Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (13)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Oana, nu stiu cat ar costa o bona trei ore, dar stiu ca una din cucoanele cu care am vorbit eu cand cautam bona lua 300.000 pe 4 ore de menaj (desi era dragutica si mi-a placut de ea, voia 6 milioane pe 8 ore de stat cu bebele, mult prea mult pentru bugetul meu alocat bonei, asa ca i-am dat papucii), asa ca presupun ca pe undeva pe-aici ar trebui sa se invarta pretul.

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Fetelor, acum sa vedeti voi mesaj!
-trezit la 9, papa
-culcat de la 10 -13, apoi din nou papa si joaca
-culcat de la 15.30 pana la 17, fost in vizita la vecini
-culcat de la 19 si inca doarme...
N-am iesit azi afara, vremea este imputit de urata, e innorat si ploua cand ti-e lumea mai draga!De frig sa nu mai spun!!!BBBBRRRRR

Lavi, bine ai revenit! Ma bucur ca v-ati simtit bine la Romanica!!

Blerina, bine ai revenit si tu!!! Se ingroasa randurile la noi!

Veve, ce "bun" e ficioru tau!!! A venit tati ca sa "dormiti",nu??/ ...vai ce indiscreta sunt! Iara IO

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirinda spune:

oana, nu stiu la ora, ca pe mine ma interesau 8 ore. Dar daca intri pe site-uri, nu scrie? sau la numerele de telefon sa suni, sa intrebi la fiecare. Sorry, eu stau in Militari, destul de aproape de Dr. Taberei, dar nu ma pot misca cu caruciorul pina acolo si oricum, peste 2 saptamini, o sa fiu la munca.
Clau, nu mai plinge ca si la capitala se face frig de maine!
azi a plins Ana mea in vreo 3 reprize la bona, o vroia pe mami . Am lasat-o eu un pic, dar cind a inceput cu sughituri, m-am dus si am luat-o, a tacut in secunda doi. Ce sa fac, s-o mai iau, sau ea stie ca daca plinge vine mami pina la urma? nici sa o las sa plinga nu pot...mai asteptam, poate se obisnuieste totusi. Oricum, a avut o zi proasta, iar nu prea a mincat, a plins, dar a dormit de la 3 juma' la 5, ea care dormea 30-45 minute maxim de plins si oboseala, cred.
ar trebui simbata viitoare sa mergem la o nunta, nu cred c-o las, ca inca se trezeste de 2-3 ori pe noapte si nu cred ca face bona fata deocamdata. Asta este, facem economie la bani!
seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Noi azi am fost cam maraite, caci inca a facut febra de dupa vaccin. Am iesit putin pe afara cu ea in marsupiu, ca am avut de luat o reteta de la farmacie si de ridicat alocatia de la posta, ca ieri nu am fost acasa cand a venit nenea postasu'. Dar toata dupa-amiza a scancit si a plans din senin, nu va spun cum facea daca ieseam din camera. Abia astept sa vina tati din delegatie!! Plus ca abia a mancat azi – nu cred ca mai mult de 500 ml [:((]
In rest, trebuie sa fiu mereu cu ochii pe ea ca o ia in 4 labe intr-un stil original stil omida-broasca. Si chiar a inceput sa prinda viteza.
Lavi> bine ai revenit pe forum! Ma bucur sa aud ca ati petrecut frumos - asteptam poze.
Oana> mai bine suna cu tupeu la agentii, ca sa intrebi de preturi.
Recunosc, ca deocamdata nu-mi permit o bona, dar nici nu am vreo ruda/prietena cu care sa o las ca sa merg la servici, asa ca o sa stau cu ea acasa cel putin pana la 1 an.
Blerina> felicitari pt dintisor! Sa o ajungem pe Katja Inei!
Clau> nu ai cuptor cu microunde? ca eu asa incalzesc cand se opresc gazele
Veve> pupici lui Crocko - fii-mea are deja 67 cm!
Corina> la ce ora ai primit desteptarea azi?
Elena> sa te momesc cu niste super ghete roz ca sa vii la vorbe?

Si nu in ultimul rand, sarbatoritilor nostri!

Ela si Cristina (21.04.2004)
Cristina iulie-sept2004
Cristina mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by Ela76

Elena> sa te momesc cu niste super ghete roz ca sa vii la vorbe?

Si nu in ultimul rand, sarbatoritilor nostri!

Cristina iulie-sept2004
Cristina mica

Rautate fripta, faci pofta la fete cu ghetele alea roz bestiale si nu le arati??Las' ca vin eu anu' viitor la Bucuresti si atunci promit ca am sa-ti suplimentez garderoba cu o pereche, ca tare mai plangi dupa ele

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Clau, hai sa le arat si fetelor ce ghete mistoace am gasit - ultimul racnet (da' racnet, nu gluma!)
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=63889&item=5322817171

Cristina iulie-sept2004
Cristina mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Continuarea in www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32142" target="_blank">Capitolul 14

Vilma, Anca (3 ani) si Tudor (11.12.2003)

Mergi la inceput