Mamici din Arad...???(14)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

[quote]Originally posted by gabitzica

AlinaM, sa stii ca mi-a facut bine paxeladinu, inca mai iau, pentru ca mai tusesc putin. Nu are nimic daca iau de atatea zile ,nu? 9 de sambata iau)
[quote]

Gabi,poti lua Paxeladin pana termini sticluta.Mai stiu ca ceaiul de POTBAL e foarte bun pt.tuse,se ia o cana dimineata si o cana seara.Il gasesti la magazinul Natura,pe Eminescu(asa cred).

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

quote:
Gabi,poti lua Paxeladin pana termini sticluta.Mai stiu ca ceaiul de POTBAL e foarte bun pt.tuse,se ia o cana dimineata si o cana seara.Il gasesti la magazinul Natura,pe Eminescu(asa cred).

Alina, merci de sfat! Magazinul Natura e pe Blaga.

Mergi la inceput

Da Gabi,Magazinul Natura e pe L.Blaga.

Fetelor,daca tot am stat in casa toata ziua azi am facut o prajitura rapida,simpla si buna(asa zic eu!).Poate o stiti si voi,blat simplu,la mijloc branza de vaci frecat cu unt si zahar pudra,zahar vanilat...,iar deasupra budinca cu fanta.

Am uitat sa va zic ca de azi m-am pus pe ceaiuri.Am putin nisip la rinichi(am avut mai mult)si trebuie sa beau 2 l de ceai pe zi,eu il fac de cozi de cirese,coada calului si coada soricelului.Mie nu-mi prea plac ceaiurile,dar nu e asa rau cum m-am asteptat.Trebuie sa beau cam o luna de zile.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Alina, mi-ai facut pofta cu prajitura ta...
de mult nu am mai mancat din asta...
eu am facut, mai bine zis am copt, ceva "portfele' cu banza si stafide. am luat de la Billa congelate.
... si mi-a adus cipri din oras o pizza drive, dar nu am fost prea incantata de ea...
alina numi aminti... si eu am avut acum trei ani nisip la rinichi, a fost cumplit... am avut o saptamina febra aproape patruzeci, si am mai facut si criza de fiere de la atatea medicamente... si apa o vomitam ...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitzica

Alina, mi-ai facut pofta cu prajitura ta...
de mult nu am mai mancat din asta...
eu am facut, mai bine zis am copt, ceva "portfele' cu banza si stafide. am luat de la Billa congelate.
... si mi-a adus cipri din oras o pizza drive, dar nu am fost prea incantata de ea...
alina numi aminti... si eu am avut acum trei ani nisip la rinichi, a fost cumplit... am avut o saptamina febra aproape patruzeci, si am mai facut si criza de fiere de la atatea medicamente... si apa o vomitam ...

Eu am avut si o pietricica de 5 mm la rinischi cand eram gravida.In cele 9 luni de sarcina nu am avut nici o problema cu rinichii,dar la 2 luni dupa ce am nascut am facut o criza foarte urata,am eliminat pietricica,probabil am "deranjat-o" de la locul ei in timpul travaliului.Si acum cand am facut infectia urinara mi-a zis dr.ca probabil am eliminat nisip ca am avut niste dureri groaznice.
Acuma sunt hotarata sa fac o cura cu ceaiuri timp de 1 luna,sa vad daca rezist.

Dragos nu doarme nici la ora asta,nu are somn.I-am facut baie pe la 22,a baut 2 sticle cu lapte,dar vad ca nu mai doarme nicicum,se tot da jos din patut.Acum a mers Calin la el cu lingura de lemn.

Va pup fetelor si va doresc noapte buna!!!!!

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

URA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi se contorizeaza mesajele.Acuma a inceput,am observat dupa ce am postat mesajul anterior.
Le-am trimis mail adminilor astazi,probabil au fost ceva erori si nu stiau. In sfarsit!

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Noapte buna!
Alina , se pare ca numai noi suntem pe aici!

Mergi la inceput