Bebelusi de Aug-Sept 2003 (34)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mih spune:

LA MULTI ANI SILVIA - PETRA!
SA CRESTI MARE, SA FII SANATOASA SI SA AI PARTE IN VIATZA NUMAI SI NUMAI DE LUCRURI FRUMOASE!

Mih si bb Matei
http://community.webshots.com/user/bogux1973b
http://community.webshots.com/user/mateiutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Carmen, draga de tine, prin ce treci...lasa ca ai sa vezi ca o sa se faca Alexut bine si gata. O s atreaca si nu o sa iti mai aduci aminte.

Danateu, te consoleaza cumva ca la noi singurele certuri (din ce in ce mai rare...printre altele legate de kupil) sint din cauza neamurilor, in special ale nemurilor LUI? Dar noi am facut un pact, nu discutam de ei (asta de cind am avut certurile alea groaznice de ajunsesem aproape de divort), chiar si telefoanele pe care le dam la neamuri, le dam separat. Adica eu in cursul saptaminii cind Alex e la servici si el de la servici sau de acasa in we, cind se cara undeva la etaj si eu nu il aud. Am recurs la metoda asta pentru ca daca aud conversatia lui cu ma-sa am intotdeauna ceva sa ii reprosez...ca spune prea multe, ca da detalii prea multe etc), asa ca mai bine imi infring curiozitatea si nu mai avem scandaluri. Eu am ajuns la concluzia ca e cea mai mare prostie sa ne certam de la neamuri si astea sint cele mai dese certuri intr-o familie. Deci, no neamuri-no certuri si am terminat cu balamucul. De ce sa n-am eu liniste in casa? Tu crezi ca ai sa o schimbi cumva pe maica-sa sau sentimentele lui pentru ea? Nooo, poti sa te dau cu curuletul de pamint si capul de pereti ca nu ai sa poti.
La noi pactul asta face minuni (bine, avem si noroc ca sintem departe de ei si nu avem nevoie de ei) si e liniste si armonie:)).

Acu' sa va spun de Emma. Ieri nu a vurt deloc la taica-su. Nici macar sa o tina in brate, nimic. Cum il vedea, cum se agata de mine si cind vedea ca vreau sa o dau jos se tinea cu picioarele strins tare de mijlocul meu. La un moment dat, m-am dus sa invat (azi am examen) si mindra venea tot timpul la mine, asa ca m-am dus la calc sa scriu un sumar. Aud deodata un plinset sfisietor, cobor speriata si incep scandalul la tati ca iar a cazut si s-a lovit si el nu are cum trebuie grija de ea. Da de unde? Cica ea tot venea la masa unde stia ca invat, nu ma gasea, tati iar o chema la el, ea iar ma cauta, pina a dat-o in plins. Sa fi vazut ce negru de suparare era Alex ca Emma nu vroia la el. Azi dimineata nu a vrut sa mi-o aduca in pat (gelozie) si nici lapte nu m-a lasat sa ii dau eu ( a zis ca ii da el). Cica s-a atasat prea mult de mine. Dar e prima oara dupa un car de timp cind face asta ca si eu m-am mirat.

Si acum am lasat dsertul la sfirsit. La multi ani!!! petru scumpa de Silvia. Ii uram multa sanatate, fericire si mult succes in viata!!!

http://community.webshots.com/user/emma_ana
http://community.webshots.com/user/emma_ana_musat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Carmen sanatate lui Alex, sa se faca repede bine si sa treaca usor peste hopul asta. Iar tie, ufff, e usor sa dai sfaturi, stiu, dar eu iti doresc sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci usor peste perioada asta si sa fii sanatoasa.

Iuliana, iti dai seama ca nu ma consoleaza cu nimic ce-mi povestesti...din pacate pt noi nici asta cu telefonatul separat nu-i o solutie, pentru ca nu sunam noi, suna soakra.

