Sus...in Scandinavia (7)
Raspunsuri - Pagina 4
corianai spune:
Leit brad pitt Ghinion ca mai am acasa unul care ma pune sa-i zic asa, incep sa ma confuzez!
narancea spune:
cit ai lipsit tu corina s-au schimbat nniste mersuri pe aici, acu nu mai tzine sa imi zici brad pitt, te rog incearca cu abdula !
Katarina spune:
quote:
Originally posted by Rayuela
Pupilizari
Rayuelutza draga,mai vine pupi(n)sex-ul ala?Ca io nu mai am rabdare ...
Adela,o sa-ti scriu pe PM adresa de e-mail,sa-mi trimiti si mie harta.
Corianai,bine ai venit printre noi.Sper doar sa fii alcoolica si fumatoare.Pt o mai buna integrare in colectiv.
Rayuela spune:
ba face uomu o gresala si iaca sar toti fierti..hai fiti sinceri si spuneti daca nu v-a placut cum v-am pupat
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
Rayuela spune:
Katerino bine ai specificat cum trebe sa fie uomu care calca loa nordici:fumator,betiv,si obsedat secsual ai uitat,da las ca am adus eu aminte la toti
Ptiu ca acum nu ma mai pot dezlipi de semnu asta!
poze Amelie
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Rayuela
..hai fiti sinceri si spuneti daca nu v-a placut cum v-am pupat
Deci ne-ai pupat acole-asa, ...nu altceva, da???
Ba...eu vrea la nefumatori ca Ilie nu fumeaza!!! :-)) (Chiar toti fumati prin-prejurul meu, bre???)
pozulici
Rayuela spune:
Lilando poate ai o sansa ca Amelie sa se lase de fumat pina atunci!
poze Amelie
Katarina spune:
quote:
Originally posted by narancea
cit ai lipsit tu corina s-au schimbat nniste mersuri pe aici, acu nu mai tzine sa imi zici brad pitt, te rog incearca cu abdula !
mey Abdula Kap*lah,ma bag si io in seama
c-o-ntrebare.Te lasa fumeia ta sa umbli asa cu ochii descoperiti ,mey?Nevalurit?Sa muara codanele de dragu' tau?
Katarina spune:
Tre' sa adaug repede ceva,ca nu cumva sa se supere narancea pt numele de "botez".Naranceo,iertare,m-am cam spurcat la gura,mai ales dupa avansurile sexuale din partea Rayuelei.