Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (8)
Raspunsuri - Pagina 14
Andra M spune:
Buna fetelor,
Multumesc mult de urari. Asa-i as vrea sa-mi ramana sufletul ca la 18. Dar nici varsta de 30 nu e urata. Ma simt implinita cu Adelina in brate. Am cam realizat ce imi doream pt. varsta asta: primul copil si casa (doar in rosu). Acum am stabilit si planul cincinal: bebe nr. 2 si mutat in casa noua.
Madutza, imi pare tare rau pt. Mariuca si eu am sesizat ca ai scris ca e bolnavioara de mai multe ori si stiu ca te chinui s-o alaptezi si totusi... Dar nu inteleg de ce spui ca cei mici nu au sistemul imunitar, ca doar dupa vaccin fac febra, deci organismul lor lupta..
Incearca sa-i dai suc de lamaie. Eu ii dau Adelinei cam 1 lingurita /zi. Eu ii dau cum o prind ca sugite si imediat ii trece. Mama mi-a spus ca mie mi-a dat primul suc, lamaie. Asa goala, fara zahar sau apa. Adica in loc de suc de morcovi a inceput diversificarea cu suc de lamaie. Am citit asta si intr-o carte despre bebei veche. Mie si acum imi place foarte mult sa pap lamaie goala.
Dar daca spui ca fratele tau era asa bolnavicios, cred ca ar trebui sa-i spui asta doctorului.
Te rog sa ne scrii schema de diversificare...
Vad ca Adelina a inceput de 2 zile sa pape mai mult lapte din bibe. Acum a ajus sa termine de 2 ori /zi biberonul de 120ml. Dar cu papa diversificata nu se omoara, cu exceptia cerealelor de la Milupa.
Azi a venit in vizita la servici sotia unui coleg cu fetita de 2 luni. Uf, e o fetita foarte agitata. Imediata incepe sa planga, cum o lasa din brate, cum scapa suzeta din gura, cum e prea multa lume in jurul ei.. Am pus-o langa Adelina in lada si micuta se zvarcolea si tipa de numa si Adelina se uita cu niste ochi mari, mirata. Am impresia ca a crezut ca-i o jucarie. Cred ca sunt o norocoasa, fata mea daca face asa agitatie de 1-2 ori / zi si asta niciodata la servici. Adelina vad ca si-a facut obicei acum sa doarma intre masa de 1 si cea de 5.
Va pupam,
Andra si Adelina Dora (26.04.2004)
Lili_B spune:
Madutza, imi pare rau sa aud ca Uca ta micutza e bolnavioara iar. Multa sanatate ii dorim, sa se faca bine cit mai repede si tie multa tarie sa treci cu bine si peste asta. Eu sunt sigura ca si organismul ei lupta, saracutza, dar cum ai zis si tu sistemul imunitar nu o fi destul de matur si microbul sau virusul ala e prea puternic. Hai ca o sa fie bine, doar primeste anticorpi de la mami.
Sanatate la toti bebeii si la mamici !!!
Lili si Bianca (10 Mai)
Irinel spune:
Buna fetele! Aseara doar ce citisem mesajele voastre si am avut probleme cu cl mic, nu voia sa doarma. Cred ca avea gaze ca se tot strangea si dadea cate un partulet marait. I-am facut un ceai e musetel si se pare ca s-a calmat ca a dormit de pe la 12 jumate, cand chiar ne gandeam sa il luam cu noi in pat sa nu se chinuie singur.
Madutza, sa nu razi de mine, da te-ai gandit sa incerci ceva homeopat? Copilul sora-mii tot timpul cat a fost mic a facut la raceli...si bronsite si pneumonii(!!!) si cu toate medicamentele degeaba. Si stiu ca i-a recomandat un medic un medicament homeopat sau naturist nici nu mai stiu, si de atunci a fost din ce in ce mai bine. Daca vrei o intreb. Stiu ca si pe la Bucuresti a fost, da nu mai stiu unde i-a fost recomandat medicamentul, stiu ca de la Bucuresti il procura. Pupici Mariucai necajite.
Nally, ce mai face Sebi, e bine acum?
