... frumoasa declaratie ...
... mie sotul meu nu mi-a spus niciodata (verbal) TE IUBESC decat in gluma ... eu ii spun TE IUBESC, TE IUBESC, TE IUBESC ... TU MA IUBESTI ? si el spune HAI FIE TE IUBESC ... si radem amandoi ...
.... dar atunci cand suntem in intimitate, cand suntem doar noi doi ma inebuneste cu felul lui de-a fi ... ma saruta, ma cuprinde cu bratele, ma mangaie ore intregi (chiar si dupa ce facem dragoste) ... imi spune cu soapte fierbinti cuvinte dulci si ma curteaza cu foc si pasiune ... ce-mi pot dori mai mult ??? ... asta e felul lui de a-mi spune ca ma iubeste ... si nu stiu de ce ? dar eu il cred !
... asa ca fiecare om are un mod aparte de a spune TE IUBESC ... trebuie doar sa ai rabdare, sa-i asculti pe fiecare pana cand "adevaratul" TE IUBESC apare ... tatal meu spunea "am spus de atatea ori TE IUBESC ... si sa sti ca de fiecare data am vorbit serios" ...
Traieste clipa ...
" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu