suferinta de vanzare
Raspunsuri - Pagina 2
Dena spune:
quote:
Originally posted by mr_baz
RUXMAX
Exista vreo legatura intre tine si clinica cu pricina ?(am observat in profil ca esti de profesie biolog)
Ar fi o parere avizata.Faptul ca aceste afise se pun in cartierele marginase...ce indica?
O donare trebuie sa fie benevola indiferent de natura ei.
mr_baz am vazut ca ai citat un articol dar eu faceam referire la citatul de mai sus. Adica la concluzia ta ca "o donare trebuie sa fie benevola" lucru care nu este intoteauna adevarat...
spre ex:
" Demonstrand ca recoltarea e sigura,
Branzan aduce voluntari la centrele de donare
Numarul donatorilor de sange bucuresteni a crescut in ultima luna cu 30 la suta, pentru prima data fiind inregistrat un asemenea fenomen inainte sa fie majorata valoarea bonurilor pentru alimente, a declarat Doina Gosea, medic coordonator la Centrul de Hematologie din Capitala. "Cred ca exemplul autoritatilor, ma refer la ministrul Sanatatii si oficiali ai institutiei care au donat sange la inceputul lunii august, a insemnat pentru oameni garantia ca donarea de sange este securizata si nu exista riscul transmiterii unor boli grave, cetatenii vazand ca toate trusele sunt de unica folosinta", a mai spus medicul coordonator. Sunt persoane care se tem de donare, numai pentru ca nu au vazut niciodata cum arata un laborator de recoltare si care sunt conditiile in care sunt realizate aceste interventii, a adaugat Gosea. Donatorii vor putea beneficia de mai multi bani pentru fiecare donare din luna septembrie. Guvernul a majorat, joi, cu 100.000 de lei nivelul drepturilor acordate donatorilor de sange, a caror valoare fusese stabilita in urma cu trei ani. Conform actului normativ, valoarea alocatiilor de hrana sau a bonurilor valorice acordate donatorilor de sange la fiecare donare a fost majorata, crescand de la 200.000 lei la 300.000 lei. Valoarea recompensei acordate la fiecare a cincea donare a fost si ea majorata, de la 500.000 lei la 600.000 lei. In 2003, la Centrul de Hematologie Bucuresti au fost facute 50.000 de recoltari."
Continutul acestui site este proprietatea SC Adevarul SA.
Sambata, 28 August 2004
mr_baz citarea pe care ai facut-o este salutara, este intr-adevar interesant. Nu la asta m-am referit, ci mentiunea medicului Emil Zota, sustinuta oarecum si de tine prin ultima fraza a citatului de mai sus. No offence!! Si mai cu seama la mentiunea Razvanului. Poate ca am fost mai acida decat s-ar fi cuvenit, scuzele de rigoare, dar retineti continutul.
Denisa si bebica din burtica - 27 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi
mr_baz spune:
Hai sa facem un calcul:
Pentru 250 usd o fata necajita de la perfierie merge timp de doua saptamani la clinica, face analize si apoi i se face interventia.
Cati au trecut printr-o anestezie (generala) la viata lor stiu ca nu de glumit.Apoi exista posibilitatea unor hemoragii.
Sincer ma gandesc ca e o piata de suflete...apoi cei de la clinica vand ovulele la un pret inzecit.
A dona sange e o diferenta, e un act nobil insa nimeni nu te anesteziaza sau nu ajungi sa ai o hemoragie. Think!!
Din cate stiu eu donarea de sange e un act benevol.Anul trecut in Viena prin aprilie chiar langa dom era o rulota specializata unde puteai dona sange fara a fi remumerat.
La fel si in Belgia.
Nu am nimic impotriva sa se faca asemenea donari pentru mamici din Romania, dar totul ia drumul Israel-ului pentru 250 de dolari!!!!!
Lauraa spune:
quote:
Originally posted by mr_baz
A dona sange e o diferenta, e un act nobil insa nimeni nu te anesteziaza sau nu ajungi sa ai o hemoragie.
Ah si inca cum!
