Dragelor, Alexandru al meu a inceput de ieri gradinita... o gradinita de stat. Ieri a fost ok, n-a plans la despartire, dar astazi a planssss... vai de noi.
Probabil ca asta va fi in primele 2 saptamani (sper).
Problema este ca eu nu sunt prea multumita de faptul ca sunt 22 de copilasi in grupa... si asistenta medicala se poarta ca o scorpie.
Parca as vrea sa-l mut la o gradi particulara... dar pt. asta am cateva intrebari, pentru cele care aveti copii la astfel de gradinite:
- cat costa? (program de la 8,30 la 17,30)
- cam cati copii sunt in grupa?
- imi recomandati va rog si mie o gradinita particulara in sectorul 2?
Va multumesc anticipat, pupici.
La gradi unde sint ai mei programul lung costa 140 euro ( de la 8 la 18 sau 18.30 nu stiu exact ca ei sint la program scurt) au mic dejun, gustare la 11, prinz, gustare pe la 16. Anul trecut erau la grupa mare 7 iar la grupa mica 11. Anul acesta nu stiu exact citi vor fi, nu s-au intors toti copiii din vacanta.
Din pacate nu te pot ajuta cu vreo recomandare in sect 2, gradi de care ti-am povestit e in 1...doar asa, ca sa-ti faci o idee ce ofera.
Tot orientativ: Andrei este la o gradi in sect 5 si programul scurt costa 80 EURO + 42,000lei masa de pranz.
In grupa sunt 12 insa niciodata nu vin toti. Eu sunt multumita pana acum !!!
Si Andrei se maraie ca nu vrea sa mearga si altele insa acolo este cuminte.
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
Cit am stat in Ro am avut-o pe Ioana la Gradinita Melba - str. Linariei 107, in spatele Liceului Sincai. Costul era de 150euro pe luna, program 8-18, mic dejun, gustare, prinz, gustare dupa-amiaza, somn in conditii deosebite, sala de mese, sala de joaca, engleza/germana intensiv, coregrafie, actorie, muzica. Ce sa mai, eram foarte multumita, iar personalul de cea mai buna calitate, numai profesori, psihologi, medic permanent, si foarte important - se pastrau probe din mincare 36 ore pentru a preveni orice probleme de sanatate. In grupa mica, unde a fost Ioana, erau 12 copii.
Adivio&Ioana-nazdravana