despre restanta si profesori afemeiati

despre restanta si profesori afemeiati | Autor: libelula

Link direct la acest mesaj

Buna dragele mele,

Spuneti-mi si mie, vi s-a intamplat vreodata sa vi se para ca profesorul / seminaristul va face avansuri? Sau ca se uita cu subinteles la voi?

Mie mi s-a intamplat la ASE, la master. Sau poate sunt eu paranioca? Nu stiu ce sa mai zic...

Cum ati reactionat? Eu m-am ales cu o restanta. Cica am fost obraznica...

Vi s-a intamplat si voua?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

daaaaa, proful de mate intotdeauna se oferea sa ma conduca acasa dupa cursuri.Era batraior si insurat.Dar de ce sa mint, nu i-am retezat-o niciodata, nu i-am raspuns ironic sau arogant.I-am zambit dulceeee si i-am dat de inteles ca poate ''data viitoare''.Eram cam''bata'' la mate si nu vroiam o restanta asa ca a trebuit sa vorbesc frumos cu el.Oricum, in 2 ani cat mi-a fost profesor nu a reusit saracul sa ma conduca acasa niciodata.C'est la vie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

eu am avut <<privilegiul>> sa fiu si atinsa ..de un distins domn seminarist.CICA AVEAM CEVA PE SPATE......mai ales ca era <sper sa nu imi mai fie si la anul prof> tanar...ma simteam umilita...simteam ca vreau sa plang mai ales ca am colege care dau cu gura si afirma mai mult sau mai putin cu perdea ideei de genul DOMNULE SEMINARIST NU VI SE PARE CA STATI CAM MULT PE LANGA COLEGA NOASTRA...? AVEAM O ZI IN CARE IL VEDEAM 4 ORE NUMAI CA eu aveam grija sa mai plec de la cate un seminar si in consecintza m am ales cu restantza..acum sper sa fie cooperant si sa aplice faptul ca nu vrea sa lase fac fara studentzi si sa ne lase sa mai si copiem sau sa nE explice clar ce avem de facut..am sa ii spun direct mai ales ca ii face placere prezentza mea..EU NU L AM BAGAT IN SEAMA MAI DE LOK DAR ACUM TREBE ..CA SA IMI IAU RES CA AM 2 SEMESTRE

danna2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Fiecare padure are uscaciuni!Asa fiecare facultate are "uscaciunile" ei!
Si la noi la facultate sunt profesori care cer si primesc ceea ce cer!Acum voi vedea daca cere ca nu am mers la exam,asa ca m-am ales cu restanta!
Ceea ce e mai rau este ca-i este cunoscuta faima de 'cuceritor" si nimeni nu face nimic!
Daca vrea ceva de la mine il fac de minune,merg cu televiziunea pe capul lui!Poate ma vedeti la televizor!

Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana P spune:

Si eu am avut restanta din cauza unui "lipicios". Profesor la ASE.

Dar am avut o compensare cu un alt profesor la cursul caruia nu am fost ia rla examen eram c-am II, nu imi predasem nici proiectul. Oricum la acel examen m-am dus sa fac act de prezenta, eram sigura ca nu il trec. La scris imi iesise un punctaj de 1.75, si se uita omu' cand la mine cand la lucrare si pana la urma spune:

"ai noroc, te trec examenul pentru ca imi aduci aminte de o periaoda frumoasa din viatza mea"

am crezut ca glumeste, nu am avut nici o tangenta cu saracu om pana acum, nici n eram sigura ca el e profesorul meu.
cand am iesit din sala imi tremurau mainile sa ma uit in carnet.
asa am scapat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

ce libidinosi! Aveam si eu unul, dar in liceu! Adica dirigintele! Era asa cu toata lumea, mai ales cu cine nu riposta!
Eu le-as lipi ceva pe spate cand n-ar observa, si m-as duce intr-o dimineata devreme pe holuri si as lipi afise cu "reklama" la cum sunt si ce fac! Astia trebuie dati afara in suturi!
De ce ii tolertati, fetelor? Daca fetei mele i s-ar intampla asa ceva, cu riscul sa o dea afara din scoala, eu ma duc pana la presedintele tarii! Stiu eu cum functioneaza sistemul,m ca am lucrat si in invatamant, totul e sa stii unde sa te duci si sa stii bine ce ai de facut! Nu sa te lasi intimidata!

Anca si papusica Eliza (26.august.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

nu stiu ce naiba au astia de la ASE obsedatzi ,libidinosi , urati si bolnavi ( cu capul). Dupa ce ca-si citesc cursurile (dupa ani grei de predare tot n-au retzinut 15 cursuri amarate, acolo), te mai si pica cu subiecte scrise bine si la obiect .Am avut unul singur in 5 ani, dar a fost suficient (sa-i dau numele??) - ma rog, la o materie "de comertz" ca sa zic...totzi baietzii au trecut (unii erau clar pe dinafara, fara urma de rautate, cine a facut ASE-ul stie de baietzii buni), fetele sa mai vina dragutzele aproape toate eram in batalion.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

si eu stiu muuulte cazuri in ASE.
Era in anul I unu` NITESCU, apoi era in anul III unu` TURLEA, apoi era....

de unii am profitat, trebuie sa recunosc, altii m-au scarbit!

nu am avut restante, darse putea!

Capul sus si nu ceda! Sunt niste....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angela T. spune:

quote:
Originally posted by iselin

si eu stiu muuulte cazuri in ASE.
Era in anul I unu` NITESCU, apoi era in anul III unu` TURLEA, apoi era....

Capul sus si nu ceda! Sunt niste....

Hmmm, Nitzescu, guru Stiintelor Economice moderne . Tot ce mi-a ramas mie in cap din cursul lui de economie a fost lectia de politici monetar-valutare cand ne scoase o perla de genul ca dollarul american e cea mai sigura investie posibila a tuturor timpurilor prezente si viitoare. Ca atunci cand dolarul american va pica, inseamna ca lumea s-a intors cu fundul in sus. Tare as vrea sa dau ochii cu dansul si sa-i spun: iaca ce teorii emiteati stimate domnule profesor, nu mai demult decat acum cativa ani si iata, apucaram si vremurile de le "previzionati" si lumea nici nu s-a intors cu fundul in sus, nici nu s-a intamplat vreun cataclism natural fatal.

Nu e scuzabila o asa lipsa de viziune din partea unui profesor universitar...

Si da, reputatia nu e chiar rupta de realitate, vorba ceea fara foc nu iese fum... in fact, fusese zarit in oras pe la diverse terase cu una din colegele noastre care avea nu era prea initiata in stiintele economice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns libelula spune:

Aha, deci nu sunt eu nebuna... vad ca mai sunt si alte cazuri...
Si nu numai cei in varsta sunt asa, ci si cei tineri...
Nu toti, evident! pentru unii am toata stima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

si mai sunt, mi-am mai amintit nume(n-am nevoie de recomandari de la ei!!!): profu de educatie fizica, pana de la birotica, un seminarist...

totusi trebuie mentionat si un fapt ca:
zi de examen, o studenta ffff artoasa si buuuna, intra profu, se ridica studenta, isi indreapta farmecele spre prof si:
ea: se poate domnule profesor?
el: se poate
ea: mmm
el: alaturi, la dorobanti (era hotel dorobanti)
si s-a putut, eu aveam cearcane, ea nu, eu nota mare si muncita, si ea la fellll!!!

asta ca sa mai radem si noi din amintiri

Mergi la inceput