrand doar pe cea de sport (o idee buna zic eu). Uniforma de sport este: pantaloni scurti la baieti si fustita sau pantalon scurt care arata ca o fustita in fata pentru fete, in general de culoare mai inchisa (albastru majoritatea) si tricou care are partial culoarea pantalonului si inca o culoare, mai deschisa, tricoul are emblema scolii, plus sapca sau palarie de culoare pantalonilor. Uniforma de iarna este pantalon lung (si la fete si la baieti) si un tricou mai gros cu maneca lunga ca si cel de vara, plus o bluza groasa de culoarea pantalonului care este fie cu fermoar in fata fie cu gatul in V. Uniforma de scoala (la scolile care o au) este un fel de sarafan pentru fete, pantaloni scurti cu tricou baietii, iarna pantaloni lungi si tricou si fete si baieti. Asta este la scolile de stat, cele particulare au uniforme peste uniforme, de scoala, de sport obisnuita, de sport pentru competitiile pe case, au case ca si in Harry Potter .
tora97 spune:
Thea a icneput scoala!
uniforma ei este formata din camasa alba, sarafan cu nasturi in fata (partea de sus verde inchis, cea de jos ecosez - parca asa se spune, cu patratele- verde cu rosu) si sacou rosu - a costat cam 1 milion
a baietilor: camasa alba, pantalon negru, vesta ecosez verde cu rosu si sacou verde inchis
singurul inconvenient este ca uniformele sint cam grosute.. insa in ideea in care le vor purta doar un semestru... asta deoarece invatatoarea si cred ca si directoarea, nu tin neaparat la purtarea uniformei, cred ca merge
comanda am facut o la o firma, cu care avea scoala contract/intelegere.. daca te poate ajuta, iti pot da numarul de telefon..
http://community.webshots.com/user/tora97
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez
"Sunt doua feluri de a-ti trai viata...
Unul - de a crede ca nu exista miracole
Altul - de a crede ca totul este un miracol" Albert Einstein
Rodica spune:
riosup-- multumesc pentru PM!
tora97- ce frumosi copii ai ! Sa-ti traiasca! Cum a fost la mare in cort? Noi ne gandim sa mai crestem putin ca sa mergem cu cortul...
Daca poti sa-mi pui in PM ceva despre uniforme....cine le-a facut...
Multumesc!