Copilasi de iunie-iulie 2003 (28)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

carmenutza: la mine s-a oprit laptele treptat si a fost mai bine asa. Am auzit ca ajuta mult pastilele pt oprirea lactatiei. Bafta!
Alex are urm. program de masa:

8:00 - lapte si cascaval, sau branza topita, sau ousor cu branzica.
12:00 - ciorbica si mancarica cu carnita, sau piure cu gratar /ficatel. Daca-i place mult ciorbica(ca-i ciorbar) ii pun mai multe legume si carnita din ea si nu mai mananca felul 2.
16:00 - o gustare: iaurt si fructe.
18:30 - cereale ,sau branzica cu rosii, sau orice altceva imi vine in cap.
21:30 - laptic simplu (cat vrea sa bea din biberon).

Doarme inca de 2 ori pe zi cate o ora si jum. , dar nu-l culc a doua oara mai tarziu de 16:00.
Va pup si mai vb maine, sper.(daca merge site-ul)

Magda si bb Alex puisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Scumpele mele
Ma bucur de ce ati scris si in mod special de Carmenutza care spune cat de superb a fost cu bebe. De asemeni si Pufulet
Mi s-a mai descretit fruntea cand am citit! Dar sa stiti ca eu mi-s tare nacajita! Am inceput sa ma gandesc aiurea… Flaviu are saptamani bune de cand serveste doar lapte oricat de flamand l-as lasa si imi e ca de ce il las, de ce se invata cu “nemancatul”. L-am cautat peste tot si nu mai am solutii, zau.
O fi si de la maselute dar chiar asa, sa nu guste el nimic decat lapte ?
Toata lumea, inclusiv medicii spun ca arata bine, insa eu imi dau seama ca a slabit cred ca aproape 1 kg. De vioi, Doamne e tare chiar prea tare.
In fine, ma plang pentru ca eu nu mai am solutii... si gandesc tare negativ
Azi de exemplu m-a facut praf cu obrazniciile lui; mai dar se tineau lant…m-a pocnit cu un bat peste gura, nu mi-am revenit bine si a luat biberonul sa-l scuture pe jos. Am terminat de sters si am incercat sa-I dau niste paste dar a aruncat cu piciorul farfuria care a zburat si a imprastiat totul peste tot…
M-am gandit serios la intalnirea vostra si as fi venit daca se facea intr-o sambata pt ca noi ar tb sa plecam noaptea cu Flaviu caci altfel nu se poate si asta ar insemna vineri, iar intoarcerea ar fi duminca noaptea, dupa care servici pt sot… deci asta ar fi singura problema. Dar aici gandesc pozitiv ca poate odata ne vom cunoaste.

Kehleyr Flaviu mananca singur cam tot ca-I dau sau ar tb sa vorbesc la trecut cu mancatul. Nu ma lasa nici sa-I ating lingura sau furculita… Evident ca face varza, dar decat sa-l hranesc eu cand va fi mai mare, mai bine il las. Uneori ii mai pun eu in furculita mancare cu mana, ca mai are si rateuri. Despre iubita ta nu pot spune decat s-o incurajezi ca e bine.
Crisa draga o sa spui ca sunt nebuna…daca iti spun cum am procedat cu suzeta. Eu cred in astrologie si luni acum a fost luna noua. Orice activitate inceputa pe luna noua este mai usor de dus la capat. Si pot sa-ti spun ca luni spre marti a dormit super noaptea si nu i-am dat decat lapte pe la 5 dimineta. Mai greu a fost asta noapte cand mi s-a trezit din ora in oara, si asta cred ca de la masele si nu a vrut altceva decat lapte. Ca si Tudor Flaviu nu avea suzeta ziua si nici in somnul de zi. Si eu cred ca testul cu suzeta e al meu pt ca eram tentata sa-I dau suzi daca plange…Insa cu cat ne departam de momentul de inceput cu atat uita… deci eu zic ca suntem pe drumul bun. Azi e a-4-a zi si e mai bine. (de ex daca speli rufe de luna noua ies mai bine albe.)
Andra parca tu intrebai de somn… Flaviu doarme ziua o singura data si asta cam de la mare si-a facut el asa program...Doarme intre o ora si 2 jumate, in jurul orei 11-12:30. Seara cam pe la 21:30-22:00 adoarme.
Amik mama tanara si curajoasa. Imi dau seama ca e greu totusi dar cred ca si ajutorul primit e pe masura.
Magda uite azi l-am lasat sa doarma cand pica el si nici la ora 14 nu voia sa doarma desi il vedeam ca e somnoros… si de nervos ce era a dormit doar 40 de minute de m-am enervat.
[cARMENUTZA[/b] cu intarcatul sa stii ca dureaza maxim 3-4 zile sa nu te mai doara sanii... pune comprese pe sani si tine-i legati strans. era mai bine daca incepeai sa-i dai din ce in ce mai putin si astfel era si pt tine mai usor. eu asa am procedat si fara pastile.
Imi cer scuze ca am scris mult...ma iertati voi, nu?!
vA PUP

