Copii ostatici!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns armandcp spune:

Lily, las-o moale cu respectatul dreptului omului. Nu exista tara in care aceste drepturi sa fie respectate 100%. E o chestiune si de subiectivitate daca vrei.
Un exemplu. Ei vin in US la studii pe banii guvernului, retine, zeci de mii de dolari si pe urma fac ce fac.
Alt exemplu, Franta. Iti spune ceva chestia cu "noi nu avem nimic cu cei care nu lupta in Irak alaturi de americani" si amenintarile legate de val in scoli ? Ahh, cata corectitudine. Emotionant pana la lacrimi, nu ?
Daca ceilalti musulmani ii condamna pe teroristi, de ce nu fac macar o demonstratie ?
Sau e numai de gargara ?
Oricum o dam este o tragedie. Pe undeva aceste lucruri au fost alimentate si de atitudini bizare ale marilor puteri sa nu mai pomenim de ONU care oricum e o o organizatie impotenta.
Cum sa ataci un copil ?
http://www.jurnalul.ro/modules/pnCPG/coppermine/albums/userpics/10001/afp-MOW21-220035-pih.jpg
http://www.jurnalul.ro/modules/pnCPG/coppermine/albums/userpics/10001/afp-MOW16-213243-pih.jpg
http://www.jurnalul.ro/modules/pnCPG/coppermine/albums/userpics/10001/afp-MOW18-214359-pih.jpg
http://www.jurnalul.ro/modules/pnCPG/coppermine/albums/userpics/10001/afp-MOW17-214002-pih.jpg
http://www.jurnalul.ro/modules/pnCPG/coppermine/albums/userpics/10001/afp-MOW20-215057-pih.jpg

Poate aceste imagini spun ceva.
Trebuie sa recunosc ca poate nu sunt impartial, insa am trait prea multe pe langa aceste suflete "caritabile" ca sa mai inteleg. Inclusiv agresarea copilului meu.
In ciuda civilizatiei sau mai bine zis contributiei lor la civilizatia mondiala, nu fac dovada decat a unor instincte de cea mai joasa speta. Am stat mult timp in cumpana si am cantarit multe spuse impotriva Americii , spuse de colegi ai mei de prin Anglia, Irlanda. Acum toti tac . Raspunsul e simplu.

Inclin sa cred ca omenirea inca nu e pierduta.

Cu respect,
Armand

http://community.webshots.com/user/armandcp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Nu exista justificare pentru terorism. Daca tu suferi, nu trebuie sa faci un nevinovat sa sufere. Iar niste copii care nici macar nu stiu despre ce e vorba mi se pare aberant si irational, nu doar criminal.

Si eu nu cred ca se poate sau trebuie sa se negocieze cu teroristii. Ce se obtine negociind? Doar sansa ca fenomenul sa fie repetat de toti nebunii si criminalii care mai vor ceva. Negociati o data cu unul si apoi asta va deveni o moneda curenta de rezolvare a conflictelor. Atunci vom avea cu totii scene de groaza zi de zi.....

Iar tintele preferate sunt evident tarile cu ceva putere economica sau militara. Romania nu reprezinta nimic din acest punct de vedere. Fiind mai mult calcata de altii in picioare, decat calcand ea peste altii nu starneste prea multa valva. Dar cu nebunii nu se stie niciodata.Asa D-ne feri!

Vai de saracii copii si parinti. Nu exista iertare pentru astfel de animale. Sa auzi plansete de copii si sa nu te induplece....

Anne-Sarah si mamica sa Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by oz

voi ati auzit de vreo comunitate de musulmani din lume care sa condamne deschis si pe fata aceste evenimente? intreb pentru ca eu tot astept sa ii vad cum iau pozitie in fata acestor animale.

din pacate cei din Osetia vor face o baie de sange printre ceceni vor ucide tot ce le iese in cale...daca ma pun in locul parintilor aia si eu as face la fel, fiecare adult e un terorist, fiecare copil e un viitor terorist, fiecare batran e un sustinator de teroristi , ce pacat!!!!

