Sus...in Scandinavia (7)
Raspunsuri - Pagina 16
narancea spune:
pai cum bre lalandia, sta ilie pe bere ? acolo o sa stau eu.........
nu o sa facem mici din prima seara, simbata ii facem, ca ajungem tirziu. horica nu stim nimic de la el daca vine au ba, oricum in drum trecem sa luam o gura de must la stuf acolo, si mergem mai departe.
vedem noi unde ne intilnim, nu la scandic ca e ocol mama, undeva pe motorvej pe fyn , prima parcare cum treci lille belt in mildfart, vedem noi
frantuzoaica spune:
Bine,atunci,nu facem!Dar trebuie sa taiem din alelalte,nu de alta,dar sa nu ne ingrasam dupa cheful asta
Ce taiem,ce ramane??
narancea spune:
eu zic sa luam un porc si taiem porcul ! si avem si sorici proaspat cu ocazia asta ........... am facut o data asa in dk am luat un pork si l-am taiat si am facut caltabosi hahahahaha
frantuzoaica spune:
pe bune vorbind acum...nu ca as vrea eu sa organizez pana la ultimul fir de sare,dar nici nu vreau sa ne trezim ca bem bere in loc de mancare!
frantuzoaica spune:
Mutam ora de conferinta!
Azi-06.09.2004,orele 20.00 Conferinta pe yahoo messenger.
narancea spune:
mmmmmmmmmmmmm o friptura de bere prajita .....
pai eu ce sa zic, auzisi ca lalandia nu e happy sa ii pun lada frigorifica in masina ca nu are femeia loc, si ciinele ilie e mai bine sa stea pe bere decit pe carne, ca saracu l-ar minca rau la git sa stea tot drumul pe carne, cred ca ar face ca lupii pe acolo, el dupa carne noi dupa bere..........
lilanda spune:
E scump al naibii drumul, ca noi avem de platit doua poduri...si astea cu benzina cu tot, fac cam la 200 de Euro de masina dus intors...iar cum sintem numai 4-5, ne putem ingramadi intr-o masina.
pozulici
frantuzoaica spune:
Aha...n-am stiut!Atunci chiar ca e destul de complicated cu lada frigorifica...mai vedem in ceea ce priveste carnea...
narancea spune:
daca era loc destul atunci idealul ar fi fost :
narancea calare pe bere
ilie calere pe carne
lalandia cu harta in mina si niels la volan
si daca era mergeam asa pina la cercul polar....