Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (35)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Dac are 2 dintisori pe jumate trebuie sai iau periuta si so incep so spal pe dinti?????????????????????????????

Eu ma gandisem de la 4 incolo.......voi deja ati inceput procedeu????????????????????????????????????????????

Diana Rachellei nu ia deformat mersu din contra face pasii mai bine ca inainte.....bine are si momente cand doar se impinge....

Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Noi am facut baita, care ne place taaaare mult, facem o balaceala si o apa peste tot... , si nu ne convine cand se termina baita.
Apoi am papat tzitzi ca asa avem obicei si trebuia sa dormim, da de unde, nu ne e somn, ochii mari si acum ne jucam, sunt un scump - zice Albert!!
Ane, da poti sa o lasi la soacra noaptea? Ca eu cred ca nu as putea sa stau o zi fara el. Da e bine daca te-ai obisnuit, mai ai si tu un timp liber. Eu n-as putea ca in primul rand ii dau sa suga, in al doilea rand nu se omoara soacra mea sa mi-l ceara noaptea , da nici nu i l-as da. La mama l-as lasa, da nu ma indur, deocamdata sta cu mami. Da de ce sti la dieta ca nu mi s-a parut ca ai fi din poze.
Roxana, lumea vorbeste multe, ca de-aia are gura, asa sunt unii stiu doar sa barfeasca, lasa-i in pace, se mai intampla sa piarda jucaria, am patit-o si eu. La munte il plimbam pe strada si avea un dinozaur f.frumos verde plusat, calitativ, care ii placea tare si lui si mie. Si tot ii rodea coada. Ne plimbam noi ce ne plimbam, ajungem acasa ...si cand colo nu mai era dinozaurul...ce rau mi-a parut! Da ce-am zis, ia sa ma duc eu inapoi , poate-l gasesc, desi aveam slabe sperante. Si...minune mare.... l-am gasit, era pe marginea strazii si treceau o multime de turisti pe-acolo. M-am mirat tare ca nu l-a luat nimeni, era cam la 1 km distanta deci trecuse ceva timp,pana am constatat eu ca nu e, pana m-am intors...se mai intampla sa pierzi dar mai rar sa si gasesti ce ai pierdut. Sa constatam ca la munte merg oameni civilizati , daca-l pierdeam la noi in parc , nu-l mai gaseam dupa 2 minute. Am vazut tigani care fura jucariile la copii, trebuie sa fii tare atent, offff.
Va doresc o noapte linistita!!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Adlemi, succes la scoala (si cu mama ta).
La multi ani sarbatoritilor !
Alma incearca sa se propteasca in picioare ca sa-si ridice fundul si este tare caraghioasa. Inca nu are nici un dinte. Azi am avut si eu o jumatate de zi libera, ca este sarbatoare-ziua muncii, in romaneste
Spuneti-mi, de unde luati pempersi si cit costa ? Vreau sa vad daca este mai ieftin sa aduc cu mine sau sa cumpar din Bucuresti. Tata obisnuia sa cumpere de la Obor, pentru Maria si mi-a spus ca ar costa cam 1 dolar pentru 4 bucati. Eu de aici iau 7 cu 1 dolar.
Si mai am o intrebare : exista tampoane feminine Tampax ?
Si inca una : pot sa-mi cumpar din Bucuresti un celular cu cartela cu minute fixe, sa vorbesc cu SUA ? Cam cit ar costa ? Ca sa stiu sa-mi fac un buget. Doamne, n-am mai fost in Bucuresti de 2 ani si am emotii.

Mergi la inceput

Anda ...Deocamdata Rachella e prima nepotica din familie si toti sunt disperati dupa ia...asa ca ma cazut de comun deacord ca o zi doua pe saptamana sa ramana la ei...deocamdata doar atat ca e micuta de la un an incolo tot we va sta la ei....asa ne relaxam si noi iar ei abia asteapta so ia.....normal ca ma topesc de doru ei....dar nu vreau sai privez de bucuria asta...

Ehe cu dieta asta...mai am 2kile de dat jos ca sa pot purta si eu bluzite scurte..ca ale naibi sunt exact pe talie

Anita
si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Bine ca mai e o ora din ziua de azi ca sa apuc si eu sa le urez la multi ani sarbatoritilor.
Deci:
La multi ani, Erica!!!
La multi ani, Iulia!!!
La multi ani, Phillip!!!
La multi ani, Matei!!!

Adina, multa sanatate! Ai grija de tine.

Ioana, dar ce mancaciosi sunt Arturicii Rares cred ca manaca jumatate din cat papa un Arturic.

Roxana, nu te mai lua dupa gura lumii!!! Important e ce simti tu si daca tu esti multumita. Carcotasi se vor gasi mereu. Felicitari prietenei tale si sa-i traiasca bebeul.

Amuleta, sa-ti raspund eu pe indelete la intrebari:
1. pampersi gasesti in orice supermarchet. Sunt din belsug peste tot. Un pachet de 80 de bucati, nr. 4 (pt. 7 -18 kg) costa, cel mai ieftin, 560.000 lei (1$= 34.000 lei)
2.exista tampoane feminine tampax, ob la orice farmacie sau supermarchet
3.da iti poti cumpara celular cu cartela. Exista si cartele ale unor operatori de telefonie fixa care sunt f.f. avantajoase la pret (10 centi pe minut parca).
Daca am gresit cu ceva sa ma corecteze fetele.