Andra, tu chiar ai o fetita cumintica sa stii, copiii mai si plang ;-) glumesc, da chiar e cumintica daca poti tu sa iti faci treburile cu ea la serviciu.
Tina, e tare interesant ce ne spui tu despre viata de acolo. Imi pare rau ca te simti singurica asa. E adevarat ca si noua ne e greu departe de casa da macar aici sunt multi romani si avem chiar si prieteni pe care ii stim din Romania.
Lili, azi e soare. Eu sper sa fie toamna insorita si sa nu vina inca iarna aia luuuuuuuuuuunga...
Irinusha pupici, ce bine ca ai mai aparut. Ce gospodina esti tu...
Pupici
Irina si Strumfulet sau Galmita (Daniel dupa botez)
Data nasterii: 28 Mai 2004
Irinel spune:
Tina cred ca tu ziceai ca cere des sa suga. Si eu cred ca Madutza ca e intr-un moment de crestere accelerata, a avut si al meu perioade din astea. Da-i mai des si se va regla lactatia in functie de cerere, apoi usor ii departezi iar mesele. Pupic
Irina si Strumfulet sau Galmita (Daniel dupa botez)
Data nasterii: 28 Mai 2004
madutza spune:
Irinel, chiar i-am propus dr. azi tratament cu Oscilococcinum, homeopat, dar a zis ca dupa ce terminam tratamentul asta si luam rezultatul de la analize. Ala e un fel de vaccin care se da 6 saptamani la rand preventiv mai mult.
Lista cu diversificarea nu o gasesc, dar promit sa o scriu imediat ce am gasit-o.
Andra, trebuie sa-i multumesti lui D-zeu ca ai un copil asa cuminte.
Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003
MariaG spune:
Buna fetele!!!
saru'mana pt aprecieri
Madutza: pupici Ucai scumpe si dulci. Poate ar trebui sa-i faca si o antibiograma la exudat ca sa ii dea un antibiotic potrivit si nu unul de spectru larg cum e ampicilina.
Nally: pupici lui Sebi. of-of cu nasuletul asta e un adevarat chin, noua parca ne-a mai trecut de cand s-a mai facut racoare da' cam stau cu frica in san ca nu prea stiu cum sa imbrac copilul cand ies cu el afara. Chiar voi cum ii imbracati?
sa ma laud si eu putin cu fi-miu care adoarme seara de capul lui si doarme pana dimineata??? Nu dati!!
cu diversificare eu cred ca o sa o iau cu legumele, adica cu supa si apoi cu piureul de legume, ca nu ma indur sa-i dau lapte praf ca sa pot sa-i dau cereale si nici nervi sa ma mulg ca sa-i dau cereale cu lapte de tzatza n-am.
La schema aia de diversificare pe care mi-au dat-o mai am niste cuie eu ca spre ex Alex nu vrea cu nici un chip sa manance doar de 5 ori. El mananca cam la 3h-3h 1/2 si se mai aduna timp si pentru a 6-a si nu vrea cu nici un chip sa se culce pana nu a luat-o si pe a sasea. Nu stiu care-i fixul asta al lui ca in seara asta spre ex mancase la 7 si pe la 9 dupa ce ne-am tot juact si ne-am spalat si ne-am jucat, reusise sa ma convinga sa-l urc pe mine unde s-a apuca sa se rasteasca la mine si sa tot caute tzatza cu gura prin tricou pana cand i-am dat-o a papat tot ce-a gasit acolo si apoi s-a mai jucat cu manutele ignorandu-ma total si apoi l-am expediat la el in pat, l-am pupacit bine (sa-i ajunga pana dimineata) si am stins lumina si dusa am fost. Am intrat dupa un sfert de ora si inca se mai juca pe intuneric (nu stiu ce-o vedea el acolo) s-a uitat lung la mine, mi-a zambit si nu m-a mai bagat in seama.
am uitat sa va spun ca ieri la vaccin m-a recunoscut in oglinda si a inceput sa rada in hohote
am luat-o rau pe aratura
va pup
a, am pus poze din luna a cincea de viata a comorii.