--------------------------------------------------------------------------------

Da, bineinteles ca am auzit. Doar am trait si eu asemenea evenimente cat am fost in Arabia Saudita.
Toti oamenii de rand, televiziunea ii condamna crunt. Toate ziarele ii reneaga, toti sunt impotriva lor.

Imi pare rau aici sa te contrazic. Pe plan public ii reneaga dar pe spate cine crezi ca le da bani pentru asa ceva? Foarte multi oameni de afaceri arabi finanteaza terorismul, in special in Arabia Saudita unde bani curg necontenit.
Si inca ceva de aici de la noi din comunitatea DC: avem mamici musulmane pe forum. Ati auzit macar de la una dintre ele vre-un mesaj de regret? Sau de regare, sau de dezmintire, de explicatie? NIMIC.

Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick+Dulce.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex+telefon.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lily spune:

Cleomax, ti-am trmis un PM.

Armandcp- tot respectul pt situatia ta.
Evident ca nu poti ramine impartial cind esti direct implicat intr-un caz de agresiune-fizica, psihica.
Insa te-ai razbuna la rindul tau pt ce orori ai trait, ai plati cu aceeasi moneda-'ochi pt ochi si dinte pt dinte'?
ONU ca si alte organizatii mondiale nu pot rezolva crizele locale, nu pot fi in orice zona de conflict.
Sint lucruri pe care nu avem cum sa aflam.
Nici eu nu pot intelege cum pot ucide unii oameni nevinovati, copii mai ales.
Nu pot intelege cum se duce un razboi, se ucid oameni in numele unei religii-musulmanii vorbesc chiar de un 'razboi sfint'. In istorie au mai fost razboaie religioase-cruciadele de ex.
Dumnezeu in orice religie indeamna la pace, iubire, toleranta,mila, iertare, intr-ajutorare.
Am inteles insa ca religia e una, credinta in Dumnezeu e alta.
Ma declar crestina, imi repugna violenta, ura, razboiul.
Insa in spatele celor multi-poate ignoranti, saraci, muritori de foame, stau altii care manevreaza lucrurile asa cum le convine.
A reduce terorismul doar la lumea araba , la religia musulmana mi se pare absurd. In mod sigur, musulmanii vor suferi cu totii, indiferent de ceea ce fac in viata lor privata, pt ca vor fi inclusi la 'gramada' , vinatoarea de vrajitoare va face noi victime. La rindul lor vor ei si copiii lor vor suferi-cui ii foloseste? Asa cum au fost acele abuzuri facute de catre soldatii americanii.
E ok spun ei, e razboi .
Dar lumea uita de Holocaust, uita cind alti semeni au fost ucisi la gramada pt ce vina? Apartenenta la o religie, la un popor.

De ce tace lumea musulmana? Pt ca e pusa la zid din start, pusa la colt-'voi sa taceti, nu aveti dreptu` sa vorbiti!'
Imi pare rau cind sint judecati la gramada oameni care s-au nascut intr-o religie, natie sau au ajuns in anumite imprejurari sa isi schimbe religia.
Romanii sint toleranti, accepta ca si altii au loc sub soare. Asta ma face sa cred ca in Romania isi gasesc adapost si oamenii care in alt colt de lume ar fi persecutati.
Sint unii care abuzeaza, asta e. Dar democratic, pina si cel mai mare criminal are dreptul la un avocat.

Autoritatile ruse au recunoscut ca au mintit in privinta ocuparii scolii si luarii de ostatici.
Azi la radio, un medic rus declara ca fortele de interventie au fost luate prin surprindere, nu aveau nici macar veste antiglont cind au inceput impuscaturi, explozii in scoala. Oare mintea si el sau e adevarat?

