Mamici din Constanta (15)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Hello.
Si pe mine ma dor degetele de cat am incercat sa intru pe site zilele astea....
July, bine ai revenit, chiar ma gandeam ce mai faci? Imi era dor de pomelnicele tale! Sa mai povestesti ce ati mai facut pe acolo, ok?
to everybody

Oana si Paul (3 iulie 2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

July, bine ca v-ati intors sanatosi! Oana chiar a intrebat de tine, si avea dreptate ca lipsa ta s-a facut simtita!

Noi zicem cateva cuvinte: Tata(cel ma des si pe diverse intonatii, chiar il striga), Mama( la necaz si la durere, vorba cantecului), ca-ca ( nu prea stim semnificatia), pa-pa, ba-ba.
Pe langa astea spuse clar se aude: cicei( cercei), teta (suzeta), ha(ham-ham)

Cristina si Alexia ( 22 iulie 2003)

Mergi la inceput

Tocmai pe ne-nel-am uitat! O apuca cateodata si zice de multe ori, nu stim ce inseamna, tasu chiar ma banuie ca vine nenea ziua pe la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Crixia:
Julyci-bine-ati venit sanatosi! Sper sa ne vedem cat de curand!Teo e vorbareata deja!
Mai, ieri mi-am sarbatorit fetele una 8 ani alta 7 luni! Ce trece timpul.....Cu harababura cu serverul n-a bagat nimeni de seama
Marlen, Cali va pup si va tin pumnii sa aveti nasteri usoare si bb-ei sanatosi!
Ma duc la gatitca n-am ce face....Am avut si apa oprita.Chiar, voua va opreste apa pe timpul diminetii zilnic???
pa...

Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...albumul fam.Bugy

Mergi la inceput

Tania!!!!!!!!

Avem listuta pentru.....
Bine ca ne trezesti tu pe toate!

Sa-ti traiasca florile, sa -ti aduca bucurie si fericire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Puffffffffff!!!!! Ce de mai scrisesem si error...........
De la capat!!!
Tania, Pentru Anduta, ieri sarbatorita, azi scolarita (sau nu inca???) si pentru Bibi!!!!
July nu mai spui nimica??? Acum s-a gasit si placa voastra de retea sa dea ortu'??? Ti-o schimb eu daca vrei ca e asa simplu!!!!
Crixia, vorbareata fetita ai!!! asa-s femeile!!! Bine ca spune nene si nu "unchi de la etaju 3"!!!!
Eu ma gandesc sa ii fac lui tati o surpriza si sa il iau si pe David la aeroport si scenariul din mintea mea e cam asa: David alearga la taica-su si striga "tati tati" (ta-su e beat de fericire!, dupa atatea luni de dor)!!! DAr cred ca o sa deruleze asa: David alearga strigand "tati, tati", ajunge in bratele altui tip (tot asa aratos!!!, ca stie el ce sa aleaga!!!) si tati se uita banuitor la mami care nu stie pe unde sa se piteasca!!!
Sinzi si DAvid
http://community.webshots.com/user/sinzi_ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

heeeellllooooo.........!!!!!!!!!!
chiar ca a fost greu fara DC!!!!
Tania, sa iti traiasca fetele si sa te bucuri de ele!!!!
Sanzi mama ai grija cu racelile astea...mai ales acum, vremea e tare ciudata.
Crix, super faza cu nenelu'.....tre' sa facem niste investigatii sa vedem cine e!
July, bine ati revenit!!!! mai asteptam povesti si mai ales poze din conced!!!
Marlen, nu mai e mult....bafta!
noi nu prea avem cu ce sa ne laudam. suntem tot cuminti, cu ocazionale crize de fitze si mitze....dar impresia artistica generala e favorabila. ba mint, ar trebui sa ne laudam cu kilogramele...avem 5.200....cred ca intr-adevar ne pune doctorita la regim!!
azi-noapte mi-a facut alta schema: s-a trezit la orele obisnuite 2, 4, si 6 dar nu a mincat deloc. cred ca ma controla sa vada daca-s la post...
iar ieri noapte am avut program de circoteca de la 2 la 4.30...cred ca din cauza ca ma-sa a poftit la un pahar de cola......culmea, eu care beau coca-cola o data la 4 ani....dar asta e, am facut-o.
Duminica in parc ne-am intilnit si cu Cristina-Galarina si pitica ei...care e o scumpa! si Cristina arata bine, cam ametita....dar stiti voi cum e!
va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

Tania,sa va creasca mari si sanatoase fetele si sa va aduca numai bucurii!
Beau unin cinstea lor!

Fetele,mercic ptr.frumoasa primire!M-am gandit tot timpul la voi!

