Pestoaicele sunt pe aici? (2)
Raspunsuri - Pagina 4
Emilly spune:
Mirela si eu tot in Pierrefonds locuiesc in Montreal partea de vest a insulei.E super sa va rezolvati sa va mutati daca acolo nu va place.Verisoara ta e demult in Montreal, poate suntem vecine, mai stii?
fulguletz cum mai esti, pe unde mai fulguiesti?
CRISMIR spune:
EMILLY,verisora mea e de aproape 7-8 ani(daca imi aduc bine aminte)...stiu ca la inceput nu a stat acolo,dar cred ca de vreo 5 ani sta in zona asta....(o cheama Manuela Popescu)e casatorita si are doi copii,o fetita si un baiat...o cunosti?...ar fi ceva!
Noi am vrea sa venim acolo,dar problema e ca nu putem fara acte,deci va trebui sa ne depunem actele de emigrare pt Canada in tara,pt ca am incercat aici si nu se mai primesc,de cand cu 9/11.......iar in tara dureaza,off,si e complicat,nu are rost sa povestesc acuma...insa anul asta ne gandim din ce in ce mai mult la chestia asta,si speram sa ne ajute Dumnezeu intr-un fel!
Hai ca mai vorbim,eu nu am somn si bantui pe aici[D]!
Va pup,Mirela si bebele,35 sapt.
http://community.webshots.com/user/crismir100
DPN 27 oct.-baietel-Robert Cristian
Emilly spune:
Buna pestisorilor,
Mirela nu o cunosc pe verisoara ta din pacate.
In legatura cu actele de emigrare pentru Canada stiu ca se poate incepe procedura pe internet dupa care poti da adresa de corespondenta de unde sunteti voi.Noi am aplicat din Ro dupa care am plecat in Dublin si acolo am facut medicalele si de acolo am plecat direct spre Montreal anul trecut in august.Nu a fost o problema ca aveam domiciliu in alta tara doar ca ajungeau mai greu scrisorile la noi.Nu stiu cum o fi insa de la voi, dar in mod sigur va puteti apuca de acte ca dureaza cam 1 an, un an jumate.Succes!
Emilly si Ilinca
CRISMIR spune:
EMILLY,multumesc de sfat!...dar eu mai am o nelamurire,voi unde ati dat interviul,in Ro sau in Dublin?...pt ca noi de asta ne facem probleme,ca o sa trebuiasca sa mergem acasa la interviuri si daca Doamne fereste nu ne accepta si se intampla ceva(noi aici nu ne vom mai putea intoarce)...si stam asa intr-o dilema!
A,si inca ceva,cum pot trimite pe internet ca eu din ce am citit acolo scrie ca poti scoate formularele de pe internet si le trimiti la ambasada din tara ta?!...nu am gasit eu tot ce era oare?!...si dupa cum am zis si ieri,noi am trimis o data la consulatul de aici din America acum 1 an jumate si nu am primit nici un raspuns,si am aflat apoi ca nu se mai primesc depuneri aici,doar in tara din care esti....si inca ceva,si scuza-ma ca te stresez,dar voi ati dat interviul in limba franceza?...eu nu vorbesc de loc franceza,habar nu am,numai sotul le rupe(o data vorbea destul de bine,dar a uitat)...in fine,cred ca el s-ar descurca dar mie imi e imposibil,si sunt si antitalent la limbi!
Hai ca te-am inebunit,eu stiu unele chestii si de la vara mea,dar ei au venit de mult timp si stiu ca acum s-au tot schimbar legi si tot felul de chestii,de aia te intreb pe tine,sper sa nu te superi!
Dar vad ca nimeni pe aici,pe la pestisori ,in afara de noi doua....ce faceti mai,pe unde mai inotati?!
MARUTA,se distreaza in vacanta,ce fain de ea,sper sa vina cu vesti bune,si povesti multe!
Va pup acum,si ne auzim mai tarziu!
Mirela si bebele,35 sapt.
