Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (12)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oake spune:

Mama lui Andrei... bine ai (re)venit... io n-am apucat sa te cunosc inainte de "incident" dar am cam inteles ce s-a intamplat. Si ca de obicei, asa se intampla cand vrei sa faci ceva bine dar pana la urma iese prost .
Flavianaaaaaaa!!! Vrei sa-ti povestesc cum eram eu la inceput cand am intrat pe forum??? Postam cate un subiect.. si bineinteles ca ma asteptam la un anumit raspuns... nah, ca se mai intampla ca altii sa ma "combata". Ioi ce ma enervam.. si stateam si ma gandeam cam vreo 15 minute cum si ce sa raspund.. si da-i si lupta.. si m-am luat in bete cu vreo cateva mamici... da ce nervoasa eram pe ele... ca sa descopar mai pe urma ca de fapt cea mai mare parte dintre ele sunt niste persoane super simpatice!
Pana mi-am dat seama ca eu de fapt intru pe forum sa ma relaxez.. nu sa ma enervez... si de atunci ma abtin sa mai scriu la nervi... Eh.. mai scriu uneori la "discutii generale" cand se dezbat probleme aprinse .... Dar eu zic sa nu pui la suflet ce spune o mamica intr-o pasa proasta.. ca stii si tu ca si noi cam in ce stare de nervi si de epuizare suntem cu bebelacii nostri de martie-aprilie .
Eu va pupic pe toate ca tare dragi imi sunteti si ii pup si pe bebelacii vostri cucuieti (ca ei mi-s si mai dragi !!!

Multi pupici pt. mamici si pt. pitici
Oake si Bebitza

http://community.webshots.com/user/bebitza_vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE
SA ITI DE-A DOMNUL TOT CE DORESTI
ZILE SENINE SI FERICIRE
LA MULTI ANI SA TRAIESTI!!!!!!!!!

VEVE

Sa iti ajute D-zeu sa ai parte numai de bucuri, de fericire si impliniri!!! Sa ai o viata cat mai usoara si mai frumoasa!!! Sa te bucuri alaturi de veve mik, de croko si de tata vevericilor de tot ce ii mai bun pa pamanat!!!!

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput