Eficacitate test sarcina

Eficacitate test sarcina | Autor: ancasoare

Link direct la acest mesaj

Stiti sa imi spuneti daca testul de sarcina (barza) este eficient la 10 zile de la fecundare? (deci, inainte de aparitia sau lipsa urmatoarei menstre)

Ancuss

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

eu nu am folosit barza dar stiu ca testele de sarcina se bazeaza pe detectarea prezentei unui anumit hormon(substanta) in urina si care este secretata de corpul femeii doar in perioada in care este insarcinata, un rezultat pozitiv al unui astfel de test conduce la concluzia ca mai este cineva cu tine, un rezultat negativ la aceea ca esti <<SINGURA>>. Din cate stiu aparitia sarcinii poate fi detectata printr un test de sarcina dupa min 7 zile de la fecundare. Ceea ce afirm mai sus se bazeaza pe putina mea experienta in domeniu, firesc pot fi afirnatii eronate si inexacte..pentru care cred ca voi fi inteleasa.

danna2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Eu zic sa mai astepti macar o saptamana.Depinde si cum ai ciclul, nu toate femeile au ciclu regulat si in acest caz e mai greu de depistat ziua ovulatiei.Cel mai bine faci testul cam la o saptamana de cand trebuia sa-ti vina menstruatia.Alte semne ai?

Mergi la inceput