Cary spune:
Doamne Dumnezeule,citesc si ma ingrozesc si nu-mi vine sa cred ca pentru cativa bani ajungem sa vindem BUCATI din noi!!!!BUCATI ce vor deveni curand suflete curate si nevinovate care intr-o buna zi NE VOR JUDECA!!!
pentru viata ce le-a fost dat s-o traiasca.
Numai bine tuturor!
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by Cary
Doamne Dumnezeule,citesc si ma ingrozesc si nu-mi vine sa cred ca pentru cativa bani ajungem sa vindem BUCATI din noi!!!!BUCATI ce vor deveni curand suflete curate si nevinovate care intr-o buna zi NE VOR JUDECA!!!
pentru viata ce le-a fost dat s-o traiasca.
Numai bine tuturor!
Perpendicular cu acest subiect, cred ca numai Tatal Ceresc ne va judeca.
Caci daca ne gandim bine, cei de pe Pamant judeca si astazi dupa acelasi principiu de acum 2000 de ani: azi “Osana, Osana…” si peste trei zile te crucifica ! Nu ma credeti ? Vedeti ce se intampla in jur.
Fara suparare !
DARAEL & DARAEL & Maria-Daria (16.02.2004)

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
iuliana spune:
Eu sint de acord cu donarea de ovule. Adica de ce la barbati ni se pare normal sa isi puna spermatozoizii la banca de sperma care, apoi, sa fie folositi de femei si sa nu fie judecati. Pai daca judecam asa de aspru femeile care isi doneaza ovule, atunci ce sa mai zicem de mame surogate. Eu sint de acord cu metodele astea. Sint asa de mult parinti care isi doresc copii si nu au si asa de multe femei care nu au ce sa le dea de mincare copiilor si prefera sa isi doneze ovulele pentru 250$. Nu mi se pare nimic anormal, ci chiar cinstit. Aaaa, sau mai bine ar fura, nu? Sau si-ar trimite copii fara rechizite si haine la scoala sau sa cerseasca????
http://community.webshots.com/user/emma_ana
http://community.webshots.com/user/emma_ana_musat
cipcipcip spune:
Si eu sint de acord cu donarea de ovule. E exact acelasi lucru ca donatia de sperma. Personal nu cred ca m-as baga la asa ceva, dar consider ca e un lucru nobil sa ajuti pe cineva sa aiba copii. Daca tot se pierd, de ce sa nu se foloseasca altcineva de ei, mai ales o femeie disperata sa aiba copii?...
Numai ca plata de 250 de dolari mi se pare bataie de joc, sint sigura ca cei care le vind mai departe fac mult mai multi bani. Eu in state am auzit de sume de 10 000 de dolari si dupa cite stiu donatoare ii intilneste pe viitorii parinti, e o mare diferenta sa simti ca ajuti o anume familie decit sa-ti vinzi pur si simplu ovulele la piata. Deci in conditii calumea si care nu aduc a trafic, sint 100% de acord.
ponicid spune:
Extragerea ovulelor nu se face sub anestezie generala. Sau cel putin nu este obligatorie anestezia generala.
Daniela, mamica de Ana-Maria
liliana csaki spune:
Eu stiu pe cineva care a facut asta odata si-acum face a doua oara. E vanzatoarea de la chioscul de unde-mi iau ziarele in fiecare dimineata. A facut-o pt. bani dar cu ocazia asta i-au facut si tot felul de investigatii, acum a doua oara pt.ca-i descoperisera nu stiu ce chist pe un ovar au operat-o mai intai si-abia apoi a inceput stimularea. Extragerea se face sub anestezie, ea zice ca e multmita ca a primit si bani si si-a facut si tot felul de investigatii pt. care altfel n-ar fi avut prea curand posibilitati.
Si donatorii barbati primesc bani. Si astfel destule cupluri isi realizeaza visul de a avea un copil, asa ca nu vad nimic rau in asta.
http://community.webshots.com/user/lilianacsaki
liris spune:
mie mi se pare chiar bine.
eu as dona , fara sa cer bani binenteles.
eu vreau sa donez si organele mele dupa ce voi muri.