Mie mi s-a pus pata rau fiindca a venit de 2 ori saptamina asta sa stea cu Radu, la solicitarea mea, pt cate 3 ore de fiecare data. Prima oara a fost ok, a iesit putin afara cu el, l-a adormit, dar a doua oara nu a mai iesit afara cu Radu (nu stiu de ce, ca nu spune..., adica la solicitarea mea sa iasa afara mi-a zis da, da vedem noi...ce sa inteleg?!) si cand a fost vorba sa-i si dea de papa a trebuit sa-i las pregatit totul, marul ras, banana facuta piure, brinzica, si nu sunt ele chiar placute dupa ce-au stat deja cateva ore (chiar si in frigider). Nu stiu nene ce mare filozofie o fi sa razi un mar sau sa storci o banana cu furculitza ...ma rog, asa ca am ajuns la concluzia ca tot o bona ar fi cea mai indicata, cel putin aleia stiu ca-i spun sa faca cum vreau eu, si trebe sa faca, altfel zboara...Si, se pare ca Dumnezeu nu doarme, caci azi din vorba in vorba cu o prietena veche de-a mea, am ajuns la subektu' asta si mi-a spus ca are o matusa (pe care o si cunosc) care e pensionara dar foarte in putere, iubeste la nebunie copiii, e energica, desteapta, curata, etc si vine din Italia pe 15 octombrie. Abia o astept la cotitura sa vad daca e dispusa sa stea cu Raduc.
Si apoi, sa vezi buza umflata la soacra-mea, vorba lui barbati-miu, cica "sa vezi ce-o ia in barba maica-mea..." Pai, deh, eu am rugat-o de cateva ori sa-mi spuna clar daca sta sau nu cu Radu, daca ea face cum vrea ea si-n alea 2-3 ore, apai in 9 ore cat om lipsi cu serviciul, ce-o sa faca? Cred ca m-am gandit bine...nu?

Hai ca v-am impuiat capu' cu ale mele, da' zau ca ma freaca rau problema asta din ce in ce mai rau in ultima vreme...si-asa m-am acrit de soakreeeeeee....adica maica-mea e "datoare" sa stea cu Radu, ca e mama mea, dar soakra "saraca" vine toooocmai din Drumul Taberei sa stea cu el. Hmmmm Si asta dupa ce EA spunea ca abia asteapta sa mai creasca Radu sa aiba grija de el si ma intreba daca nu ma duc odata la servici inapoi...io nu mai inteleg....sau sunt eu dusa, sau e lumea aiurea rau...

Dana mama lu' bb Radu Stefan

http://community.webshots.com/user/danateu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica-mamica spune:

Va pupam , fetelor . De duminica seara am ajuns si noi acasa si tot de atunci Marc face nopti albe ! Sunt zombie de somn . V-am citit printre randuri si m-am speriat cati bebelusi bolnaviori avem , mai ales dupa vaccin . Imi e si frica sa il duc pe marc . Nu exista vreo posibilitate sa il sar din schema ? Carmen , putere multa iti doresc .

Roxana & Marc
reclamaMarc-Antonio
www.babiesonline.com/babies/b/bichelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaF spune:

LA MULTI ANI SILVIA PETRA LA IMPLINIREA UNUI ANISOR. Sa fii fericita si sa-ti bucuri printii.
Multumim pentru pupicul prietenesc.

LA MULTI ANI!!!!!!!! pentru frumosul MARC ANTONIO la implinirea celor 13 luni.
..............
La multi ani! si celor care si-au sarbatorit zilele cat timp am lipsit. Si pentru mamici si tatici.
................

Inca nu sunt la zi cu ce s-a scris pana acum, dar sper sa recuperez.
......................

Acum trebuie sa ma organizez pt. petrecerea de un an. Noi nu o sa-i luam motul lui Andrei acum, poate peste o luna sau in martie. Acum facem o mini petrecere cu parintii, cativa prieteni, rude si nasii.
............

Cristinamh
Vrem si noi pe listuta de intalnire.

