Sugestie...avatar

Sugestie...avatar | Autor: bibyrox

Link direct la acest mesaj

Hmm... As avea si eu o sugestie...Ce-ar fi daca in dreptul fiecarui membru ar aparea o mica imagine (avatar) care sa-l reprezinte? Sub stelutzele pe care le puneti dvs? Ar fi dragutz...

Kisssss

Roxxy

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Bibisor, pai in cazul asta casuta pe care o avem repartizata va trebui sa se transforme in ditamai viloiul, sa incapa toate acareturile: nume, stele, membru.., album, sex,,,si acu' si poze?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Am zis si eu... ce dai cu parul?

Kissssss

"You only live once, but if you live right, once is enough!"
Roxxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

In urma cu ceva timp (poate un an) a fost "in teste" o versiune a forumului care avea printre altele si aceasta optiune. Din pacate toate aceste "plusuri" incetinesc functionarea si incarca server-ul (cel putin eu asa am inteles). Nu zic ba, pe forumuri cu un numar mai mic de vizitatori si afisari nu-i nici un bai, dar desprecopii.com are numai astazi, intr-o oarecare zi de miercuri 4.600 de vizitatori si 104.560 de vizionari*).

Q

_
*) Sursa: www.trafic.ro - trafic/desprecopii.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Qsar.. eu nu ma pricep dar daca tu zici... asa trebuie sa fie. Si mai bine sa nu mai fie decat sa nu mai mearga site-ul sau sa mearga greu.. Desi.. oricum merge greu daca mai punem si imaginile... lasa.. mai bine fara! Vazusem si eu pe un site si mi-a placut... Era dragutz! Dar nu va las eu pe voi pentru nimeni!

PS: AM INTELES! Multumesc mult pentru raspunsul prompt qsar si pentru atentia acordata!

Kisssss muah

"You only live once, but if you live right, once is enough!"
Roxxy

Mergi la inceput