Prima zi de scoala
Nu aveti emotii?Cele care acum incep scoala?Cum va pregatiti pentru acest eveniment?Eu am cumparat ghiozdan(Barbie,evident!)si cateva accesorii de birou,restul,dupa inceperea scolii.La noi se vor face uniforme,deci in prima zi de scoala vom merge imbracati de voie.Povestiti-mi si mie ce mai pregatiti voi,sper sa nu-mi scape ceva.
Raspunsuri
dianamaria spune:
Noi am avut deja prima sedinta. Intre timp l-am mutat la alta invatatoare(prima a venit la sedinta de parca venea de la Aqua Magic, intr-o fusta f.scurta, semitransparenta - cred ca era sedinta pt.tatici. Despre rechizite ne-a zis ca vom vorbi dupa inceperea scolii, ne-a povestit despre rolul si importanta scolii in viata copilului si a familiei- de parca trebuie sa ne convinga sa scolarizam copiii. Cel mai mult ne-a vorbit despre amenajarea clasei: jaluzele verticale, lambriu, parchet laminat, gratii la geam etc)
Cea de a doua este ok!
In ceea ce priveste pregatirile: i-am luat caiete, ghiozdan,penar cu de toate si toate cu Spiderman(!), i-am facut mobila noua de scolar.
Scoala incepe pe 15 septembrie si nu pe 13!
Diana
IOANA98 spune:
Si noi incepem soala .Am fost la sedinta cu parintii si ne-au spus ca vor primi manuale de la scoala , ce rechizite trebuie sa le luam :caiete tip I, acuarele ,culori,stilou cu rezerva si nu cu cerneala,bloc de desen, set de pesule , carioci...
Si la noi se vor face uniforme de comanda .
Camelia
gabibarta spune:
Si noi incepem scoala, dar inca nu s-a tinut sedinta cu parintii. Sper ca nu vor avea uniforme, consider ca sunt bani aruncati pe geam!
Emotii nu avem (doar eu, copilul nu), deocamdata nu stiu ce rechizite ne va cere invatatoarea.
Avem deja ghiozdan, masa de birou, etc... Incercam sa ne pregatim, dar Robert nu este deloc entuziasmat de ideea de-a merge la scoala.
Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002http://community.webshots.com/user/gabibarta
Rodica spune:
Io abia picai de la mare, subiectu vostru e ca o galeata de apa rece...
Bine ca ma-ti trezit la timp!
Multam fain!