Mihaela si Flaviu
http://community.webshots.com/user/pojogao

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Mihaela: te cred ca esti foarte obosita, mai ales ca Flaviu merge de foarte devreme si deja te-ai saturat de prostioarele lui.
Sunt sigura ca de la maselute este asa de mofturos cu mancarea. Am si eu o prietena a carei fetita a fost exact cum e Flaviu acum, dar dupa ce i-au iesit toate maselutele si-a revenit si cu papatul. E bine ca este vioi, ceea ce inseamna ca-i sanatos. Nici fruncte nu mai vrea? Stiam ca-i placeau tare mult.
Si , mai Mihaela, cum sa manance el, cand este asa de "ocupat" toata ziua ?

Magda si bb Alex puisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdynaB spune:

Salutari dragi mamici,
ce fain ca merge iar forumul,incepusem sa ma plictisesc.
MAGDA,ce fain ca mai aud o mamica care spune ca copilasul mai doarme de 2 ori in zi.Super! La mine cind mai povestesc cite unuia sau altuia ca ficamea mai doarme de 2 ori parca ar fi ceva nasol sau nefiresc.
Eu una sint in sfirsit super fericita ca mitza maninca seara excelent,ca sa nu mai vb. de faptul ca a inceput sa se urce pe scaun si apoi pe masa mare unde am si gasit-o ieri....mai scoatem citeodata si telefonul din priza si la spartul canilor sintem campioane.Gata..intram la instructie
Azi a luat-o buni si am avut liber si nici macar nu mi-a simtit lipsa
pupice

Adyna si Selina bambina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

ADYNA si Stefania doarme de doua ori pe zi, o data dimineata in parc, cam 45 de minute, si dupa aceea dupa amiaza cam 2 ore...

MIHAELA fii tare... O sa treaca si fazele astea cu obraznicia, dar ai grija sa ii explici cu blandete cand face ceva care nu trebuie... Sau arata-i ca esti suparata pe el, de exemplu daca da in tine, nu te mai juca cu el... dar totul cu mult calm si cu rabdare. Eu cred foarte tare in puterea cuvantului linistit. Cu mancarea, chiar nu stiu ce sfat sa iti dau. Eu nu am cunoscut asa situatii extreme incat numai de la dinti sa refuze mancarea. Poate tine tot de partea cu afirmarea personalitatii. Noi iti dorim succes.

CARMENUTZA eu nu am luat nici pastile, nici nu m-am legat. M-am muls cu pompita din ce in ce mai rar. La inceput de doua ori pe zi, apoi o data, apoi la 2 zile... cam 10 zile a durat cu totul.

CRISA si sunt convinsa ca o sa iti implinesti dorinta de a avea inca un bb. Poate ca nici nu e rea o pauza mai mare, de unde eu vroiam al doilea copil cam la anul, acum ma gandesc ca si asa nu am timp sa stau cu Stefania cat mi-ar place, si parca trece vremea prea repede si ea creste prea brusc, asa ca daca as avea inca un copil, chiar ca nu as avea timp sa ma ocup cum trebuie de amandoi. Uite-te si la saraca Romana cat de greu ii este. Asa ca noi de exemplu mai asteptam vreo 2 ani, cred...
Ma bucur foarte tare ca ai decis sa il pastrezi pe Bodo si ne inscriem la tras de coada

Va pupam si w/end placut.

