Fetelor, la mine situatia este din ce in ce mai disperata! 
Acum sunt insarcinata si toate sperantele mele de a alunga rinita asta nenorocita cu ajutorul medicamentelor pe care mi le-ati recomandat, s-au spulberat. Incerc sa ajung la doctor luni si o sa-l intreb daca am voie sa iau ceva, si ce anume. Ma gandesc ca poate si alte gravide au fost in situatia asta si este groaznic sa stranuti non stop si sa te manace ochii fara sa poti lua ceva...
Andreea
Life it's like a box of chocolates. You never know what you gonna get!
Sunt amarita, pe langa rinita acum ma chinuie si greturile. ![]()
Of, of, mai, mai...
Am ajuns atunci la medic si raspunsul a fost: trebuie sa merg la homeopat, dar pentru ca sarcina e mica inca si embrionul nu se vedea la eco mi-a spus ca ar trebui totusi sa mai tragem de timp cu homeopatul pana vom vedea pe bebe la eco. Miercuri merg iar la eco si sper sa imi rezolve si problema cu rinita si sa-mi dea si ceva pentru greata.
Va pup si o sa scriu ce am facut. 
Andreea
Life it's like a box of chocolates. You never know what you gonna get!
Fetelor, in general alergiile, si deci si rinita alergica, se instaleaza pe o imunitate scazuta. Cresterea imunitatii reprezinta cheia de a rezolva aceste probleme. Cunosc cateva cazuri care s-au rezolvat complet cu Carotenoid Complex (www.carotenoidcomplex.com, www.carotenoids.net). Este integral natural si eficacitatea dovedita prin studii la nivel inalt. Poate fi luat de oricine, de la bb pana la maturi, chiar si gravide. L-am folosit si eu pentru mine, dar nu pentru alergii ci in alte probleme: raceli, gripe, infectii. Este cam scumput, dar merita.