Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (34)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Buna seara si de la noi.
Alma si Daniel Alexandru
Andra, sa fii sanatoasa si puternica si sa te bucuri alaturi de familia ta
Monica, sanatate maxima, ai grija de tine
Noi ne-am trezit de dimineata de la 7, am fost la analizele mele de sange, maine mergem si la US sa vedem samburica. Abia astept
Toata ziua am fost nauca de cap din cauza oboselii si Amos la fel...
In rest, eu continui sa ma plang de lipsa poftei de mancare la Amos. Nici nu mai stiu de ce, ma gandesc mereu ca de la dintisori, dar nu vad sa ii apara.
Chiar vroiam sa va intreb, copilasii vostri mai saliveaza mult??? Ca Amos uda tot ce prinde.
Va uram o seara buna.

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Babee, pai aia nu e casuta, e casoi Bafta maxima!
Daca ai sa te uiti la discutii generale, este un subiect postat de gandacelul, referitor la casuta. Cerea sfaturi practice. Mie mi s-a parut foarte interesant subictul, plus ca am vazut niste link-uri la niste firme de constructii din Austria(sper sa nu gresesc), cu niste case superbe.

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Babee, super!! Vreau si euuuuuuu casuta!!! Ce bine ca va luati!!! S-o stapaniti sanatosi si sa ne chemi la inaugurare cat mai repede!!!
Saphir, Albert nu a salivat niciodata asa tare incat sa se ude.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
http://community.webshots.com/user/monica1816

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Multumim dar nu e chiar casoi..sa va dau linkuri de casoaie??La 141 m2 mi s epare o casa normala.Are 1 dormitor si living jos si 3 dormitoare sus.Deci dupa ce facem casuta puteti veni linistite ca avem loc pentru toate(in pat, sub pat, jos..gasim noi loc pentru toate).
Saphir citisem ceva la subiectul lui Gandacelu dar o sa revad tot ce s-a scris, multam fain.Si succes maine la medic...saluta samburica cu drag din partea noastra.Si sa vedem pozele!!!!!Phillip saliveaza de numa...mult tare si-i tot schimb babetelele si tricourile ca se uda rau rau.
Mi-a facut astazi kk de 5 ori de m-a terminat:Si mult si miroase....Sa fie oare de la papaya aia de dimineata???ca astazi a avut jumatate de papaya(micuta) si 2 piersici marisoare.A lins castronelul
Fug la baie ca este necesara!

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html

http://community.webshots.com/user/babee11
http://community.webshots.com/user/phillip0602

Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR !

,
DARAEL & Maria-Daria (16.02.2004)
http://community.webshots.com/user/darael100
http://community.webshots.com/user/bbianfebr2004

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Monica, multa sanatate si sper sa nu fie nimic grav. Daca nu fac la Babes, iti recomand totusi sa faci un test listeria la Cantacuzino. Acolo e cel mai ieftin, numai 70 mii lei. In rest costa si 500 mii la CMU. Legat de fructe, nu e prea mult sa ii dai de 2 ori. Noua ne-a zis dna doctor ca putem sa ii punem si in iaurtul de ora 18, in afara de portia de dimineata, asa ca nu e prea mult.

Babee, felicitari! Asa "casuta" ne-ar prinde bine si noua. Sa nu uit, multumesc tare mult pentru lista cu hainute de mai devreme. Uite ca erau chestiuni de care uitasem, gen manusi si fular, gen pijamale mai grosute, si inca vreo cateva lucruri.

Ioana, felicitari Arturicilor pentru bautul din canuta. Imi pare rau ca nu am mai ajuns azi nici in Herastrau. Ti-am zis ca la noi e cam scandalutz.

Apropos de scandalutz, mai e cineva pe lista de sinucigasi? Ca eu zis sa ma treceti prima. Alex nu mananca mai nimic, fie chiue de fericire fie plange in hohote. Azi a rasunat parcul ca pe vremea colicilor si dintii nu prea par sa fie vinovati. Am si eu o migrena...Abia astept bona cea noua maine sa imi mai iau putin liber ca explodez.

Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Anda, desi concentratia de ciprofloxacin in laptele tau ar fi foarte mica, nu se recomanda alaptarea pe perioada tratamentului. Cel mai probabil este ca, in disperare de cauza poti sa continui sa alaptezi dar numai daca nu exista alta varianta. Ampicilina este in regula dar anumite bacterii care dau diaree sint rezistente la ea. De aceea trebuie coprocultura, ca sa stii cum stai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

E super faina casa, Babee! Spor la treaba, sa fie gata repede si sa va mutati in ea!
Si noi vrem. Dar cum noi vrem "pe centru", asteptam sa ne pice mostenirea familiei Guldenburg ca pe credit mi-e cam frica (la noi nu prea ai siguranta locului de munca pe urmatorii 20 de ani!), asa ca nu m-as prea baga, cine stie ce-o mai fi in viitor. Am avea niste resurse dar nu stiu daca sunt suficiente. Oricum, stam antena. Dar sa stii ca modelul vostru e super! La noi sunt cateva modele la niste firme de constructii, dar mai seci. Patratoase, banale...

