Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (34)
Raspunsuri
Roxana_G spune:
Uite cum deschis eu volumul nou:
Yann, Philip, Diana Alexia!
Sa fiti sanatosi si voiosi, sa cresteti mari si sa vi se implineasca toate dorintele, inclusiv orice le cereti parintilor vostri.
Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)
Roxana_G spune:
Stiam eu de ce m-am grabit sa raspund prima, ca uite mi s-a blocat conexiunea si pierdusem tot ce am scris in mesajul doi.
Adina, sa stii ca si morcovul fiert constipa, incearca sa ii dai combinat macar cu cartof. Legat de cereale, si eu am auzit ca Nutriben s-ar dizolva foarte bine. Diana, esti sigura ca si Hero sunt la fel? Ce tip folositi voi?
Darael, nu pune prea multe intrebari ca doar vezi ca sunt deja pe lista sinucigaselor. Glumeam, mi-am revenit sa stii si sunt gata sa investighez arborele genealogic al familiei ciudate. Nici urma de suparare.
Ioana, sa iti traiasca gemenicii. Ii pupa Alex dulce pe amandoi in mod egal si asteptam un semn de la voi ca ne e dor.
In rest eu ma minunez in fiecare clipa cand ma uit la omuleatza mea. E tare dulce, ma minunez cum raspunde la stimuli, la voci, ce atenta a devenit, cum se misca, cum vorbeste, tot tot tot. Ma uitam dimineata cu sufletul plin de fericire si implinire, cum papa ea senina la mine in brate, lungita si zambind cu bibe in gurita catre tati aflat in pragul usii. Ea, ghemotoaca de lungimea unui brat de acum 6 luni, care statea nemiscata cu gurita deschisa si ochi stransi in asteptarea biberonului.
E tare neastamparata insa fata mea, zici ca e baiat. Nu sta locului nici o secunda. Apropos, cum reusiti voi sa imbracati nazdravanii? Ca la noi nu se mai poate nicicum, poate doar tinuta in fundulet la mine in brate. Cum o asez pe pat insa se rasuceste, se arunca in cap, cade si de pe musamaua aceea mai groasa pe care o tineam inainte pe comoda, intr-un minut face 3-4 tumbe si se urca pe pernele mele. Nu mai merge nici cu jucarii, nici cu cantecele. Mai mult alerg dupa ea prin patut. Dupa ce reusesc sa o schimb si sa o imbrac sunt transpirata fleasca si obosita moarta.
Andruska spune:
Muuuulllllttttiiiii aaaannnniiii tttrrrraaaaiiiiaasscccaaaa ARTURICII !!!
Diana
Ioana sa iti traiasca baietii si sa te bucure toata viatza
Roxana apropos de parinti inconstienti, noi aseara pe ploaia aia frumoasa am plecat cu tot cu baieti la o terasa in Herastrau. Matei a dormit dupa URLETE indelungi iar Andrei era tare marait ca nu dormise la pranz si dim la 07,00 se trezise ca deh merge baiatul la gradinitza .
Apropos de imbracat nici Matei nu mai sta insa ne descurcam noi. Sa vezi la iarna ce frumos o sa fie cu imbracatul .
Nu stiu ce este cu Matei ca este tare marait in ultima vreme, nimic nu ii mai place si nicicum nu mai vrea sa stea , plange si se incordeaza de se face rosu la fata . Voi ati experimentat asa ceva? Oricum, sper sa ii treaca repede.
Acum facem nani si sper sa se odihneasca bine !!!
Ioana ce spuneai ca maine este vreme frumoasa? Pai bineinteles ca este ca doar....e zi mare adica Taierea Sf Ioan Botezatorul si se tine si post .
Roxana apropos de pete, eu daca am hainute albe patate le FIERB (ca pe vremea bunicilor) cu detergent si ACE ptr haine albe si ies TOATE petele insa noroc ca am hota ca altfel cred ca ar mirosi toata casa. Insa cum sunt convinsa ca si tu detii una (HOTA) ai putea incerca.
Ma duc sa calc, noroc ca este racoare si abia astept sa ne vedem maine .