........
Dana-ene - bineinteles ca si noi vrem sa ne cunoastem. sper ca vremea sa fie frumoasa si sa nu mai avem nici un fel de probleme.
Andrei ii trimite ca de obicei si Oanei.
.........

Mi-e teama de vaccin. Nu mai vreau sa mai aud de probleme cu bebeii.
.........
Azi am fost la control si Andrei e bine. Are 10kg. si 76 cm. Nu suntem prea mari, dar e bine. in spital toata lumea ma intreba ce mananca Andreiul meu de e asa grasut si frumos si crestea inima in mine cand auzeam. Asistentele ii spuneau "grasule" si ca e frumos tare si are pielea frumoasa si sensibila.

.........
Danat Si noi ne mai certam din cauza de neamuri ale sotului, dar nu prea mai avem contact cu ele, vin f rar. Sotul se oftica daca zici ceva de rudele lui. M-am enervat deja... Socrul meu nici macar nu m-a sunat cat timp am fost cu Andrei la spital.
..............

Multa sanatate la bebeii bolnaviori. Sa le dea Dumnezeu multa sanatate, iar parintilor putere si optimism. E cumplit sa-ti vezi copilul bolnavior.
..........
Ma duc sa mai citesc ce ati mai scris si apoi sa calc si sa fac curat in lucrurile lui Andrei.

Nicoleta si bb Andrei Catalin

http://community.webshots.com/user/andreicatalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisi spune:

Salut fete si mamici cucuiete!

Imi pare tare rau ca nu am mai avut timp sa va scriu dar am fost numai pe fuga, trag tare la munca, deseori ajung acasa dupa 10 seara, asa ca va imaginati...

Si noi suntem cu totii raciti, Petra a fost si mai e inca mucoasa, am avut noroc ca nu a facut febra decat dupa vaccin..

Nici nu mai stiu daca am apucat macar sa va povestesc ce a ales de pe tava si cat de cheala a fost dupa.

Mihaela, tu parca erai din Targu Mures? Sotul meu ar trebui sa ajunga acolo pe 7-9 octombrie in interes de serviciu si tare ma bate gandul sa vin si eu cu el. Doar ca aia de la el de la firma au rezervat la hotel Continental si daca vin si eu trebuie sa ne platim 100% camera. E prea scump pentru noi acum, ma gandeam ca poate exista ceva mai ieftin si totodata curat, gen pensiune... Stii tu, sau stie cineva asa ceva in Tg Mures?

Am auzit ca sunt multi bebelusi raciti sau bolnaviori, sanatate la toata lumea si la multi ani pentru toti cei care au implinit un anisor!

Ne mai auzim... ma duc sa incerc sa mai citesc din urma..

http://community.webshots.com/user/sisi03

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

carmen, daraga mea, iti doresc sa ai putere sa treci peste greutatile astea; rezista, gandeste-te la copilasul tau si o sa vezi ca se vor rezolva toate, mai greu sau mai usor, dar in final totul va fi bine; daca, pe langa incurajari, mai ai nevoie de ceva, suntem alaturi de tine si incercam sa te ajutam.

danat, sa vezi la noi focuri de artificii in casa; motivele sunt variate si felurite, ca sa zic asa... principalul motiv il reprezinta insa banii, avand in vedere ca sotul meu nu "produce" nimic! el de lucrat, lucreaza la niste treburi, dar tin mai mult de pasiunile lui in viata decat de altceva;

intrebare: ousor fiert moale (cu tot cu albus), amestecat cu painica dati la bebei? eu vreau sa incerc!