"Secolul 21 va fi religios sau nu va fi deloc" -Andre Malraux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomax spune:

lily, am primit mesajul tau si tocmai ma pregateam sa raspund cand am vazut ce-ai scris aici. imi pare rau, eu nu-mi(mai) pierd timpul explicand chestii arhicunoscute cuiva care umple jumate de pagina incercand sa gaseasca scuze peste scuze acestor animale care-si mai spun si oameni.
nu-mi ies din minte cosciugele copiilor si parintii indurerati care-i mangaiau pentru ultima oara pe cap, n-as putea sa vin aici si sa incerc sa imprastii seminte de indoiala cu nu stiu ce minciuni in privinta ocuparii scolii.

lumea musulmana nu tace ca e pusa la zid, nu-i pune nimeni la zid, aici unde locuiesc eu si unde ar vrea ei sa transforme totul in republica islamica, sunt perfect liberi, copiii lor merg la colegiu cu copilul meu, sunt prieteni, se respecta si incearca sa se inteleaga. printre ei se mai strecoara si cei care intr-adevar vin aici la studii pe banii statului american, adica pe taxele pe care le platesc EU si altii ca mine, ca dupa aceea sa se duca inapoi in colibele din desert si sa planifice cum sa ne distruga.
lumea musulmana tace pentru ca e lasa si pentru ca le convine ce se intampla! mai tii minte cum imparteau bomboane pe strada cand au cazut gemenii? sau racnetele de bucurie ale femeilor de pe strada?

nu-mi spune mie cum sunt ei, i-am avut colegi de scoala, de servici, ii am vecini. unii sunt oameni la locul lor, dar noi nu despre ei vorbim, ci despre acele animale(da, repet, animale) care au luat ostateci copii de 18 luni, care au tras in copii pe la spate, care nu le-au dat apa sa bea si au recurs bietii copilasi la propria urina, care au violat cateva fetite de 14-15 ani ( ca sa nu mai amintesc de alte si alte orori, pana si ziaristi franzeci au avut tupeul sa ia, asta ca "merci" pentru ca franta a fost de partea lor, la fel si rusia, nu?) ACUM intelegi de ce am amintit de invazia sovietica si instruirea lor de catre americani? astia nu merita nici un ajutor, fraieri sunt cei care se lasa prostiti, ar trebui lasati sa se manance intre ei.
te rog nu mai incerca sa deturnezi acest subiect, ai putin respect pentru sufletele copiilor! macar atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Nu pot intelege cum se duce un razboi, se ucid oameni in numele unei religii-musulmanii vorbesc chiar de un 'razboi sfint'

Nu trebuie sa intelegi nimic. Pina una, alta jihadul este o realitate palpabila si extrem de dureroasa.

De ce tace lumea musulmana? Pt ca e pusa la zid din start, pusa la colt-'voi sa taceti, nu aveti dreptu` sa vorbiti!'

Cine spune ca nu au dreptul sa vorbeasca?
Tacerea si trecerea neobservata asupra unei tragedii de asemenea proportii nu poate fii vazuta decit ca o complicitate. Pai noi am vrea sa-i auzim dar nu zice nimeni nimic.

Autoritatile ruse au recunoscut ca au mintit in privinta ocuparii scolii si luarii de ostatici

Arata-mi si mie cind spun autoritatile ruse TOT adevarul! Aici chiar ca e prea de tot.

Eu zic sa incercam sa respectam sufletele acestor copii nevinovati si sa nu incercam sa gasim tot felul de scuze pentru asemenea acte barbare. Nu cred ca ar exista vre-un motiv in lumea asta mare si larga sa ma convinga ca acest act ar fii justificabil. Incearca sa gasesti in sufletul tau de crestin intelegere pentru toti acesti pariniti si copii.

Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick+Dulce.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex+telefon.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

170 COPII AU MURIT!!!
UNDE SINT DREPTURILE LOR!!!

Eu zic sa se inchida acest subiect si sa respectam memoria tuturor acestor suflete nevinovate!!!