Diana, multumesc mult pt. bi!!! Te sun sambata cand sunt la Andra ca sa ne vedem sa-ti dau banii. Stiu ca in general copiii cand sunt pusi in premergator fac pasi inapoi si se imping cu varfurile. Nu cred ca tr. sa-ti faci probleme.

Cristiana, sa-ti traiasca nepotelul!!! Felicitari proaspetilor parinti!!! Succes cu masina. Si Rares a avut odata un atac de panica in masina, dar era superobosit. Apoi i-a trecut.

Mickyyy, cum ai gasit bona? Cu cat o platesti?

Andra, incerc sa-i iau maine lui Matei minge. Oricum pana sambata se rezova. Eu i-am mai luat lui Rares una din aceea moale, cu tepi si e f. incantat de ea.

Ioana, super bancul!!! Asteptam si altele.

Noi suntem tot fara dinti.
Azi am cam inghetat la plimbare (Rares) si ne-a suflat vantul de am avut dureri de cap (eu). In rest bagam joaca la greu, plimbari, gangurit, alintat...
Sunt cam stresata ca in oct. am un examen la doctorat si timp de citit cam lipsa. Of, sper sa scap eu cumva de beleua asta.
Fetele cu examene si stresiune, voi cand ati invatat? Spuneti-mi si mie reteta ca am mare nevoie.

Fug sa ma culc ca imi cad ochii in gura de somn.
Pupici tuturor.

Adriana - mamica lui bb Rares (13feb.2004)

Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

fetelor..m-am vopsit.Eu bruneta mi-am luat o vopsea negru-cireasa si a prins super.Pe parul original(3 cm) a iesit o minune astept sa creasca sis a il fac numai nuanta asta E soft si ma prinde mai bine...Negrul ala era parca prea rigid..totusi...Hai ca ma simt bine dupa experienta cu rosul ala de-acum 2 saptamani(oricum a iesit la prima spalare ca era sampon colorant).

Asa..astazi ne-am aniversat la picnic.Am iesit cu Thea(o mamica din spital), Benjamin al ei este cu 7 ore mai mare decat Phillip).Ne-am intalnit si ne-am dus in Schönbrunn ca a fost cald si frumos si ne-am jucat.Am uitat paturica acasa asa ca au stat mai mult pe iarba puii mici.Phillip papa la pachet Benjamin de la mami ceva bun.Noi 2 niste fructe si ceva sandwich-uri.Am facut si pozici le vedeti la Albumul 2 ..Phillip und Benjamin.
Sper sa se pastreze vreme frumoasa si sa mai iesim toti 4 ca ne simtim tare bine.Noi n-avem dinti dar Beni are unul..mic si scump...

Eu nu am de gand sa-i cumpar premergator lui Phillip.I-am luat hamuri si il tin eu.prefer asa..pur si simplu.
Pupici merg la nani...

'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> Botez

Primele luni
Album2

Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Buna seara si de la noi...pe fuga .

In seara asta am fost prin CARREFOUR si am mai luat una alta insa nu am gasit lapte NAN 2 asa ca am oprit la prima farmacie NON STOP pe crae am gasit-o si am intrebat cat costa - 250,000 lei/cutia.

Mi s-a parut super scumpa si m-am dus la un SENSIBLU unde costa 190,000lei/cutie iar ziua este 180,000lei/cutie (190,000 este tariful de noapte ). Cica ar fi o promotie de la NESTLE asa ca maine ma infiintez la farmacie si mai cumpar vreo4 sau 5 cutii ca merita.

Adriana
multumesc .

Gabi ce frumos este Philip !!! Multi pupici ptr el de la Matei .

Va pup si noapte buna

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

http://community.webshots.com/user/andruska30
http://community.webshots.com/user/bbianfebr2004

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Babee, hai ca te prind pe aici : mi-am rezervat camera la hotelul Bellvedere. Stii ceva despre el ?
Adriana, multumesc pentru raspunsuri.

Mergi la inceput

Andruska 180mii/cutia ziua 190mii seara??????prima oara cand aud asa ceva.....si bineinteles ca numai la noi se poate intampla asa ceva....

Babee super scumpic Philip are niste ochi criminali....nici nu stiti cand m-am rugat eu ca Rachella sa aiba ochii lu tacsu....conturu il are ca al lui..da culoare....vad ca o da sper caprui ca ai mei.....mama si ce ma oftic....sper ca urmatoru bebe sa aiba ochii lui.....
A si opropo de vopsit si eu m-am facut negru albastrui....nu am mai fost neagra de la 14 ani....si mi sa pus pata acum cateva zile sa ma fac neagra...si iote-ma neagra....il mai las pana prin februarie si dupa aia vreau sa ma fac saten cu sufite argintii......

Anita

Mergi la inceput

Hopa...sunt sigurica pe-aici???????????????????????

Nu am somn...stau si bantui pe net...cand maine la 8 trebuie sa ma trezesc........

Mi-am luat un film cu Al pacino Meryl Streep si Emma Tompson care din pacate nu am apucat sa-l vizionez pana la ora asta.....asa ca am ce face .....

Anita

Mergi la inceput