Hmm... As avea si eu o sugestie...Ce-ar fi daca in dreptul fiecarui membru ar aparea o mica imagine (avatar) care sa-l reprezinte? Sub stelutzele pe care le puneti dvs? Ar fi dragutz...
Kisssss
Roxxy
Bibisor, pai in cazul asta casuta pe care o avem repartizata va trebui sa se transforme in ditamai viloiul, sa incapa toate acareturile: nume, stele, membru.., album, sex,,,si acu' si poze?
Am zis si eu... ce dai cu parul?
Kissssss
"You only live once, but if you live right, once is enough!"
Roxxy
In urma cu ceva timp (poate un an) a fost "in teste" o versiune a forumului care avea printre altele si aceasta optiune. Din pacate toate aceste "plusuri" incetinesc functionarea si incarca server-ul (cel putin eu asa am inteles). Nu zic ba, pe forumuri cu un numar mai mic de vizitatori si afisari nu-i nici un bai, dar desprecopii.com are numai astazi, intr-o oarecare zi de miercuri 4.600 de vizitatori si 104.560 de vizionari*).
Q
_
*) Sursa: www.trafic.ro - trafic/desprecopii.com
Qsar.. eu nu ma pricep dar daca tu zici... asa trebuie sa fie. Si mai bine sa nu mai fie decat sa nu mai mearga site-ul sau sa mearga greu.. Desi.. oricum merge greu daca mai punem si imaginile... lasa.. mai bine fara! Vazusem si eu pe un site si mi-a placut... Era dragutz! Dar nu va las eu pe voi pentru nimeni!
PS: AM INTELES! Multumesc mult pentru raspunsul prompt qsar si pentru atentia acordata!
Kisssss muah
"You only live once, but if you live right, once is enough!"
Roxxy