Theodora, Alexandros, Yannis
POZELE NOASTRE: aici www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=4480" target="_blank">Povestea-nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Lilly, nu poti spune simplu "Sint unii care abuzeaza, asta e." E ceva de neimaginat si de netolerat. Stii, tot la stri spuneau ca operatiunea a fost condusa de un individ supranumit "colonelul" care si-a impuscat fara sa cracneasca un camarad ce indraznise sa nu fie de acord cu ocuparea scolii si-a detonat braurile explozive a doua "vaduve negre", acolo, in fata copiilor.
Cum ai putea explica toate ce ni le-ai spus noua, unui parinte care si-a pierdut copiii acolo, unei mame care din cei 9 copii si-a gasit doar un baietel in viata si doua fete moarte?
"Dar democratic, pina si cel mai mare criminal are dreptul la un avocat." - insa ramane tot un criminal. Sa-ntelegem ca te-ai erijat tu in avocatul lor?

http://community.webshots.com/user/lilianacsaki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gorjan spune:

stau si ma intreb cite acte de terorism "justificate" af fi putut sa faca romanii in atitea sute de ani de lupa pt identitatea nationala daca ne gindim numai la turci, austro-ungari, germani si rusi. Si culmea ca nu le trece prin cap nici acu sa se duca la servici si sa isi omoare citiva colegi pt ca au fost concediati si ceilalti nu. Terorism in forme mai mici exista mai ales in US dar diferenta e ca ei (americanii) il recunosc si "iau masuri".
Ceea ce nu inteleg este ca ei stiu ca sansele de a ceda santajului lor este aproape ZERO si atunci de ce incerci o actiune cu asemenea seanse de reusita? Parerea mea ca e doar o actiune de razbunare criminala si in nici un caz o forma de lupta. Cind afirmi ca lupti pt o cauza "indiferent de mijloace " te astepti la un rezultat dar pina acuma in toata istoria terorismului modern nu se vede ca ar fi cistigat ceva ba din contra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

[quote]Originally posted by ocebine

quote:
Originally posted by oz

voi ati auzit de vreo comunitate de musulmani din lume care sa condamne deschis si pe fata aceste evenimente? intreb pentru ca eu tot astept sa ii vad cum iau pozitie in fata acestor animale.

din pacate cei din Osetia vor face o baie de sange printre ceceni vor ucide tot ce le iese in cale...daca ma pun in locul parintilor aia si eu as face la fel, fiecare adult e un terorist, fiecare copil e un viitor terorist, fiecare batran e un sustinator de teroristi , ce pacat!!!!

Da, bineinteles ca am auzit. Doar am trait si eu asemenea evenimente cat am fost in Arabia Saudita.
Toti oamenii de rand, televiziunea ii condamna crunt. Toate ziarele ii reneaga, toti sunt impotriva lor.

Imi pare rau aici sa te contrazic. Pe plan public ii reneaga dar pe spate cine crezi ca le da bani pentru asa ceva? Foarte multi oameni de afaceri arabi finanteaza terorismul, in special in Arabia Saudita unde bani curg necontenit.
Si inca ceva de aici de la noi din comunitatea DC: avem mamici musulmane pe forum. Ati auzit macar de la una dintre ele vre-un mesaj de regret? Sau de regare, sau de dezmintire, de explicatie? NIMIC.

Sa nu crezi, draga mea, ca lasitatea m-a tinut deoparte sa-mi exprim sentimentele proprii legate de ceea ce s-a intimplat!!
Nu sint o lasa dar am bun simt si nu ma bag acolo unde stiu ca voi fi "pusa la zid", ca sa ma exprim elegant. La fel si celelalte fete, am preferat sa nu comentam decit sa dam apa la moara comentariilor neavenite asupra unei religii sau alta, stiind din start la ce ne-am expune daca am incerca sa "deschidem ciocul". A bon entendeur, salut!

Mergi la inceput