Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (34)
Raspunsuri - Pagina 3
Ioana77 spune:
La multi ani Daniel!
La multi ani Alma!
LA MULI ANI ANDRA!!!!!
SA FII FERICITA SI SA AI O VIATA ASA CUM ITI DORESTI!
Buna dimineata!!! Multumim pentru urarile de ieri! Sa vi se intoarca inzecit!
Oau, vad ca listele cu cele necesare pt toamna/iarna/primavara sunt in toi!
Veste mare!
ARTURICII NU MAI SUNT BIBEONARI!!!!
Le-am luat din TM (pupici Dariei de la Arturici) 2 cani cu cioc moale de la Disney. Ieri am eliminat bibe de ceai, sa vad daca beau sau nu apa din aceste cani. Si au baut!!!
La masa de 10, am pus laptele tot in cani (eram cu bibele pregatit in caz de urgenta-refuz de cana adica) si au baut!!!!
Si acum dimineata au baut laptele din cana!!!
Tot la TM am gasit (le-am luat pe toate din mag, respectiv 4) degetare de spalat pe dinti. Din pacate "distibutia" lor am facut-o (2 art, 1 fina mea si unul Andrei-a venit ieri sa pape tort, a ost cuminte si a primit unul).Sunt CANPOL si costa 85,000. Daca vad si in Buc va spun.
p.s. Acum si Philip si Yann au cate un dinte sus si urmatorul care sta sa iasa.
RoxanaCresc copii...
Arturicii stau acum pe covor si se joaca. Nu mai au nici o stare, se catara, se tarasc, sunt curiosi, trag de toate.
Vai, cum o fi cand or merge!?
V-am zis cred ca deja am renuntat la etajul intermediar al patuturilor pt ca se ridica in picioare si se apleacaaaaa.
O zi insorita!!!
Ioana,
YANN & PHILIP
28.01.2004_
Ioana77 spune:
Eu continui sa cred ca nu va ploua la intalnirea noastra!
Asa ca ramane pt AZI, ORA 11, GRADINA BOTANICA Bucuresti!
F cald nu va fi, dar imbracam copii bine (si pe noi) si ne vedem, da?!
Totusi, M-am uitat pe http://www.weather.com/outlook/travel/hourbyhour/ROXX0003 si ei zic ca pana la 12 vor fi cateva ploi. Si ca dupa ora 13 doar norisori. Vreti sa ii credem si sa ne vedem la 13?
Ioana,
YANN & PHILIP
28.01.2004_
ad_risnov spune:
'Neata!
La multi ani, Alma!!!
La multi ani, Daniel Alexandru!!!
Sa cresteti mari si sanatosi!
La multi ani draga noastra Andruska!!! Sa ai o viata senina, plina de frumusete si fericire alaturi de baietii tai minunati!
Ioana, mie nu-mi prea vine sa ies pt. ca la noi ploua serios, deci cred ca si in Botanica. Eu zic sa asteptam sa vedem cum merge vremea si sa ne hotaram mai tarziu.
Andra, multumesc mult pt. anunt!!! Stiam ca a aparut Rares pe Baby Expo, dar nu stiam de site-ul reclamamascata. Am salvat tot sa-i arat baiatului cand o sa fie mare ce vedeta a fost.
Adriana - mamica lui bb Rares (13feb.2004)
Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004
A_Iulia spune:
Ce facem fetelor,mai mergem, ca "la mine" ploua?!!!
Daca reprogramam, la ce ora sa fie?!
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre
anda141 spune:
Buna fetele!!
La multi ani tuturor sarbatoritilor ( nu pot sa-i scriu acum pe toti)
Hai sa va spun si voua ca eu sunt terminata. Vineri am fost pe la birou si am mancat niste spagheti cu branza ( la noi se da masa la pranz) Bun, toate bune pana vineri noaptea cand nu am dormit toata noaptea, ma umflasem in stomac si nu puteam nicicum sa elimin. Pe la ora am luat niste Sab Simplex de la Albert si dupa asta m-a luat...asa ca vreo ore am facut ture ma baie. Mai rau m-au luat niste frisoane de nu m-am putut incalzi cu nimic, am pus nu stiu cate paturi pe mine, a dat Nick drumul la AC pe cald de mureai de ca;d in casa si eu nimic. Am tremurat pana nu am mai putut. Intr-un final m-am incalzit. Ne suna un coleg sa il intrebe pe Nick cum se simte, el nu are nimic (sotul) , in schimb tata lumea care a mancat vineri au aceleasi simptome : diaree, frisoane si febra. Nu stiu ce sa mai fac, am sunat la dr.mi-a zis sa iau una alta, problema e ca nu-mi scade febra, adica iau un algocalmin, frectie,imi scade apoi ma ia iar.
