Mamici de ianuarie-februarie 2005(32)
Raspunsuri - Pagina 7

oana cretu spune:
Da, Cami, ti-ai amintit bine, la Cannes locuiesc.
oana si bebitza din burtica (23s)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

rachel owen spune:
Fetele, mai incet cu ca avem timp dupa ce nastem sa tot
.
Hi-hi-hi!
Eu si Crinuta ne gandim deja sa si organizam o petrecere in cinstea abstinentei.
„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”

adita spune:
mai fetelor, dar scrieti, nu gluma. De cand citesc ce ati scris azi, am uitat ce vroiam sa raspund la primele mesaje. Intreba cineva daca am folosit aparatori pt sani. Da, am avut de silicon si mi-au prins foarte bine, probabil ca si alea de latex erau bune, dar nu am gasit eu atunci cand am avut nevoie. De baut, eu am mai luat cate o inghititura de vin rosu, asa, la ocazii, sau cand imi scadea prea tare tensiunea.In legatura cu baby expo, o sa merg si eu pe acolo, poate stabilim cumva sa ne intalnim mai multe. Si mai vroiam sa mai spun cate ceva, dar nu mai stiu ce. Batranetea, bat-o vina. Nici nu mai stiu daca v-am spus pe unde am si eu un album cu poze, in caz ca vreti sa ne vedeti. In caz ca vreti: reclamamascata.ro/album/Antim_si_Elena si reclamamascata.ro/album/album03

ingerasu spune:
Shobo editura medicala este undeva pe langa Pro TV pe bd. Pache Protopopescu 131, cum vii de pe Mihai Bravu si intri pe acest bulevard este imediat pe dreapta. Dar intra la ei pe site si poate ti-o trimit prin posta. Eu te-as sfatui, indiferent cat dai pe ea, sa o ai in biblioteca pentru ca este foarte buna.
Camitzu de unde ai scos ca am dat 4.5 mil lei? Sau poate am scis eu intr-un mesaj anterior gresit. Nu, am dat cu totul (Doppler+morfo+biometrie+poze 3D+ filmuletze 4D) 3.3 sau 3.4 mil lei scuze dar sotul a platit si nu mai stie exact, la centima. Deci, iese calculul (2.5+0.8=3.3 mil lei)? Si sa ai la tine un CD sa iti inregistreze poze si filmuletze 4D, desi el s-a oferit atunci sa-mi dea unul dar si asa venisem cu vreo 3 CD-uri dupa mine, in caz ca nu o fi unul bun.
"ingerasele" 23+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Candy spune:
Neatza burtici!
Gasiti poze si preturi la saltelutele din Durflex pe reclamasi bebelusultau.ro. Tot acolo mai sunt unele din "iarba de deal, ecologice". Nu mi-e clar ce-i cu durflexul ala, stie cineva?
Voi ati vazut pernutele antisufocare, pe care bebeul sta culcat pe o parte? Are cineva experienta cu ele?
Mie au inceput sa mi se umfle picioarele si pana am purtat saboti nu m-a prea deranjat, dar acum cand s-a racit vremea si am trecut la pantofi, dau pe dinafara din ei! Voi aveti probleme cu retinerea apei? Stiu ca in primul rand trebuie redusa sarea, dar eu ibesc sarea in bucateeeee! Si mor dupa saraturi si muraturi in general... Oare ce diuretice se pot folosi?

Candy spune:
Voi la care carte "Mama si copilul" va referiti? Ca am gasit doua.
Una la Ed. Rao, scrisa de Elisabeth Fenwick, la 863.000. Aceeasi carte, dar la dol.ro, costa cu o suta si ceva de mii mai putin.
A doua de herta si Emil Capraru, la preturi ce variaza intre 375.000 si 565.000, cea mai ieftina e pe bebeshop.ro, 375.000.

cocolino spune:
'Neata,
"La multi ani", ptr sarbatoritele de azi!
Eu sunt trista...taaareee
Nu-l mai simt pe bebe.. Si acum stau si ma gindesc: oare in week-end mi s-a parut ca-l simt sau chiar e o problema cu el??? Voua vi s-a intimplat sa-l simtiti si apoi o zi sau doua sa nu-l mai simtiti???
Coca 20 saptamani si dragalas - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Candy spune:
Cocolino, nu te panica de pomana! Mi s-a intamplat si mie, si am tot 20 sapt. Nu e vorba ca nu se misca, dar la varsta asta a sarcinii miscarile sunt destul de delicate, nu iti da ghionturi adevarate, eu simt o miscare ca de muschi care se zbate sau de peshte in apa. Asa ca probabil el se misca, dar nu simti tu, mai ales daca nu stai in pozitie orizontala. Stai linistita, sunt sigura ca e bine, poate trage si el un pui de somn, ce vrei...

cam33 spune:
Ingeras nu mai stiu nici eu de unde am scos 4,5mil, poate vazusem 3,4 si am citit 4,3mil , oi fi fost . Oricum e bine ca e 3,4.
Candy cartea este de la Editura medicala, autorii parca sunt niste dr.. Ca diuretice eu mananc prune, pepene, struguri si Ceai diuretic de la Plafar si beau multa apa 2,5-3l/zi , mai putina sare(mai trag si io chiulul cateodata.
Adita eu te intrebasem de aparatori de san, multam. Am citit la Chicco despre cauciuc natural. Stii ce inseamna, e diferit de latex/silicon? Si eu sunt de acord sa ne intalnim la EXPO BABY, dar sa ne potrivim cu ziua.
Camitzu 21+

cam33 spune:
Coca imi pare rau ca nu-l simti pe bebe dar daca la eco misca, n-ai de ce sa-ti faci probl. Poate ai mai mult lichid amnio si atunci miscarile lui sunt mai greu perceptibile. Daca vrei sa stai linistita intreaba-ti dr sau mai fa o eco. Nu e bine sa te stresezi.
Camitzu 21+