Fetele din USA, poftiti la o barfa! (26)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adivio spune:

OanaXandy, bine ai venit!
In legatura cu masura la pantofiori, Ioana purta in ianuarie 8 iar acum are 8,5. Deci cred ca daca ii iei 8, mai ales daca sunt pantofi de sport sau ghetute nu ii vor fi mari, iar mici sigur nu.

Adivio&Ioana-nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Dcm eu nu stiu de asigurarea de la Alianz. Daca a platit asta e o carte de credit buna!
Vino cu detalii.

Anne-Sarah si mamica sa Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Na ca-s obsedata... carte de vizita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaXandy spune:

Multumesc mult si tie , Adivio pentru primire! NU stiu, zau ce drac sa fac pentru ca pana acum am observat ca pana pe la un an piciorul nu-i crestea asa rapid. Dar de pe la 14 ,15 luni tot cate un jumate de numar la cate 2 luni! Dupa asta a cam incetinit cresterea rapida! Deci e tare dubioasa cresterea asta!Vorba lui AC , parca au apa si ingrasaminte la picioruse!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dcm spune:

quote:
Originally posted by AC

Na ca-s obsedata... carte de vizita!

www.allianz-tiriac.ro

Mergi la inceput

Eu stiu mai OanaX, avind in vedere ca e baiat poate de aia creste piciorul mai repede. Zici ca face 2 anisori in curind, poate asa o fi la baietei. Uite Ioana face 4 ani luna viitoare si baiatul prietenei mele are 4 ani jumate si el poarta deja 12, destul de mare diferenta intre ei. Cel mai bine sa-i masoare sora ta talpa in inch si tu masori ghetutele in magazin si mai adaugi tu acolo cam de grosimea unui deget de-al tau. Cred ca m-am exprimat coerent, daca nu scutura-ma tu un pic ca pe mine ma doare o ureche acum.

Adivio&Ioana-nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samila spune:

Fetele,
ma ajutati si pe mine cu ceva? Eu am credit card din Germania de 3 ani, la citibank si deutschebank. Stie cineva daca se ia in considerare history creditul din Germania pentru a obtine un credit card mai repede aici? Sau cum sa fac sa obtin credit card cat mai repede aici.
Multumesc.

Mergi la inceput

Samila, noi am deschis cont la Chase si dupa 5 luni ne-au trimis ei aplicatia de credit acasa. Din cite stiu de la o prietena care lucreaza la banca nu e bine sa faci prea multe aplicatii inainte de a-ti trimite ei ca scade punctajul.

Adivio&Ioana-nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Samila fa-ti cont la o banca care iti da debit card Visa si cu el poti plati oriunde. Diferenta e ca iti ia din cont si nu din credit. Cu timpul daca vad ca ai activitate buna iti va ploua cu credit card application in posta!!cite 2-3 pe zi O alta idee e sa incepi cu credit de magazin la magazinele care ofera card. Noi asa am inceput si in scurt timp ni s-a aprobat un credit card.

oanax si eu cred ca marimea 8 e buna pentru cizme/ghete, am observat si de la baiatul meu ca o jumatate de numar sau chiar un numar mai mare nu conteaza. Doar pentru adidasi sau sandale numarul trebuie sa fie ales cit mai corect.Eu am mai observat ca marimea difera de la firma la firma si ai grija ca aici se gasesc si marimi wide f bune pentru baietei cu talpa lata.

ocebine, baiat destept ai!! Bine ca v-ati prins de unde venea problema si ca au reusit sa o rezolve asa. Aici in NJ au mai multe temeri legate de virsta si respectarea limitei pentru intrarea la gradinitza/scoala
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Si la NY in scolile publice e mai greu de manevrat, dar Nick e la greci si sint mult mai flexibili si mai ingaduitori.
Sintem foarte multumiti de scoala pentru ca acorda multa, multa atentie la fiecare copil in parte dupa capacitatea fiecaruia, nu doar dupa scheme si sabloane.

Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick+Dulce.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex+telefon.jpg

Mergi la inceput