Maria (01.08.1978) si Alex(06.05.2004)
http://community.webshots.com/user/magda_i
monet spune:
maria -- iai, ce dulce-i alex! m-am tot uitat la ultimele poze de vreo 3 ori la rind. un scump!
madutza, doamne, doamne, mariuca, uca, uca... pai, de ce-o sperii tu pe mamuca ta asa? draga de ea, sper sa-i treaca si niciodata sa n-o mai 'loveasca' vreun microb zapacit! sint de acord si eu cu un tratament homeopatic. doamne-ajuta!
irinel, ce strumfuletz cumintel aveeeeeti! sa creasca mare si sa fie tot cuminte!
andra, da' chiar ca fata ta e o comoara. auzi tu, asa cuminte! sa va traiasca adelina!
irinusha, bine ca mai dai un semn, copila draga... cum ai timp, noi asteptam . si-un pupic lu' cris
tina, si eu zic ca avia e intr-o faza de crestere mai intensiva. fa-i si tu pe plac . si mai povesteste-ne de viata ta acolo, pe malul mediteranei. (ce faaaaaain!!)
iuliana, pupic lui rares .
tuturor mamicilor, taticilor si pruncutilor -- un weekend bun de tot!
mona si lia (24.04.2004)
www.seansimon.com
http://www.imagestation.com/album/?id=4286337099&mode=invite&slideshow=1
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961 - povestea nasterii liei
Eryka spune:
Fetelor ,
Ce mai face-ti voi?Am cam ramas in urma cu cititul ,ma bucur cand va vad atat de active la scris .Maria mey dar ce mare sa facut Alex , scumpicul ,tare dulce mai este.Madutza uf uf iar problemutze ?Doamne ajuta sa scapati odata.Monet de cand nu ne-am mai nimerit noi amandoua pe forum,de pe vremea cand eram gravidutze.Se vede treaba ca sunt trezita cu noaptea in cap.Am citit povestioara ,tare frumoasa este.Da kiar asa ,ma trezit Ayu de la 3:30 ,i-am dat sa pape si a adormit imediat la loc ,dar eu....nu am mai reusit sa adorm de atunci ,asa ca uite-ma huhureaza pe aici .Nu stiu ce se intampla cu fata mea ,ca de cateva zile tot se scoala de 2-3 ori pe noapte ,norocul meu este ca adoarme imediat la loc .Dar de ce o fi inceput sa se scoale asa des?Ea care imi dormea cate 8 ore continu acum se trezste de 2-3 ori pe noapte.Ma gandesc ca nu se mai satura cu lapticul si de aceea se trezeste mai des sa pape.Si ca sa nu va mai zic ,ca ziua imi doarme asa putin ,uff cate 15 minute ,30 minute ,rareori sa mai doarma cate 2 ore .Am citit ca si bebeii vostri fac la fel ,oare de la ce o fii?
Iuliana ce mai face gamalia ?
Si despre mine ce sa va zic,tare mi-e teama ca dau intr-o raceala ,se pare ca de aseara ma tot doare in gat sper sa treaca repede si sa nu ma ia mai rau.Asta mi-ar trebui.Va pupic si un we placut cu sotiorii si bebeii.
Poze cu Ayu - si - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31632" target="_blank"> Povestea nasterii
Eryka & bb Ayumi (03.iunie.2004)
Eryka spune:
Aaa mi-am adus amine ,a-ti vazut fetelor ca a aparut subiectul de "Mamici de mai-iunie 2005"? Parca mai ieri faceam si noi cunostinta si ne ludam burtile pe aici .Doamne ce mai trece timpul.
Poze cu Ayu - si - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31632" target="_blank"> Povestea nasterii
Eryka & bb Ayumi (03.iunie.2004)
MariaG spune:
mai fetele asa am fost de suparata zilele astea cat n-a mers forumu' de numa-numa, daca n-am dat refresh pe pagina asta de mi-am omorat mouse-ul....
vroiam sa va zic ceva da' de bucurie ca mere nici nu mai stiu ce
Maria (01.08.1978) si Alex(06.05.2004)
http://community.webshots.com/user/magda_i