Mama Raluca, baiat Alex si bebita mica Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

of, doamne, carmen, fii tare! pana la urma dana are dreptate, nu e nimic grav, se trateaza, doar neplacut. o sa treaca repede, ai sa vezi!

danat, inteleg perfect ce vrei tu sa spui... poat ca asa sare tandata dupa nastere, te apuci cu fiecare ocazit si insiri pomelnicul de reprosuri, apoi scoti ochii si in final iti pare rau, caci pana la urma il iubesti si ai ales sa-ti petreci viata cu el. de multe ori incerc sa ma calmez, dar iuliana are dreptate. nu schimbi nimic. si atunci la ce bun?? de cate ori iesim in parc, noi doi de mana si andrei simt ca-mi pocneste inima, si ca am tot ce mi-am dorit(+iris, care parca deja exista!), iar toti ceilalti se pot duce dracului... apoi nu e el vinovat ca ceilalti sunt indiferenti, o sa va descurcati si fara ajutorul soacra-tii. cauta o cresa curata si care sa-ti placa, daca te intorci la servici, si asta e. decat sa stea acum cu raducu si sa-ti scoata ochii apoi ca ti-a crescut copilul, mai bine te lipsesti! sau cum zici tu, cu bona...

roxana noi cand ne ducem la vaccin, intai ne ducem sus la cabinet, la control si vizat carnetul, apoi coboram la tratamente, la intepat. data trecuta dupa ce mi-a stampilat carnetul de vaccinari i-am spus ca ma duc acasa, ca oficial l-am facut

si uitam, andrei a zis primul lui cuvant cu inteles, "avo", adica bravo. se ridica singurel in picioare, si cum eu apludam ca nebuna si tot ziceam bravo, il vad la un moment dat ca se ridica si cum nu-i acordam atentie incepe el sa bata din palme si sa zica "avo-avo". a fost mortal! si mami uda din cap pana-n picioare...

INTALNIRE OCTOMBRIE: cristinamh, freia, Anny, danat, NicoletaF, dana_ene()

Cristina si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusipoze.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaF spune:

Craluca Eu i-am dat lui Andrei ou fiert nu prea moale cu tot cu albus. Nu a avut nimic si ii place f mult. La inceput pune-i un sfert de albus, apoi jumatate si apoii intreg. Eu ii dau la 3 zile un ou la micul dejun. Si eu ma gandeam sa va intreb daca ati inceput sa dati copilasilor oul intreg.

Nicoleta si bb Andrei Catalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisi spune:

Vaaai, am incurcat borcanele... Cititnd din urma mi-am amintit ca Mihaela e din Satu Mare.
Nu era nimeni din Tg Mures?

Neuronul meu este extenuat, ca sa va dati seama uneori sambata aproape ca nu ma mai pot da jos din pat de oboseala iar seara plang de suparare ca dupa ce ca am fost acasa nici nu am avut putere sa ma bucur de asta mica..
Ce sa mai zic ca m-a luat asa o tristete cand am vazut ce "avansati" sunt bebeii pe aici. Singurele initiative pe care le are dovlecica sunt legate de muzica - apasa pe butoane, ingana un fel de aaa ca si cum ar vrea sa cante si danseaza de zor. Nici un cuvant clar sau alte progrese deosebite. Pare ca intelege ce spui dar nu chiar tot. Imi reprosez ca poate daca as fi stat eu mai mult cu ea acasa poate ar fi fost altfel. Stiu ca va veni si timpul ei, nu imi fac cu adevarat probleme, regret doar ca sta toata ziua cu mama, care e un om deosebit cu copii (a fost profesoara doar...) dar am senzatia ca o copleseste stresul si nu ii mai raman resurse pentru educatie.

Raluca, Petra papa aproape orice, orice fruct, chiar si turtite de casa cu nuci sau alune bine macinate. Si oul intreg.

Mai, dar ce e cu vaccinul asta? DE cine e produs?

In cazul in care nu am apucat sa spun dovlecica a ales farduri, centimetru de croitorie, rigla, un pantofior si o carte mica cu un castel din Franta... IN timp ce bineinteles nu a dat drumul la o bucatica de turta din mana si din gura. Vad ca nu a fost singura!

http://community.webshots.com/user/sisi03

Mergi la inceput