Sus...in Scandinavia (7)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

pai cum bre lalandia, sta ilie pe bere ? acolo o sa stau eu.........
nu o sa facem mici din prima seara, simbata ii facem, ca ajungem tirziu. horica nu stim nimic de la el daca vine au ba, oricum in drum trecem sa luam o gura de must la stuf acolo, si mergem mai departe.
vedem noi unde ne intilnim, nu la scandic ca e ocol mama, undeva pe motorvej pe fyn , prima parcare cum treci lille belt in mildfart, vedem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frantuzoaica spune:

Bine,atunci,nu facem!Dar trebuie sa taiem din alelalte,nu de alta,dar sa nu ne ingrasam dupa cheful asta
Ce taiem,ce ramane??

Mergi la inceput

eu zic sa luam un porc si taiem porcul ! si avem si sorici proaspat cu ocazia asta ........... am facut o data asa in dk am luat un pork si l-am taiat si am facut caltabosi hahahahaha

Mergi la inceput

pe bune vorbind acum...nu ca as vrea eu sa organizez pana la ultimul fir de sare,dar nici nu vreau sa ne trezim ca bem bere in loc de mancare!

Mergi la inceput

Mutam ora de conferinta!
Azi-06.09.2004,orele 20.00 Conferinta pe yahoo messenger.

Mergi la inceput

mmmmmmmmmmmmm o friptura de bere prajita .....
pai eu ce sa zic, auzisi ca lalandia nu e happy sa ii pun lada frigorifica in masina ca nu are femeia loc, si ciinele ilie e mai bine sa stea pe bere decit pe carne, ca saracu l-ar minca rau la git sa stea tot drumul pe carne, cred ca ar face ca lupii pe acolo, el dupa carne noi dupa bere..........

Mergi la inceput

Pai tu nu vii cu masina personala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

E scump al naibii drumul, ca noi avem de platit doua poduri...si astea cu benzina cu tot, fac cam la 200 de Euro de masina dus intors...iar cum sintem numai 4-5, ne putem ingramadi intr-o masina.

pozulici

Mergi la inceput

Aha...n-am stiut!Atunci chiar ca e destul de complicated cu lada frigorifica...mai vedem in ceea ce priveste carnea...

Mergi la inceput

daca era loc destul atunci idealul ar fi fost :
narancea calare pe bere
ilie calere pe carne
lalandia cu harta in mina si niels la volan

si daca era mergeam asa pina la cercul polar....

Mergi la inceput