Insomnia

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

Thalia draga am incercat cu Passiflora, am gasit la Plafar, sunt niste capsule mici cu praful respectiv;am dormit ceva mai bine dar nu ff profund insa am incercat si altceva si as vrea sa va sfatuiesc si pe voi:SAMPANIE!!!!! pe bune, vineri seara am baut un singur pahar si habar n-aveti ce somn profund am avut si ce odihnita m-am trezit!
deci, ascultati-ma faceti si voi o nebunie cind nu puteti dormi, beti un pahar de sampanie rece!(ideal ar fi in 2 si el sa va rontzaie de ici de colo da' de unde atita, dau si eu sfaturi!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

De cite ori am probleme cu adormitul ma ajuta banalul cei de musetel. O cana mica, ca de cafea, de ceai concentrat fierbinte, si apoi ma mai scol doar de dimineata. Sau cind am fost stresata si aveam cosmaruri am luat niste pastile cu extras de sunatoare, dar cica nu e bine sa le iei cu anticonceptionale pt ca le-ar anula din efect. In schimb m-au calmat foarte frumos, fara sa ma faca dependenta de ele .
Depinde care e cauza la tine. Te gindesti poate seara prea mult la ce a ramas nerezolvat sau la ce trebuie sa faci a doua zi? Incearca sa te uiti la ceva relaxant sau sa citesti reviste( la mine trece din stres :) ). Elibereaza-ti mintea de probleme, gindeste-te la concediul pe care il planifici , sau la ceva frumos care vrei sa faci in weekend.

"Binecuvintat sa fie deci/ ca traiesc si ca ma duc spre moarte" Esenin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

iti multumesc dar concediul s-a terminat, atunci n-am avut probleme cu somnul, dormeam tun, eram relaxata;grijile intr-adevar ma coplesesc, ca pe noi toti dar am senzatia ca vorbind despre ele le las sa plece;cred ca am nevoie de un challenge, de o schimbare, ceva sa-mi dea aripi(xanax?)sperante.....!

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dori73 spune:

Ai perfecta dreptate.In concediu nu te prea gindesti la alte chestii.Sau daca te gindesti o faci mai detasat.Acum, la scarbici...trebuie sa le rezolvi!Eu cred ca trebuie sa ne stabilim niste prioritati si apoi,sa rezolvam probleme pe rind.Da,e usor sa spui, vor zice multi!Stresul bata-l vina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana spune:

Incercati Biomelatomina. Se gaseste la plafar. E cam scump... E natural. Numai cu asta am reusit sa dorm, din tot ce am luat naturist.
Adormitul e garantat.
Eu sufar de insomnii de 3 ani buni si doar asta ma ajuta.
Diana

Mergi la inceput