Computerul in gradinite! Exista? Ce face?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Dar, odata captivati de computer, mai au timp si chef si de jocuri, jucarii si carti? De asta ma tem eu. Cred ca si la copiii calculatorul poate da dependenta, asa ca noi, ca parinti, n-o sa ne grabim sa-l punem in fata monitorului si nici n-o sa cautam o gradinita "informatizata" desi tata e informatician. Nu ne-ar face nici o placere sa ne vedem copilul lipit de calculator cu orele in loc sa citim impreuna o carte de povesti, sa deseneze cu creionul pe hartie sau sa se joace singur sau cu alti copii afara. Sigur ca va sti ce-i acela un computer si il vom initia cat de cat, e inevitabil pentru ca il vede in casa, dar in nici un caz nu vrem sa ajunga sa nu-l intereseze decat asta in detrimentul altor lucruri atat de utile pentru el.

Cristina
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Intr-un anume context, e lunga povestea, o firma a donat mai multe cadouri unui copil. Printre cadouri shi un X-box, plus toate jocurile ce vor aparea pentru el (pe viatza). Pot sa spun ca sotzului meu ii curgeau balele dupa asha cadou. Ei bine mama copilului a REFUZAT! Motivul? Dorshte ca odorul sa se canalizeze catre alte activitatzi, in aer liber, sport, arte, nu sa stea in casa cu ochii in ecran. Alegerea ei! Initzial am ramas paf......acum aproape ca o intzeleg.....nu shtiu daca ash fi refuzat, l-ash fi acceptat pentru sotz
Shi eu zic ca e prea timpurie introducerea computerului de la gradinitza. Ash merge pe sport shi activitatzi interactive, formarea spiritului de echipa, colegialitate, indemanare, spirit practic. La calculatot vor ajunge oricum....ca doar asta e mersul societatzii!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Cred ca este un lucru bun. Copilul este foarte receptiv si deprinde foarte repede multe lucruri. Nu au multe ore pe calculator la gradinita, asa ca nu este o problema. Problema este calculatorul de acasa. Dar daca se impune un anumit program, un numar maxim de ore pe saptamana, nu este nici o problema. Noi avem program doar in weekend, maxim 1 ora/zi. Este greu, dar totul este sa nu cedati. Exista o groaza de CD-uri cu jocuri educative foarte interesante si frumoase. Eu sunt pentru calculator, cu masura.

Claudia

Mergi la inceput