Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (35)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Alexandru !!

Am intrat doar sa va salut scurt ca plec sa pregatesc de vizita Arturicii..
Mergem la nasi...

Va pupam!

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

quote:
Originally posted by Andruska

Monica- da au adus si sunt 89,000 lei/buc. Sunt la reduceri .

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

http://community.webshots.com/user/andruska30
http://community.webshots.com/user/bbianfebr2004

NIHIL SINE DEO !!!

Multumesc, Andra, o sa dau si eu o fuga!!!
Ai reusit si cu semnatura!!
Plecam la plimbare putin.
Azi Albert a mancat 230 g piure de fructe si 250 g piure de legume, la 2 mese , normal!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

La multi ani Alexandru!!

Ia sa vedem, am schimbat si noi semnatura...oare merge?

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Am revenit...A foost o zi frumoasa azi,o zi calma.Am reusit macar sa citesc cursurile pt maine, ca de invatat nu e cazul.S-o luam alfabetic-in ordinea nr de pe tricou...
Adina multumesc pt raspuns(stii care).As fi preferat sa nu se afle...dar nu ma mai puteam abtine!Sper insa ca daca stii,sa nu se schimbe atitudinea fata de noi(stii tu,compasiune,etc.Multumesc mult...Pt tot!
Andruska ...Sarut mana!.Sper sa merit osteneala!
[red]Amuleta....Eu sunt aiua cu "Stie taranul ce-i ciocolata!".Hai ca am fost simpatica(asta ca sa nu zic prostutasau ).O lasam cum a picat acum!
Cam atat!Poate mai intru mai tarziu,ca maine dimineata wsigur nu am timp!
[red]Adlemisi Andrei (24.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Babeedaca nu e prea mare deranju as vrea si eu body-uri cu maneca lunga ...cum sa facem?da-mi sms sau scrie aici ca mesajele private nu le pot deschide....

Alexandru

Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Alexandru!

Vin si eu cam tarzior, dupa o zi infernala de alergaturi in toate colturile orasului. Mai am si maine o zi la fel si gata, am terminat. Joi si vineri curatenie si apoi premiul cel mare: cosmetica. Nu mi-ar strica o plimbare pe la Schonbrun cu Babee, dar...

Bine ca am bona si e minunata. Mickyyy, la voi e chilipir nu gluma!

Ma duc la nanitz, ca nu mai pot. Voiam sa va mai spun, inainte de a uita si cum ma cheama de oboseala, ca azi am fost la eco ptr cai renale cu Alex. Adica pentru ea. Totul este foarte bine. Ramane sa repet urocultura aia, si de cateva zile a reinceput calvarul recoltarii cu punga. Fara succes evident!

Sa nu uit! Andra, despre ce promotie Nestle e vorba? Ca vrem si noi.

Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

is rupta De la 12:30 pana la 20 am fost afara la plimbare.In Schönbrunn normal.Roxana data viitoare te iau cu mine sa mai impingi si tu la carut
Ane cred ca nu poti decat cu transfer bancar...zic eu.Alt mod de-a trimite bani si sa-ti iau nu prea stiu.Din Ro era ok c-aveam card visa..dar nu pot fi virati bani in contul ala decat din ro(fetelor care stiti mai multe ziceti-mi..e vorba de Visa Electron!).
iti iau ce vrei..numai sa putem....
Asa..si i-am luat astazi un tricou cu maneca lunga si o pijama faina pe care am dat 2 euro(era redusa de la 10 fiind ultima).O sa o poarte 1 luna maxim dar imi scot banii.Au aparut atatea ca-mi vine sa mor cand le vad.Nu ma mai intereseaza pentru mine..il imbrac dupa ultimele showuri pe pisoiul asta mic
Hai va pupecesc

'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> Botez

Primele luni
Album2

Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Buna dimineata!Am plecat la examen!Tineti-mi pumnii ca e varza in capul meu!!!
Doamne-ajuta!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Adlemi, succes!!!
Si eu am examen la ora 4!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

!!!!!!!!!LA MULTI ANI MARIILOR SI MARIANILOR!!!!!!!!!!!!!!!

Neata (la cele treze ca io inca dorrrrrm).

Arturicii zic MAMA si PAPA cu directie !!!!!!!!!!!!!!!!

Aseara am stat pana la 24 la nasi la Snagov. A fost super. Arturicii au fost baieti cuminti si si-au respectat programul de somn, deci au dormit frumusel in carucior, afara, pana la 23 cand am intrat in casa ca am inghetat noi, cei mai ca ei stateau boiereste bine imbracati si acoperiti cu o super plapumioara.
Am povestit, papat, ne-am simtit bine.
Din pacate eu m-am ales cu o criza de rinichi ce cedeaza doar cu no-spa fiole. E ingrozitoare durerea.

Adlemi
Tinem pumnii !!!!!!!!!!!!
Andra
E ok cu gradi la Andrei?

Fetelor din Buc, tragem o fuga la TIB? Am vazut un pliant cu camere de copii ABSOLUT INCREDIBILE!!!!!!
www. gallitziano-design.ro

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
28.01.2004_

Mergi la inceput