Ajutor , mama mea

Ajutor , mama mea | Autor: dyana

Link direct la acest mesaj

Nu stiu daca sa fiu disperata sau doar ingrijorata.
Mama mea are leucopenie, leucocitele sunt acum 3900, normal trebuie sa fie de la 4000 in sus, cel mai bine 5000.
A fost si mai grav.
Dar m-a speriat medicul de familie, in sensul ca mi-a spus ca e monitorizata la hematologie, de parca ar fi suspectata in viitor de ceva mai rau... Doamne fereste.
Dar nu am putut vorbi cu doctora cum as fi vrut, nu avea timp, ma rog...
Nu stiu ce sa fac !
Poate stie cineva informatii despre aceasta boala, ce se poate face sa fie mai bine, sa se faca chiar bine, orice informatie e de folos.
Simt nevoia sa va cer ajutorul, sa ma informez.
Poate daca stie cineva un doctor hematolog sa ma duc la o consultatie, doar eu, fara mama, ca vreau ca ea sa fie linistita, si asa ia tratament pentru somn si pentru sistem nervos si are numai 43 de kg. Are numai 50 de ani.
Va multumesc anticipat,
Diana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Nu sunt medic si nu te pot sfatiu in acesta problema, dar incearca sa afli si parerea altor medici.Oricum in caz de problema e serioasa, exista f multe tratam naturiste cu rezultate f bune,deci nu dispera!
Multi medici dau verdicte fara sa analizeze situatia f bine!
Multa anatate mamei tale!
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

draga mea baietii mei au avut leucopenie cu neutropenie in perioada de infectie si post ( atunci cand au avut pneumoniile alea virale sau infectii amigdaliene), dar leucopenia indica numarul crescut de leucocite si nu invers cum afirmi. au avut o infectie atat de severa ca m-am speriat atunci (peste 18.000 de leucocite). si nu pot fi denumite ambele chestii la fel.eu asa zic.

eu zic sa-i mai repeti odata analizele la un laborator privat ( medsana eventual) sau poate chiar la institutul cantacuzino sa vezi ce este de fapt si daca au fost corect facute cele ulterioare.

sanatate de la andreea mami lui theo si florin

Mergi la inceput