Mamici de ianuarie-februarie 2005(30)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Ingeras ,mai exact,unde pe Bdul Dacia? Un pct de reper imi poti da???

Coca 19 saptamani - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oprietena spune:

Pupici la si
Ubi, de la Rares pt bebelina ta, sa fie sanatoasa si frumoasa iar mami mandra de ea.
Ingeras, ce pacat ca cei de la Mothercare inca nu au pag pe net, e doar in elg iar preturile de acolo...Poate aici vor fi mai rezonabile
Mi-am cumparat Academia mamicilor, dragutza.
Si-a cumparat cineva "mama si copilul"??
mirela si greierasul 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

buna fetele,

eu m-am informat aici la mine in Prisma (lucrez linga Prisma) si patuturile din lemn sint intre 5-10mil. cel de 10 este un fel de baldachin. are salteluta inclusa, lenjerie si o perdea de culoare roz/bleu pt. acoperire (perdeaua coboara de pe un fel de stilp care se sustine pe pat, ca un baldachin). in rest nu parea sa aiba vreun feature suplimentar... deci nu cred ca merita banii!

cele gen tarc care au si 2 nivele de dormit costa intre 4-7mil am vazut-fara saltea sau lenjerie incluse.

daca va mai intereseaza ceva sa-mi ziceti ca va pot informa cu orice doriti sa stiti referitor la ce se gaseste in Prisma (marfa/pret).

pe mine ma tot sfatuiesc diferite persoane ca sa nu-o luam nimic lu' bb inainte de nastere ca nu-i bine! si nu stu ce sa mai cred/fac!
voi cum spuneti?

eu si bb 16S4Z (dupa echo).
pupici

Mergi la inceput

Shobo, si mie mi s-a spus la fel. Am hotarat sa nu cumpar decat strictul necesar: patut, carut, biberon si ce mai trebuie pe acolo in primele zile dupa ce venim acasa si cateva hainute de schimb (fac asta pt ca pana atunci trebuie sa punem termopan la casa si sa zugravim si finantele sunt cam reduse)-desi mi-ar fi placut sa cumpar tot timpul cate ceva. Desi daca stam sa gandim un pic la vedete si personalitati ele mobileaza cam copilul, cumpara tot ce le cade in mana si le place- superstitia asta nu e val si pt ei?? cred ca mai depinde si de cat de mult crede fiecare in aceste idei preconcepute. Pt ca la urma urmei de ce sa cumperi totul o data, cand le poti lua treptat, mai ales ca asta inseamna foarte multi bani.

Mirela si greierasul 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Coca este unde erau fostele magazine Coleus. Daca dai o cautare au si site www. .... . ro (asta ca sa nu fac reclama). Pretul acesta il aveau acum vreo 2-3 saptamani cand am fost la ei sa ma uit de articole.

Mirela te sun eu maine si o sa-ti zic atunci ce preturi au si iti spun si ce am facut la Active Center. Academia Mamicilor am cumparat-o si eu, cred ca primul numar, si nu m-a incantat - am ramas la revistele Mami si Copilul Meu, sunt tare bune si informative amandoua.
Legat de Mama si copilul cred ca te referi la cartea sotilor Capraru eu am cumparat-o saptamana trecuta. Aveam o editie mai veche pe care o folosise mama la mine dar cea noua este mult mai actualizata. Din ce am citit aici pe site de la mamici ar fi cea mai buna carte si trebuie avuta in biblioteca. Eu am gasit-o chiar la editura lor, Editura Medicala la 410 mii lei ca pe piata nu o gaseam decat cu 550 mii lei (diferenta mare).

Shobo, tu nu ai ce face decat sa asculti toate babele si toti oamenii raivoitori? Eu una nu cred in superstitii si sa stii ca nici nu mi s-a intamplat nimic rau niciodata. Si ce o sa faci Shobo? O sa-l pui pe sotul tau sa alerge pana veniti voi de la maternitate cu banii fluturand prin aer sa-ti cumpere el tot ceea ce trebuie?
Eu am zis, ca decat sa ma aglomerez cu grijile si cu cheltuielile si cu nervii atunci mai bine cumpar tot ce trebuie din timp. Daca nu iti place ce iti cumpara el? Sau daca nu gaseste ce iti trebuie? Sau nu ai indeajuns bani? O sa fiti amandoi un pachet de nervi in loc sa stati linistiti si el sa nu aiba in grija decat sa-l inscrie pe Codrin?

"ingerasele" 23+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Eu una n-am tinut cont de toate superstitiile pe care le-am auzit in timpul sarcinii si a fost totul bine. Mi se pare normal sa cumpar eu ce imi place pt copil, ca am auzit destule cazuri in care s-au dus taticii sau bunicii la cumparaturi si au venit cu cine stie ce.
In legatura cu patuturile, depinde si de ce pretentii aveti. Eu am vazut patuturi simple, de lemn, la 2.5-3 milioane. Banuiesc ca voi daca vreti sa luati de-astea mai deosebite n-o sa faceti greseala pe care am facut-o eu la primul copil, sa-l iau o data cu mine in pat, ca pe urma se obisnuieste asa si e pacat de atatia bani dati pe patut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Buna fetelor!
Ma simt rau, am palpitatii, ameteli si contractii. Sunt si cu moralul la pamant, dar...
azi e ziua mea.

Va pup!

„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Buna, fetelor. Apropo de discutia voastra despre patuturi. Mie mi s-a parut ca am vazut patuturi din lemn mai ieftine pe bebelusultau.ro. Patutul pe care l-am vazut acolo o fi mai altfel decat cele de peste 5 milioane ?

Eu nu prea stiu ce sa fac, pentru ca noi vom mai calatori cu bebele, cred ca voi lua totusi unul pliant cum e cel de care vorbea Coca.

Am fost zilele trecute la Mobexpert si am vazut mobiler pentru camera de copii superb, de nu am putut pleca de acolo... oricum bebele nostru abia la sfarsitul anului viitor va avea camera lui, cand ne vom muta in casa noua, dar cred ca i-o voi face minunata...

Lali si licuriciul ei 21+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Rachel, LA MULTI ANI!
Eu nu prea am avut timp sa umblu prin magazine, ma uit mai mult prin cele de pe internet. Am gasit cate ceva si la reclamamascata.ro

Mergi la inceput

si pt tine, Rachel. fruntea sus, fii optimista de dragul BBlui. E greu dar trebuie. oricum eu ma rog pt tine si daca as putea ti-as da din starea mea de bine ( azi nici eu nu-s in forma maxima- mi-am facut o rochita si nu imi place materialul, sunt cam babutza in ea si asta ma face sa nu ma simt bine, dar mangai burtica unde e bb si stiu ca el se simte bine ca mami e imbracata lejer si imi trece).
Ingeras, stiu ca pe piatza e 545.000lei, cum pot sa o cumpar de la Editura medicala, unde trebuie sa merg, 100.000 lei si ceva conteaza.

Pupici,
Mirela si greierasul 22+

Mergi la inceput