Sanzi,multumesc,dar sotul meu vrea sa-i mai adauge niste componente,sa-l faca mai performant,asa ca l-a dat deja baietilor de la Altair.Si chestia cu betele ptr.exudat ca tot am gasit acum si-am citit capitolul anterior,ti le voi da eu daca mai ai nevoie cand incep munca peste o luna.Sper sa mai fie la discretie!Sa-ti mai zic ceva,niciodata nu se face exudat imediat sau in cursul tratamentului antibiotic.Trebuie asteptat cel putin 5 zile dupa ultima administrare medicamentoasa.Altfel,se poate ca exud.sa iasa fals negativ.Si inca ceva,un antibiotic,indiferent cat este de puternic,se mai da inca 3 zile dupa disparitia simptomului,altfel risti sa dezvolti rezistenta bacteriei.Asa ca tratamentul cu antibiotic dat 3 zile este apa de ploaie,ii da una-n cap,dar nu-l omoara.O singura data i-am dat antibiotic fara antibiograma,pe la 5 luni,n-aveam cine-stie ce experienta,acum o las 3 zile cu antitermice si astept antibiograma.Asta in cazul in care n-am fost la limita niciodata,Doamne-fereste!Asa am reusit sa n-o indop aiurea cu antibiotice,mai ales din clasa cefalosporinelor.Daca ai ceva nelamuriri,intreaba-ma.
Rox,la ultima mea intalnire cu Cristina-Galarina,avea un baietel,Stefan,sau n-am auzit eu bine?
Crix,cu cine-ai facut contabilitatea?Este tarziu raspunsul,o singura data a tusit Teo si atunci i-a dat Prospan,este natural,sirop din iedera,am luat si eu si m-a calmat instantaneu.
Oana,i-am luat Teodorei colac de W.C.,poate reusesc s-o pacalesc sa faca la buda.Cum a reusit mama ta sa-l invete pe Paul cu olita?Prin imitatie,ca verisorul,sau cum?Oricum,sunteti tari!

Ha,ha,Sanzi,stii ce zicea barbata-miu cand ajungea acasa dupa fiecare voiaj?Daca i-am aruncat pantalonii de pijama ai lui Costica!Ne amuzam copios pe tema asta.La vapor asa i se zice.Chiar,cat mai are pana vine?

Cornelia,sper ca esti bine,la fel si Mariuta.Am trecut si noi demult printr-un episod diareic,iar la copro- ii iesise o bacterie rea de tot,sensibila,culmea la cel mai slab antibiotic posibil,Colistin.Parca Dumnezeu m-a ajutat!Avusese contact in parc cu 2 copii spitalizati de curand,stii cum e in parc,nu stii cu cine se joaca.Dupa acest episod diareic a urmat o perioada(o luna) ptr.Tea in care n-o prea mai lasam sa se joace cu orice copil,eram asa de suparata ca mi se intamplase tocmai mie care am atata grija de ea!Noroc ca mi-a trecut repede,singura solutie este sa-i imunizam,altfel nu stiu ce vom face cand vor merge la gradi-.Nu uita sa-i faci si parazitologic!E in combinatie cu eruptia.
Fetelor,mai scriu altadat,imi da Low Baterry,vreau sa pot trimite mesajul.
Va pup si va voi pune si poze!

July

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamaria spune:

Buna seara,

a venit si 15 septembrie si in mod normal trebuia sa incepem scoala, dar ei au facut greva sau, ma rog, au boicotat inceperea anului scolar. Momentul mi se pare deosebit de prost ales, mai ales ca Tibi intra in clasa I. A fost extraordinar de dezamagit de "intamplarea" cu scoala de azi si anume:
-am ajuns la scoala la 08:50 (am fost anuntati ca deschiderea este la 09:00);
-am asteptat pana la 09:20 cand directorul a catadicsit sa vina si sa ne spuna ca ei sunt in greva (ilegal de altfel ca el nu este membru al sindicatului aflat in greva) si nu ne permite nici macar sa intram in scoala;
-i-am ignorat predica si am intrat in scoala (sa-i dam d-nei florile, sa nu se ofileasca pana maine )
Va inchipuiti starea lui Tibi! De abia astepta momentul asta si zdrang! ne-a retezat elanul!

Tania, LA MULTI ANI!

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Roxa, esti o fericita cu Patrick cel cuminte si grasut!!! David era un incapatanat si stateam toata noaptea amandoi pe langa el, unul cu biberonul preagatit si unul cu tzatza in gura (a nu se confunda cine cu care..). Oricum de la 3 luni nu s-a mai trezit noaptea si am inceput si noi sa dormim din nou! Cand faceti botezul?
July, mersi de sfaturi...sa stii ca o sa vreau un betigas sa ii iau un exudat. Pediatra mi-a spus sa ii dau doar 3 zile antibioticul...deci sa ma astept sa izbucneasca din nou "ce-o fi fost?"
Prospanul calmeaza tusea? Il cumperi de la farmacie? David are o sensibiliatate la tuse, si dupa o raceala (cum a fost asta) mai tuseste inca 2 saptamani, sec...
Tati ar trebui sa fie acasa peste o luna si ceva...acum e cel mai greu, ultima "suta de metri"...sotul tau cat a navigat? De ce s-a lasat?
Cu olita, noi tot asteptam sa se mai elibereze tataie sa ne monteze o toaleta micuta (ca a vazut el la o gradinita) si speram ca daca fiecare cu buda lui, o sa fie incantat de idee si o sa stea pe ea!!!
Pana atunci, incerc sa il conving sa stea pe olita (imbracat), dar mai mult de 1 minut nu poposeste acolo. Ieri l-am lasat in chilotei (poate, poate) si dupa ce s-a invartit in jurul ei juma de ora (asa facea si Cora, catelul nostru, pana isi gasea un loc bun ) a facut pe covor un pishu mic si asa se lauda!!!!
Capace de toaleta am vazut la Selgros (2modele)...
In seara asta iesim la aerosoli...
O zi buna...
Sinzi si David
http://community.webshots.com/user/sinzi_ana

Mergi la inceput