Am uitat sa va spun ca am primit primul cadou de ziua mea : o pereche de adidasi NIKE care mi-au placut mie mult .
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
http://community.webshots.com/user/andruska30
http://community.webshots.com/user/bbianfebr2004
NIHIL SINE DEO !!!
saphir spune:
Yann si Philip
Diana
Sa cresteti mari, frumosi, sanatosi si sa aveti in viata, tot ce e mai bun si frumos!!! Mamici, sa va traiasca comorile
La multi ani, Andra!!! Sa iti dea Dumnezeu sanatate, putere si orice iti doresti tu si sa te bucuri de flacaii tai pana la 120 de ani.
Daca aseara m-am bucurat ca Amos a mancat 200 ml de lapte, amestecat cu pufuleti din aia, cu gust de alune, azi dimineata m-am dezumflat ca nu a mai vrut. Asa ca iar i-am dat lapte cu fructe. Eh...trecem noi si de faza asta.
Maine ma duc la analize de sange si luni am programare la ultrasound sa vad samburica. Abia astept. Am sa cer si poze, sa va arat.
Va dorim un week end frumos.
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre
saphir spune:
Fetelor, ce faceti??
Cum e vremea? Ma uit la stiri si ma minunez de ce ploi sunt in tara, mai ales in Constanta si zona Moldovei.
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre
Babee spune:
La multi ani Yann, Philip si Diana Alexia!
Noi astazi nu am mai ajuns la Festivalul florilor de la Tülln, ci la Linz.M-am gandit eu ca la flori am mai fost, mai pot merge si anul viitor, si mai bine mergem la Linz sa o vizitam pe Alina si pe micul Armin
Am plecat la 11 am ajuns la 13...ca am mers totusi incetisor, bebe a papat si apoi a dormit si am ajuns...Stiam doar spitalul si numele complet al Alinei.Am intrebat o doamna de maternitate, am gasit..si bine ca scria pe usa numele pacientei.Bat la usa, intru...a facut niste ochi de numa.S-a uitat la mine, o data inca o data si apoi a zis:'nu esti sanatoasa!atata drum sa vii sa ne vezi?'M-am bucurat ca s-a bucurat si ca i-a facut placere vizita noastra.Armin e un micut scump si drag, nu am rezistat si l-am luat in brate, un fulg de nea mi s-a parut.Si asa mi-e drag de el!!!Phillip a facut niste ochi cat cepele, eu le-am facut cateva pozici(le pun mai tarziu sa ii vedeti si voi), iar Heli sotul Alinei( a aparut mai tarzior) a facut si el cateva pozici(le asteptam si pe ale lui sa le punem la album).Sa vedeti pozica cu Bubu si Armin...se uita elefantul meu ca la altceva.A incercat sa puna si el manuta pe capusorul lui Armin dar nu l-a lasat ca mi-a fost frica sa nu-l tragaAm plecat apoi, ne-am mai plimbat putin prin Linz si am venit acasa.Mergem sa papam ceva si apoi baita si papa si nani(ca de obicei).Asa bine ne-am simtit, si bucuria mi s-a multiplicat-:am facut o surpriza placuta cuiva drag.Stiu ce greu e sa nu fii singur si sa tanjesti sa vina cineva la tine.Alina o mai are doar pe mama ei, in Bucuresti, care va veni la botez in Octombrie.Si ei sunt parte din gfamilia noastra din Austria.Ma simt bine..foarte bine.
Va pup si pe mai tarziu-sigur mai intru sa mai scriu ceva
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html
http://community.webshots.com/user/babee11
http://community.webshots.com/user/phillip0602
Iubi si Phillip (6.02.2004)
Diana_b spune:
Roxana, pina acum toate cerealele de la Hero au fost sub forma de pulbere. Eu intii i-am dat Hero si apoi am gasit nutriben. I-am dat Hero pt. 4 luni, nu mai stiu cu ce erau, acum ii dau Hero Trigo (griu). Le digera f. bine si nu mai vomita dupa ele asa des. Ii dau si biscuiti Hero (care nu sint sub forma de pulbere ). Ii dau si alte cereale nu numai Hero pt. ca ma usuca laptele praf (la buzunar), asa ca ii iau si Milubrei (care are lapte incorporat). Ma stradui sa-i dau cereale fara zahar.