Dana si Stefania (27.06.2003)
-----------------------------------------------------
"Life has more imagination than we carry in our dreams".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

M-am abtinut cu greu sa va scriu zilele astea, din superstitie si sperand sa vin cu vesti bune. Dar astazi simt ca am ajuns la capatul puterilor si am simtit nevoia sa ma intorc pe forum. Am trecut prin iad in saptamanile astea. Daca va amintiti ultima data va spuneam ca am zona zoster si ca am dureri ingrozitoare de cap plus durerile specifice bolii. In aceeasi zi cand am aflat ca am ZZ am aflat si ca sunt insarcinata. M-am speriat ca virusul varicelei (comun in varicela si ZZ) poate afecta sarcina. Medicii m-au linistit si apoi am citit si pe Net ca ZZ nu are nici o influenta asupra embrionului. Durerile de cap au continuat, ZZ am tratat-o doar cu unguent, dar era ultimul lucru care ma mai deranja. Dar lucrurile nu mergeau bine, simptomele de sarcina nu numai ca nu apareau, dar chiar a disparut si senzatia de greutate din sani. Am facut ecografii, analiza betahcg-ului, am luat utrogestan. Ecografiile pareau OK, dar nu puteau spune prea multe pt. ca sarcina era prea mica. Am inceput sa sangerez putin, dar destul cat sa cad iar in disperare, am continuat tratamentul, dar ecografia arata o sarcina mai mica decat ar fi trebuit sa fie. Valorile betahcg-ului au iesit bune, dar era vorba despre situatia de acum o saptamana. Totusi asta m-a incurajat din nou, am repetat analizele si astept luni rezultatul. Doar ca astazi stiu ca totul e pierdut. Sangerez de dimineata, sangele e maroniu, parca ar fi un inceput sau sfarsit de menstruatie. Am mici dureri de burta si ma astept la ce e mai rau. Am luat no-spa, dar sunt la birou cu multe probleme de rezolvat. O sa ma duc la dr. in dupa amiaza asta dar stiu care e verdictul. Nu mai vreau sa ajung la chiuretaj. Acum nu mai imi doresc altceva in afara de asta, nu ma mai gandesc la posibila viata din mine, pt. ca simt ca nu mai este.
Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Of, Doamne, Cornelia... Imi pare nespus de rau... . Ai grija mare de tine, nici nu stiu ce sa iti spun, nu imi pot inchipui ce e in sufletul tau. Parca ar vrea cineva sa te puna la incercare cu toate prin care trebuie sa treci... Nu mai sta la birou, du-te acasa si incearca sa te odihnesti, da-le incolo de treburi...

Dana si Stefania (27.06.2003)
-----------------------------------------------------
"Life has more imagination than we carry in our dreams".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

cornelia,daca ai stii cat m-am gandit la tine...mereu mi-e dor cand nu scrii,nu stiu de ce!
ce pot sa iti spun?cred ca nimic...doar ca iti sunt alaturi.te pup dulce dulce.

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Cornelia, nu pot sa-ti spun decat ca-mi pare tare rau. E o experienta prin care nu as vrea sa trec niciodata si iti doresc din suflet sanatate multa si putere sa treci peste toate.

Am fost si eu cu Mariuca ieri la doctor (pentru problema cu dintisorii) si mi-a spus ca nu e nimic anormal, asa e ea mai sensibiloasa si sa-i dau ca si pana acum nurofen, eferalgan si eternul calgel si sa-i fac spalaturi in gurita cu apa in care sa pun cateva picaturi de tantum verde si cam atat, deci cam apa de ploaie, dar macar m-am mai linistit.

Va pup si ma intorc la treburi, desi n-am nici un chef si am asa o stare nasoala...

Madi si Mariuca (28.07.2003)

http://community.webshots.com/user/ianina2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

Cornelia, e teribil de greu prin ce treci si cu atat mai mult cu cat viata se repeta aproape de neinteles. Dar tocmai pentru ca nu ai inca o confirmare medicala, pastreaza-ti speranta si credinta. E incredibil ca treci din nou prin asta si mai mult, ca problemele se aduna. N-ai tu acuma chef de filozofie de doi lei, dar iti spun ca eu cred ca nimic nu e intamplator, si mai ales cand "pietrele" de dus sunt atat de grele, mai ales atunci, Dumnezeu e si mai aproape de noi ca sa ne dea putere. Ai facut bine ca ne-ai scris, cuvintele si gandurile celor care tin la tine chiar au forta.
Iti sunt alaturi cu toate gandurile de bine si cu multe sperante.

Elena, mami de Oana si Mihai
ne vedeti aici

Mergi la inceput