Mamici de ianuarie-februarie 2005(32)
Raspunsuri - Pagina 9

ingerasu spune:
Camitzu acel cineva eram eu. Eu am fost si la primele 2 editii si am intrebat si de preturi si mie una mi s-au parut mai scumpe decat ceea ce gaseai in magazine (stiam preturile de la prietena mea care isi cauta pt fetita ei). Stiu ca, de obicei, ar trebui sa fie mai ieftine dar mie mi se pareau mai scumpe. Iar parerea asta am citit-o si la unele mamici de noe-dec care au fost si ele acolo si la fel spuneau si ele ca au fost articolele mai scumpe aici. Acum ramane de vazut cum o sa fie anul acesta. Plus de asta era mereu imbulzeala, unele produse mai dragute si poate in oferta erau deja vandute si asta se intampla vinerea dupa-amaiza in prima zi de targ. Eu oricum mi-am cumparat ceea ce imi trebuie, ramane doar sa casc gura si daca o sa vad ceva dragut imi cumpar.
"ingerasele" 23+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

cam33 spune:
Ingeras dupa cum spui tu cred ca si io voi casca gura. Spuneai ca ai colindat multe magazine de baby. Eu vreau sa iau luna asta patutul (inca nu sunt sigura daca sa iau de lemn sau textil). La Carrefour preturile ptr. Chicco, Graco sunt mai mici decat la reprezentanta?
Camitzu 21+

Candy spune:
Desi ar fi logic ca la targuri sa fie preturi de producator, Romania e cu fundu-n sus si comerciantii profita de faptul ca oricum au vanzare, ca sunt multi parinti care daca tot au batut drumul pana acolo, nu se mai uita la cateva sute de mii in plus.
Pe site-ul stilo.ro la "Jucarii" am vazut un patut textil Chicco sub 7 milioane, asemanator cu cel de la Graco. Parca era 6.800.
Eu nu sunt din Bucuresti, dar incerc sa ajung la targ. M-am gandit sa oprim intai in Carrefour Militari, ca ne e in drum, apoi mergem la targ si in final in Cora, ca sa facem o comparatie de preturi. Acolo am vazut acum vreo luna niste mese de infasat dragute si mai ieftine decat pe net.

cam33 spune:
Ubi- Cristina ce mai faci? Am vrut sa te intreb si ieri ce ti-a mai spus dr? Cand ti-a recomandat urmat. eco?
Camitzu 21+

cocolino spune:
Candy esti sigura ca pe site-ul stilo.ro, ai vazut patutul? Eu am intrat acolo si nu am vazut decit jucarii si alte cadouri...
Coca 20 saptamani si dragalas - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Ubi spune:
Cami, am scris ieri dar cred ca e la (31).
Badiu mi-a repetat ca nu e cazul de vitamine. Eu sunt socata de cata lume se mira ca eu nu iau asa ceva si normal ca l-am intrebat si cand am intrat si cand am iesit din cabinet. Mi-a luat tensiunea (12/8!!!! super cica). Si la revedere, pana peste o luna. L-am intrebat de eco si mi-a zis ca nu mai trebuie sa fac nici una pana cand ne vedem data viitoare. Tu?
Ce m-ar fi nelinistit ar fi fost "gramajul": 205+/-45. Hai ca plusul e de bine dar minusul? Iosup a zis ca e in limite. Badiu mi-a confirmat ca e bine dar stii ca din ce citesti mai mult, iti faci tot felul de griji. Pe site scria ca la 20 sapt are 250g. Si a mea daca e cu minus?

ingerasu spune:
Mirela imi pare rau ca nu mai poti veni, mai bine menajaza-te. Dimensiunile le am si eu, daca le vrei sa faci comparatie, numai sa-mi spui. Iti mai explic din prescurtari si dimensiuni. Mai bine lasa saptamanile de la UM pt ca mai incolo, daca creste bebelina mai incet iar trebuie sa schimbi. Poti, in schimb, sa-mi dai data probabila a nasterii sa o trec in lista.
Bravo Shobo pentru achizitie!
Camitzu, eu mi-am luat din Carrefour Militari pat Gracco Contour 120 cu 4 mil lei iar la ei pe site este 5 mil lei iar Chicco (desi terminasera promotia la carucioarele 3 in 1) costa 10.5 mil lei fata de 13 mil la reprezentanta, deci mi s-a parut mai ieftin. Desi nu mai aveau carucioare Chicco la promotie o tipa de acolo mi-a zis ca s-ar putea ca la sfarsitul saptamanii acesteia sa mai aduca.
"ingerasele" 23+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

cam33 spune:
Ubi-Cristina eu cred ca stie el ce stie cu vit., de ce sa ne indopam degeaba cu ele daca luam totul din alimentatie si bebe se dezv bine. Mie mi-a dat doar Mg ptr ca aveam carcei,crampe la muschi. Cu greutatea stai linistita, daca amandoi ti-au spus ca e OK. Cine a facut sit-ul nu consulta zilnic gravide, ei au luat o medie din carti de specialitate. Doar nu degeaba se spune ca fiecare gravida e altfel. Tu ai facut eco la CMU-unirea? Am inteles ca Iosup o sa fie doar acolo din sept si ca au ap chiar mai bun decat la Enescu bineinteles si pretul va diferi 2,5mil fata de 1,9la Enescu. Tu ce stii?
Ingeras multam, banuiesc ca au si la Carrefour Orhidea, mi-e mai la indemana.
Camitzu

oprietena spune:
Ingerasu, mai bine o las pe Bubulina cu 23+, nume nu i-am dat inca, de, eram pregatita pt Rares, sper sa nu fie suparata pe mine. Vineri merg cu pozicile si cu dim la dna doctor, Pana una alta arata cam asa:
diametru biparietal: 6 cm- 24-25 sapt
perimetru cranian 22 cm 24 s
perimetru (nu stiu ce scrie) 18.5 cm 23-24s
lungime femur 4 cm 22s
den sf lunii dec
Voi luati calciu??? Mie mi a dat "cal-c-vita"
Mirela si Bubulina