Nu mi-a de mine atat de mult cat de Albert, mi-e teama sa nu ia si eu. Sambata nu l-am alaptat, am scaldat-o eu cumva, aseara a baut si el o cana cu lapte praf, dar....acum urmeaza . Eram hotarata sa nu-i dau sa suga, l-am adormit in leagan, s-a trezit si plans. L-a plimbat tati in brate, era mort de somn, cand sa-l puna jos s-a trezit si urlete. L-am plimbat si eu , l-am pus pe picioare, ce nu i-am facut...numai sa uite...nici vorba, atata a urlat pana s-a invinetit, ii curgeau lacrimile siroaie pe fata de mi se rupea inima. Pana la urma pe ,1,30 i-am dat un pic sa suga ca nu am avut nici o sansa. Sper din toata inima si ma rog sa nu pateasca si el nimic, iubitul lui mami, ca nu stiu ce sa mai fac. Ieri nu am mancat nimic, decat 2-3 stiksuri, azi la fel, nu pot manca si mi-e rau. Am luat ampicilina azi noapte, l-am trimis pe Nick sa-mi cumpere, saracul ieri a facut o gramada de drumuri la farmacie. Mi-a zis dr. lui Albert ca pot sa iau Ampicilina si sa alaptez , voi ce stiti? Oricum nu am alta varianta, alti colegi sunt internati la spital cu perfuzii. Se pare ca eu nu am fost asa rau, nu-mi dau seama ce o fi avut branza aia, nu s-a intamplat niciodata pana acum sa se imbolnaveasca cineva la firma. Spaghetele erau fara ou, doar cu branza si nu stiu cine m-a fi pus sa le mananac. Faptul e consumat acum si nu mai stiu ce sa mai fac, mi-a tare frica de Albert, el e vesel nu are nimic vad si sper sa nu aiba nici de acum incollo. Azi nu-i dau sa suga , dar diseara nu scap.Nu am putere deloc, abia scriu parca plutesc, cred si eu daca nu am mancat, dar nu pot.
Hai ca v-am turnat o gramada va pup si daca aveti vreun sfat, astept cu placere.
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
http://community.webshots.com/user/monica1816
anda141 spune:
Vad ca nu e nimeni pe aici.
Fetele care alaptati voi mai puteti sari vreo seara fara sa alaptati?? Ca la noi nu e chip sa sarim, nu stiu cum o sa-l intarc, nu vreau sa ma gandesc.
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
http://community.webshots.com/user/monica1816
amuleta spune:
Fa-ti o coprocultura, sa nu fie salmonella sau alta basterie intestinala. Ciprofloxacin 500mg de doua ori pe zi pentru 5 zile, probabil ca ar fi mai bun. Daca nu-ti scade febra in urmatoarele 24 de ore si continui cu diaree, musai sa-ti faci coprocultura.
ad_risnov spune:
Monica,
Imi pare tare rau de ce ti s-a intamplat. Amuleta are dreptate: neaparat fa-ti analizele pt. ca sigur e vreo belea de salmonella sau ceva de genul asta, mai ales ca toata lumea se simte rau. Tr. sa te tratezi pt. ca poti slabi f. mult si o sa-ti fie rau in continuare. Noi am avut o prietena care s-a imbolnavit asa de la un restaurant si cred ca a slabit 6-7 kg in 5 zile de zacut acasa. Am dus-o noi cu forta la spital si avea salmonella.
Ai mare grija si multa sanatate!!!
Fetele, noi nu mai putem veni la intalnire pt. ca vin la noi un var de-al meu cu sotia lui ca sa ne arate pozele de la nunta si sa faca baie la noi (stau in regie si nu au apa calda). Asa ca ramane pe altadata. Oricum si vremea e cam nehotarata.
Pupici.
Adriana - mamica lui bb Rares (13feb.2004)
Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004
A_Iulia spune:
La multi ani, Andruska! Sa ai parte numai de bucurii de la baietii tai frumosi si sa le faci o surioara!
Monica, si mie-mi suna ca e de rau. Eu in locul tau n-as mai alapta, cel putin pana cand vezi exact ce ai. Mai bine mergi acum la spital sa te "verifice", sa-ti dea ei OKul pt alaptat. Iti tinem pumnii sa iasa bine! Pune o intrebare la "parintii intreaba, parintii raspund". Sunt mai multe fete care poate au trecut prin asta si te pot sfatui (macar cum sa-l pacalesti pe Albert pentru cateva zile si apoi sa revii la alaptat).
Eu nu mai stiu nimic de nici o intalneala. Oricum, deja e cam tarziu sa-mi mai fac planuri. Daca va mai intalniti, pupici din partea mea!
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre