vin in ajutorul dumneavoastra!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana81 spune:

tata lu toma, daca n-ai nimic de spus, nu vad rostul postului tau. s-au gasit destui sa raspunda fara sa posteze aiurea, persoane care si-au spus parerea. in schimb tu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Regret nespus ca nu vezi rostul mesajului meu dar sa stii ca asta nu inseamna neaparat ca n-am nimic de spus.
Mesajul meu precedent nu zice decat ca cerintele comune (curatenie, cinste, harnicie and so on) pentru o bona sunt clare ca lumina zilei.
Si mai spunea ca titlul (bine ales, comercial vorbind) nu este potrivit pentru ca subiectul este exact invers.Tu ne rogi pe noi sa te ajutam pe tine cu informatii.
A! Ca din asta pana la urma tu o sa ne "ajuti" pe noi, sau mai bine zis pe cei care vor mai avea nevoie de bona atunci cand vei fi functionala, este cu totul alta poveste.
Oricum ai sa vezi, probabil, in activitatea ta viitoare ca vei avea "clienti" mult mai carcotasi decat mine si cu pretentii care mai de care mai diferite si ma indoiesc ca vei avea de castigat scotind limba la ei.
Sa stii ca noi am avut o bona care era departe de "perfectiune" dar care a stat cu Toma aproape trei ani pentru ca se iubeau si pentru ca balanta a inclinat in favoarea calitatilor ei desi avea o groaza de defecte.

Succes in afaceri !
vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Adriana81, fara suparare, daca tu nu vezi sensul postului lui Tata lu Toma, eu nu prea vad rostul subiectului tau. Sincer, numele lui e total aiurea. Cum ne vii tu in ajutor??? Ca vad ca tu ceri ajutorul! Normal ca sunt postari care-ti convin si sunt postari care nu-ti convin. Nu toti suntem la fel. Iar daca mai vrei sa lucrezi si cu copiii (care au personalitati atat de diferite!), ar trebui sa stii asta! Iar cel mai bun sfat, ti l-a dat Ramona: "fa-ti un bb mic sa vezi cam de ce fel de ajutor ai tu nevoie si ai sa stii ce fel de bona ar trebui unei mamici...".
Toate cele bune!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Stai asa, ca mi-a cazut !!! Ti-ai deschis cumva agentia si acum iti faci publicitate?

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana81 spune:

poate titlul subiectului a fost ales gresit. dar intentia mea este chiar de a ajuta acele familii care lucreaza around the clock, cum s-ar spune, si pot face asta doar stiind ceea ce se asteapta de la bonele pe care le vreti pentru copiii vostri. cum as putea sa deschid o agentie altfel?
am citit cam tot ce era aici pe forum despre agentii si sincer nu am vazut multa lume multumita de prestatia lor. asa ca, nu vad de ce as face aceleasi greseli ca si ei. mai bine intreb, ma informez, ca apoi sa pot oferi ceva de calitate. eu una asa vad lucrurile.
si nu, agentia respectiva nu e deschisa, deci nu imi fac reclama.
cum am spus sunt la inceput, adun informatii, pareri, testez terenul.
nu vreau sa fie doar o alta agentie care ofera servicii de calitate indoielnica. sunt astfel de firme si voi stiti mai bine decat mine, poate ati apelat la ele. nu vreau sa jignesc pe nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BFL spune:

Dupa cum te exprimi,as putea baga mana in foc ca esti un jurnalist care se documenteaza pentru un articol(poate o ancheta?!)
Dar poate m-am...inselat.
In fine!
Tot ce iti pot spune e ca eu am preferat sa preiau "concediul de ingrijire copil in varsta de pana la doi ani" de la sotie,cand "Motanul" avea doar opt luni.
Astfel am putut fi pe deplin linistit in privinta ingrijirii
Nici o bona din lumea asta nu se poate purta asa cum se poarta parintii.Restul se bazeaza numai pe compromisurile pe care ei,parintii,sunt dispusi sa le faca.
Daca iti plac atat de mult copiii,de ce nu ai continuat tu sa prestezi frumoasa meserie de bona???Scuze...babysitter...
Daca ai lucrat in bransa ar trebui (oare?) sa modelezi viitoarele angajate dupa calapodul tau!Sau in Ro nu se aplica "standardele" din Suedia??
Cred ca totusi ai primit deja cel mai bun sfat.Urmeaza-l!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FlorentinaE spune:

Iata cateva lucruri care m-ar deranja la o bona:
1. sa vad ca nu-i scapa nici o telenovela ;
2. sa-mi gasesc casa plina de prietene venite la o cafea ;
3. sa gasesc casa intr-un fum de tigari si scrumiere pline ;
4. sa-mi spuna ca ii este teama sa iasa cu copilul afara, pentru ca alearga tot timpul ;
5. sa tarasca copilul prin piata facandu-si ea toate cumparaturile, copilul fiind naucit de aglomeratia pietei;
Sau poate sunt eu pretentioasa.

FlorentinaE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Reclama e sufletu' comertzului :-)

Pt reclama adresati-va administratorului acestui site!

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput