CAZARE SIGHISOARA
Cine-mi poate da informatii despre un loc ieftin (cat de cat) si mumoz unde se poate sta in Sighisoara?
Mersic,
Nane
Raspunsuri
diana904 spune:
Uite niste link-uri
http://www.sighisoara.com/dr/rest.htm
sau www.sighisoara.com - gasesti cazare si pe acest site
Nu-ti pot recomanda nimic din proprie experienta, dar, daca astepti pina luni o sa-ti pot spune cum e la Motel Dracul (primul link pe care ti l-am dat), o sa merg in we acesta.
Nane spune:
Diana, mersi de raspuns. Sigur ca astept pana luni, nu vreau sa plec w/e asta. Neaparat sa-mi zici cum a fost, pls.
Distractie placuta acolosha!
Nane
Burtocika spune:
Hotel REX, nu stiu daca e pe site-ul respectiv. Noi am stat acolo, e curat, frumos, au si resaturant cu mincare buna si portii maricele. Dezavantajul e ca e in partea noua a orasului, cind iesi din orasul vechi spre cartierul de blocuri. E cam la jumatatea distantei intre orasul vechi si cel nou. E printre blocuri, linistit ... Din pacate nu mai gasesc numarul de telefon, dar parca tin minte ca au site pe net.
Boghi
diana904 spune:
Nane, habar nu am de preturi..noi sintem invitati de o firma partenera care ne asigura totul de aceea nu m-au interesat preturile, dar, daca tot ma duc o sa intreb. Eu cred ca pretul e pe camera, si nu pe persoana.
Da, si hotel Rex e pe site, dar chiar nu stiam unde e situat.
Pe vremuri mai era un hotel pe care nu l-am gasit nicaieri, se numea Steaua, habar n-am daca mai exista si daca e decent...
O sa va povestesc,desigur, abia astept si eu we asta, eu am copilarit la Sighisoara, parca m-as intoarce acasa...din pacate nu am mai ajuns pe acolo de vreo 17 ani, doar in trecere acum vreo 4 ani, dar Catinca era mica si obosita a plins mai tot timpul asa ca n-am avut timp sa ma bucur de cele citeva ore petrecute acolo.
revin luni cu informatii despre locuri de cazare si preturi.
peca spune:
posibilitati de cazare bune ar fi ...dar la mai toate se pune problema daca ai masina, adica sa ajungi usor in oras.
lista mea ar fi asa:
1. Hotel Europa/
http://www.tourneo.ro/hotel/sighisoara/europa.php
este preferatul meu cand merg acasa, la sighisoara..[este in proprietatea unu neamt(sas)..stabilit in De. de multi ani; a fost renovat si amenajat la stil de aici, bar separat de restaurant...]
2. hotel sighisoara
se afla direct in cetate
3. Motel Dracul/la Danes, cca. 10km de sighisoara, cand mersi de la Buc. spre Sibiu
4. Motel Dracula
aceeasi ruta Bucuresti spre Sibiu, la cca. 5 km dupa iesirea din sighisoara se face o iesire spre Stejareni..este f. fain...au animale multe, se poate calari, pescui...ceea ce pescuiesti iti pune in farfurie
5. Hotel Rex, curat si mancare buna(dupa gustul meu au cea mai buna ciorba de burta din oras, si apoi H. europa)
astea ar cam fi cele mai bune
disrtactie placuta!
Rodica spune:
Am stat acum doua saptamani la o pensiune foarte frumoasa, langa gara, camere luminoase, aranjate cu gust, gradina mare cu flori, loc de gratar. Am poze pe care le scanez saptamana viitoare, ca deabia am aterizat din concediu. Telefon, contact, am tot si-ti trimit marti cand pun si pozele. Noi am platit 650 000/noapte camera.
Foarte frumoasa Sighisoara!!!
Ne-a placut!
Nane spune:
Mersi mult de raspunsuri fetelor!
Rodica, spune-mi si mie te rog unde e pensiunea respectiva, ca la pret mi se pare ok.
Si hotel Rex are preturi acceptabile din cate am vazut pe site (25 eur / camera), dar pozele de pe site sunt cam... ciudat...adica mi se pare destul de urat acolo. Sau ma-nsel?!
Pupici si-o saptaman buna!
Nane
Burtocika spune:
Hotelul Rex nu e urit, pe dinauntru camerele sunt OK, si baile, receptia e OK, restauranul mi s-a parut f frumos, plin de verdeata, cu acoperisul de sticla, ca o cupola, ai impresia ca esti intr-o sera. Si mincarea mi-a placut f mult, si chelnerii f draguti.
Ce e cam urit sunt imprejurimile, ca e intr-un cartier de blocuri ca in Bucuresti.
Boghi
Rodica spune:
Pozele sunt inca la scanat, maine seara sper sa-ti dau toate detaliile( nr de telefon..)
Scuze de intarziere!