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Hai c-am avut o seara
I-am facut baie, s-a mai jucat putin si a intors patul cu susu'n jos..si in urlete si maraieli a adormit.Noi ne chinuiam sa gasim ceva cazare in Germania (pt intalnirea de la Bodensee) si el urla..A mers Vio sa-i dea putin ceai si n-a apucat sa traga doua inghitituri si a cazut la datorie.Acum nani..si e liniste.Musai trebuie sa-l pun la nani cand stiu ca trebuie si sa nu ii cant in struna sa ne jucam

Monica eu nu stiu ce sfat sa-ti dau.Amuleta si Darael sunt in masura sa-ti dea sfaturi bune si respecta-le.Noi putem doar sa-ti uram sanatate si succes maine

Adina multumim mult.Daca aveti nevoie de planuri si altele va ofer eu la modele de sta mintea-n loc.Bani sa ai, vorba ceea.Intr-adevar cu finantele este cu dus si intors.Noi nu avem decat 1/3 din banii necesari dar avem 'noroc' cu imprumutul bancar si cateva asigurari private.Sa va explic 'chestie'.
Vio are asigurare de pensie, plateste lunar in jur de 100 euro(isi putea alege sa plateasca si 500 euro daca avea de unde).La suma adunata in 25 de ani se pune dobanda si la sfarsit are 2 variante:ori primeste toti banii odata ori esalonat, ca o pensie lunara.In cazul in care moare si nu i s-a dat suma integrala familia mosteneste.Noi vom folosi banii cand cerem creditul.Peste 22 de ani cei 35.000 euro vor merge direct la banca.In cazul in care doamne fereste i se intampla ceva asigurarea plateste integral toate datoriile(casa, masina..etc ).Banca cere anumite 'garantii' ca sa stie daca da sau nuc reditul.In acelasi mod mai avem inca 2 bausparvertrag(cont economii pt constructii) si mai dam in 4 respectiv 5 ani inca 12.000 euro).Ideea e ca se aduna si scade cat de cat creditul.Anul trecut am preferat sa luam masina.Daca nu o luam na mai erau 25.000 euro.Ideea e ca orice euroi se aduna si conteaza.oricum ma gandesc ca voi putea lasa ceva copilului.Imi voi face si eu inca o asigurare de pensie ca sa mai putem scade din credit...iar in cativa ani iarasi alte asigurari sa ramanem si noi cu ceva la batranete(stau si ma gandesc daca voi trai atat).Asa..e entuziasmul asta de inceput...cu timpul vor veni alte probleme.sa m-auziti jumatate de an:aoileu torn fundatia, vin peretii, fac fatada(dar bine ca nu folosesc picamarul) si cam asa.
Hai va pup ca maine iar da teroristul cu goarna si n-apuc sa nani si eu prea mult....

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html

http://community.webshots.com/user/babee11
http://community.webshots.com/user/phillip0602

Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Salutare!
Eu cu un ochi la festivitatea de inchidere a olimpiadei, cu un ochi pe forum...
Deci,
Babee bravo pt. casuta si pt. planurile indraznete. Sa va ajute Dumnezeu sa le faceti usor, usor pe toate.
Monica, sanatate maxima si bafta la examene!!! Cred ca nu e nici o problema daca ii dai lui Albert fructe seara. E important sa nu-l doara burtica (pot fermenta), dar daca el nu a a vut nici o reactie, da-i inainte.
Andruska, petrecere frumoasa si sa papati o felie de tort si pt. noi!
Roxana, ce ai mai facut cu bona??? Eu sunt cam rupta de ultimele voastre stiri pt. ca n-am apucat sa citesc ce ati scris in lipsa mea.
Amuleta, cand vii in Romania?
Saphir, "samburica" e fetita? Curaj cu Amos. Stiu senzatia de disperare pt. ca si Rares a mai facut figuri cu mancatul, mai ales cand a fost f. cald.
Adlemi, ce mai face Andrei? Cati dintisori are acum? Trebuie neaparat sa-ti dau pe un cd pozele de la intalnirea trecuta.
Ioana, si eu am la tine doua rozatoare. Sper sa ne putem intalni intr-o zi pt. ca Rares a inceput si el sa roada la greu tot ce prinde. Si pachetul cu hainute (pt. familia aceea de surdo-muti) e pregatit, doar sa ne intalnim.

Eu n-am apucat sa va povestesc nimic despre ce am facut in cele 2 saptamani de absenta, asa ca ma pun pe treaba.
Initial am plecat doar pt. o saptamana, dar pt. ca era tare bine la aer, in curte, ne-am prelungit sederea cu inca o saptamana. Rares (si eu) a fost tare fericit sa stea toata ziua la aer: acolo papa, acolo se juca, era fascinat de frunzele copacilor si de pisicile care ne vizitau zi de zi, de orice zgomot, de umbre.
Mie mi-a fost f. comod pt. ca nu mai aveam grija plimbarii in parc. Il lasam in leagan si imi faceam linistita treburile.
Am profitat si de faptul ca eram f. aproape de centru si ne-am plimbat seara de seara ba la Mall, ba la Cora.
Am facut o gramada de poze, din care voi pune in curand pe webshots.

Am patit si o traznaie: prima cazatura a lui bb. Din fericire a fost f. aproape de pamant, de fapt de pavelele din curte, si nu s-a lovit prea tare. A avut o vanatatie la un obrajor si o mare, mare sperietura. Era in leagan, ridicat in pozitia a doua, fara ham. Eu ma duceam in casa dupa o sapcuta pt. ca era soare afara, camd lui Rares i-a venit ideea sa-si studieze picioarele si a inceput sa se aplece, din ce in ce mai tare pana a facut poc. Eram la 10 m de el si l-am vazut cum se duce, dar am ajuns cu o secunda intarziere. Asta a fost, noroc ca nu a avut nimic pt. ca se putea mult mai rau.

Pupici si noapte buna tuturor!

Adriana - mamica lui bb Rares (13feb.2004)

Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004

Mergi la inceput