Mamici de ianuarie-februarie 2005(32)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Cristina, pentru gat,incearca si Mynthon, dropsuri Orbit cu portocale/lamaie/Wild Fruit si menta (fara zahar), Airwaves, bomboane de eucalipt sau Ice bonbons (eu luam de la Shell). oricum, eu am luat si Halls, nu vad de ce-ar fi contraindicat, ca doar nu-i medicament!
Sau comprese cu spirt.
Mai e si o alifie pe baza de mentol/eucalipt, care se unge pe piept (extern), excelenta, se numeste Bronchicum sau ceva asemanator (arata ca o untura). Intreaba la farmacie, poate dai de ea, io cu aia ma slavam de obicei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Cocolino si eu am probleme daca stau in fund. Ma doare noada de imi dau lacrimile. Apropo de alcool nici eu nu beau, dar am baut nici inainte si nu ma atrage deloc. Dar am auzit mamici care am baut cate o gura de vin si bebe e ok.

Cristina si eu sunt racita de joi si ma doftoricesc cu mai nimic. Proposept, piocaturi de nas uleioase (din pacate mi s-a uscat mucoasa nazala insa) si paracateamol unul pe zi. Dar cred ca pana nu se face saptamana nu scap. Eu am luat 2 pastile de oropiovalone dar docrorita mea a zis sa nu mai iau. Citisem pe forum ca unii doctori le recomanda in sarcina si am luat plasa. Sper sa nu-mi fi facut rau (au efect local si din cat am studiat pe net nu sunt contraindicate in sarcina). Asa ca iti recomand sa nu iei nici strepsils ca sa nu ai griji suplimentare.

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Cristina mama, voi doua ati avansat in vacanta asta? Ca am vazut la semnatura ta ca esti in saptamana 23+, adica depasesti veteranele (eu, Oana, Crinuta)? Cum ti-ai calculat tu ca doar sunteti mai micute cu 2 saptamani de la UM? Bey, ti-a priit odihna?

"ingerasele" 23+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Merci, Candy si ingerasu pentru informatii! m-am prapadit de ras, ingerasule cu reflectia legata de saptamani facuta Cristinei.

oana si bebitza din burtica (23s)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Fetele racitele si nu numai... grija mare cica saptamana asta se tot raceste vremea ( pana la 0 grade si lapovita la munte, brrrrrrrr). Asa ca sa va imbracati bine chiar daca e soare afara.
Si eu vreau detalii despre saltelute, cine a studiat problema poate ne mai spune si noua...

Lali si licuriciul ei 22+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cam33 spune:

Cristinuca vezi ca la Praktiker au niste masti dragute de praf(25000lei/set de 5buc). Eu mi-am luat ptr zugravit. Ia si tu ptr sotiorul tau sa nu-ti mai dea virusi. Incearca sa iei si polen, e chiar indicat la gravide, are multe vit si creste imunitatea.

Oana in cartea "Mama si copilul" parca asa se numeste e scoasa de Editura medicala am citit despre saltele. Mi s-a parut destul de completa ptr.incepatoare. Iti recomanda si ce sa cumperi ptr bebe, ptr mama, tehnici de alaptare. Costa in jur de 500.000-600.000lei. Cred ca nu strica s-o rasfoiti macar prin librarii. Parca era si in Carrefour. Acolo recomanda saltelele din iarba,cocos

Camitzu 21+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaM spune:

Candy si Ana Maria, saru'mana mult pentru sfaturi.
Nu stiam ca pot lua Paracetamol.
Oricum maine ma duc la dna dr si o sa intreb exact daca am voie si ce anume pentru gat.

Ingerasu, esti fantastica, nu iti scapa nimica domn'le
Uite care e misteru': azi de dimi ma uitam la semnatura si am vazut ca sunt in urma cu o saptamana...cum eu mai sunt la birou doar azi, deci nu mai vin pana saptamana viitoare, am modificat azi in 23 de sapt...capisi? Oricum, pe 9, chiar de ziua mea, intram in 6 luni...asa ca sarbatorim de 2 ori, si pe mami, si pe bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Am cartea, cami, merci, am sa ma uit pe ea. Dar ai fost atre cu rasfotul prin librarii. As vrea eu sa o pot rasfoi prin librariile din Bucuresti, dar prea curand nu o pot face, caci e departe Buc de mine.:)) Merci!

oana si bebitza din burtica (23s)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cam33 spune:

Cristinuca ma termini. Tot acum pe 9 e si ziua surorii mele. Iti urez de pe acum muuulta sanatate si fericire, un sotior mai egoist cu virusii, si un bebe sanatos

Lalisor cred ca m-ai uitat daca am lipsit asa mult. sa stii ca n-am fost la distractii, m-am procopsit cu o pauza lunga la pat. Nu mai vrei sa ma iei si pe mine sa vizitam municipalul?

Camitzu 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Buna fetele,

Va scriu si eu acum, ca abia am apucat sa va citesc. Imi face deosebita placere sa fiu cu voi, chiar daca nu-mi fac prea des simtita prezenta.
Ziceti-mi si mie unde e magazinul asta Z, ca am mai auzit de el

Anuc si BBL mic

Mergi la inceput