Ce vreme, dom-le. Catelusa mea n-a facut pipi si pupu de ieri dimineata. Nici afara, nici in casa. Uraste ploaia (desi ii place f. mult sa se balaceasca in apa) si cind vreau sa ies cu ea, cum vede ce vreme e afara, se intoarce si intra in casa. Acum am scos-o cu forta sa faca pipi, a facut 5 minute, de pupu nici nu poate fi vorba, ca pt. ala trebuie sa-si gaseasca un loc jumate de ora.
Probleme serioase .
Pupici.
Diana si Mircea (2.01.2004)
http://community.webshots.com/user/dianab13
Roxana_G spune:
Andra, la noi Alex face asa cand o doare ceva. Pot fi dintii, insa pana acum a facut asa mai mult la durerile de stomacel.
Diana, am luat cerealele Hero deja, cel cu orez, porumb si tapioca. Incercam diseara.
Eu am facut curat la hainute si am sortat iar ce bun, ce nu e bun, ce e mic si pastrez, ce e mic si donez. Daca stiti vreo familie nevoiasa care ar avea nevoie, am o mica punguta cu lucrusoare, nu foarte multe.
In rest curatenia mi-a prins tare bine, ca am descoperit ca avem ceva hainute de toamna bunicele primite cadou inca de la nastere. Cateva prietene zeloase mi-au luat hainute de un an si uite ca avenit vremea sa le poarte. Trebuie sa ii cumpar neaparat o geaca sau un hanorac (avem unul care a ramas mic) si body cu maneca lunga. Asadar cumparaturile nu vor fi asa gauroase la buget. Cu ghetele de iarna mai astept sa vad cum ii creste piciorusul. Ptr toamna ne laudam cu pantofii Nike luati din Grecia.
Babee spune:
Andra sa porti sanatoasa pantofii sport.Si eu trebuie sa-mi iau altii ca i-am cam terfelit pe-ai mei(noi suntem pro Adidas).Si Bubu a urlat astazi pana a adormit (pe la 17).Face asta cand e foarte obosit si nu mai poate.Sa se fi intamplat acelasi lucru si cu Matei??Posibil zic eu.
Asa..si sa spunem de hainute.
Eu am luat asa (marimea 74):
-2 geci ploaie/vant(una ii mai vine cam 1 luna, alta inca 2-3 luni)
-3 perechi blugi
-2 costumase gen trening
-1 saloptea raiat
-3 tricouri maneca lunga(dar trebuie sa mai iau cateva)
-2 pulovere
-1 cojocel
-are deja 3 perechi ghete(marimile 19si 20)
-2 perechi ciorapei
-sosete grosute(duble)
-body maneca scurta(avem deja 6) si maneca lunga(trebuiesc luate)
-caciulite pentru afara(din bumbac) si 1 caciulita ca si cojocelul pt iarna iarna
-manusi si fular nu avem inca dar urmeaza
-salopeta si geaca pt iarna grea(luate de cand era la mami in burtica)
-sac pentru carut, sa nu ii inghete piciorusele(are si carutul unul, dar semi)
Mai trebuie sa mai cumpar cateva costumase pentru casa/nani.Avem botosei pt casa si o pereche sosete cu talpita (o chestie super faina!).Asa..si 2 vestute tot pentru casa si una sic pentru afara
Consider ca tricourile cu maneca lunga si body-urile sunt foarte importante.Mai curg balute, mai da mancare, mai face un pisu si se uda...
Daca imi mai amintesc de ceva va mai scriu.
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html
http://community.webshots.com/user/babee11
http://community.webshots.com/user/phillip0602
Iubi si Phillip (6.02.2004)
ad_risnov spune:
Salutare!!! Ne-am intors!!! Maine se mai face intalnirea din Botanica??? Noi vrem sa fim prezenti.
La multi ani, Yann si Philip!!!
La multi ani, Diana Alexia!!!
Sa aveti parte de tot binele din lume!
Adriana - mamica lui bb Rares (13feb.2004)
Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004