Rayuela spune:
mi-am mai bagat si eu nasul pe la voi..tare harnicutze sinteti
Crismir,vad ca mai ai putin ,iti urez sarcina usoara in continuare si mai ales o nastere usoara si un bebe sanatos!imi aduc aminte ca ultima luna a fost cea mai grea,abia ma miscam si eram la pamint cu nervii..dar trece!
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
CRISMIR spune:
RAYUELA,multumesc mult de urari!...intradevar e groaznica ultima luna,uneori imi vine sa plang de nervi ca nu pot dormii din cauza arsurilor de la stomac,sau ca ma dor soldurile si nu mai stiu ce sa fac...dar apoi imi trece,cand incepe asta micul sa faca tumbe si il simt si vad burta cum se misca,ma apuca rasul si abia astept sa-l tin in brate....imi zic,"hai ca mai e putin si trece!".
Pestisorilor ce mai faceti?...
Mirela si bebele,35 sapt.
Nally spune:
Buna pestisori!!!
Eu am cam terminat cu aranjatul prin casa si voi putea sa intru mai des pe forum!!!
Sunt putin cam obosita dar imi ravin eu!!!
Crismir mai e un pic si vei fi cu puiul scump in bratica! Si eu imi doream sa treaca mai repede timpul 1. pentru a-l vedea pe Sebi la fatuca si sa-l pot strange in brate; 2. si sa pot si eu sa dorm pe purta , ma dureu soldurile de cat statusem pe ele - ma trezeam cu ele amortite!!! Dar toate vor trece si ti le vei mai aminti doar cand vei mai auzi o mamicuta in devenire ca o dor toate cele!!!
Mey, dar putin pestisori inoata pe aici!!! Ce s-a intamplat oare cu ei?
Pupici
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze...Poze...Poze
www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa
Rayuela spune:
aaaaaa.crismir,pai daca ai arsuri,fii sigura ca bebe o sa aiba mult PAR in cap!!!!!eu am avut arsuri groaznice,cum spui tu,abia puteam sa dorm..si am nascut o fetita cu o claie de par..mama mama..toata lumea i-a spus ca din cauza arsurilor,cica pletele bebeilor ti le dau!!
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
Rodica spune:
Emilly si CRISMIR , asa cum ziceti, sport sa fie!
Ieri juma de zi mi-am facut "lectiile": imbracat carti si caiete, etichetat, desenat chenare....facut ghiozdanul....nu prea sunt pregatita sa o iau de la capat!!!
Mie imi place sa invat, sa fac tot felul de cursuri....dar acum e altceva! (va tin la curent!)
Crismir, cum stai cu arsurile? Sa stii ca baietelul meu cel mare chiar a avut mult par!!!! Cat ai luat in sarcina? Eu cam 20kg si simteam ca ma "descleiez" ! Iar copilul.... 3,100 kg, nu prea mare!
Emilly , ce mai faci?
Emilly spune:
Buna fetelor,
noi suntem bine dupa o noapte de chin si nesomn.Gaza mea a avut ceva probleme cu burtica, sper ca au trecut si sa nu ne mai intilnim cu ele...
Rodica hai ca e frumos ca "incepi"clasa intii!Chiar te rog sa-mi spui cum merge voinicul cu scoala. de la noi pentru scolar.
Rayuela ce-ti face gazuta?
Nally te asteptam mai des.Nu stiu de ce aveam impresia ca locuiesti in Canada?Oricum mare record cu asezatul in noua casa.Ti-am zis ca noua ne-a trebuit o luna de zile.
Mirela interviul l-am dat in Ro in limba engleza, pe atunci eram 0 la franceza.Am avut traducator cu noi pentru franceza.
In legatura cu actele o sa-mi intreb sotul exact si o sa-ti spun, el s-a ocupat de toate actele pentru emigrare eu am mai auzit de la el ce si cum dar nu mi-am batut capul.Incearca si intra pe http://193.226.171.164/~quebec/forum/ si La totul despre emigrare o sa gasesti multe raspunsuri, sau mai intra la noi pe Calatoriile sufletului la "Cu incredere spre Canada" fetele iti vor da multe sfaturi si sunt in tema cu tot ce a aparut nou pe parcurs.
Multa bafta!
Emilly si Ilinca