Sus...in Scandinavia (7)

Sus...in Scandinavia (7) | Autor: Andrada

Link direct la acest mesaj

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Io-te aici ce activitatea avurati...de-ati mai inchis un capitol. Las' ca-l deschiz io pe urmatorul!!!
Sint profund impresionata azi ca delicata treaba tre' sa fie sailingul asta...am fost in sud (la Søndeborg) si am avut de trecut un pod din ala miscator. Cind am ajuns noi, podul tocmai se ridica sa lase o barca sa treaca pe dedesubt...si s-a ridicat cit s-a ridicat, dar spatiul prin care sa treaca barca si catargul era strimt al naibii....nu stiu cum a trecut barca, da' io una nici cu bicileta nu ma strecuram pe-acolo!!!

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

mai da ce te mai plimbi mai lilanda

eu tot asa. cu daneza in freza . am de facut o gramada de projekte si in plus mai am si modultest la mijlocu lu septembrie. si trec si eu la modulu 4 .

harnicutilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

eh lalandia daca as avea eu cite o koroana de cite am stat sa astept la podul respectiv, azi mergeam in mercedes hahahahahaha

Mergi la inceput

tu luisea lasa forumurile si ma ia cartzile alea in mina si invatza dansk, ca altfel ajungi ca mine nu ai sa poti sa legi doua cuvinte pe daneza..................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frantuzoaica spune:

neata,neata!
uite ce calcule am facut eu:
Rodekro-Hörby-371,4 km(Lilanda)
Århus-Hörby-392,3 km(Narancea)
Jönköping-Hörby-318 km(me)
Borås-Hörby-381,3 km(Adela99)
Göteborg-Hörby-297 km(Rayuela)
Stockholm-Hörby-594,3 km(Katarina)
deci,naranceo si Lilanda..ia nu va mai dati voi cotiti cu ale curateniei,ca nu va mere!

Mergi la inceput

aaaaaaaa neatza fracezo, ne dai in vileag ? ne lucrezi aaaaaaaaa ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frantuzoaica spune:

hahhaha

Mergi la inceput

Ti-am zis ca nu ne merge, bre, narancea!!! Pai te pui tu cu moldoveanca de frantuzoaica (muuuoama ce bine suna!!! Chiar cum iti veni nick-ul asta, Andreea?)

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Salutare ,
Sunt si eu proaspata la voi pe Sus pe aici. Si cum am dat peste subiect m-am gandit sa ma bag in vorba. Mai ales ca am bebe mic-mic si activitati sociale lipsa. Poate imi transmiteti un mood mai bun ca vremea de azi m-a terminat.

Mergi la inceput

corinai, bine ai venit Si unde-anume stai tu pe Sus?? :-)) Ca pe-aici ploua peste tot ...si jos si sus si la est si la vest!!! Uooof!!! Nici ciinele nu mai vrea afara!!

pozulici

Mergi la inceput