Mamici de Nov-Dec 2004 (49)
Raspunsuri - Pagina 2

onitza spune:
Fetelor, ce planuri aveti pentru weekendul asta?
Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

danette spune:
Olga, super fusta cu burtica ta cu tot!
Nu arati deloc grasa.
Bits, uite ce am gasit eu pe pregnancy.about.com, legat de coboratul testicolelor la baietei (conform SA 28):
"Your baby's eye lashes are developing, as subcutaneous fat is deposited. If you have a baby boy, his testes will probably begin descending. Your baby is about 13.8 inches long (35 cms) and weighs about 2 pounds 4 ounces (1 kilogram)!
A baby born at this time has a good chance of survival with the help of medical technology."
Asa ca eu cred ca daca aveai baiat in burtica, se vedea sapt. trecuta cand ai fost tu la echo.
IrinaA, felicitari pentru fetitza!
Hai ca imediat ajungem baieteii din urma...
Cu camera lui Iris mai avem un picut de lucru, mocheta inca nu e montata, dar cand e gata cu siguranta pun poze.
Eu o sa stau cu ea in camera vreo 2-3 luni (asa ma gandesc acum), o sa-l las pe Mircea sa se "odihneasca" - teoretic, ca practic nu cred eu ca n-o sa auda concertele...
Apoi o s-o las sa doarma singura, sa se obisnuiasca asa.
Dana - 26+ sapt.
DPN 27 Nov.
http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/dana2327/my_photos

Moss spune:
buna dimineata, fetelor !
Nu am mai apucat in ultima vreme sa stau de vb. cu voi dar am incercat sa va citesc zilnic.
apropo' de zugravit si amenajat camera lui bebe, si noi suntem la acest capitol. Deocamdata, intrucat bebe va sta cu noi in camera, refacem dormitorul nostru. In primul rand vrem sa izolam putin peretii cu rigips ( intrucat se mai castiga cateva grade iarna, apoi trebuie sa zugravim, sa schimbam mocheta si am comandat mobila noua, astfel incat sa-i facem loc si bebicii nostre !! Deci, onitza, week-end-ul acesta suntem consemnati la " munca " !!
mie mi-a crescut burtica considerabil. mai am putin si intru in 31 saptamani, deci sunt pe urmele lui bits...Toata lumea se minuneaza ce burtica mare si tuguiata am ! La mine la birou s-au facut pariuri " consistente " deoarece sunt persoane care inca sunt convinse ca o sa fac un baietel..hi, hi
o sa mai pun si eu cateva poze noi in acest week-end.
fetelor, sa stiti ca eu nu mai am probleme cu umflatul piciorelor ! se pare ca bebe schimbandu-si pozitia ( este deja cu capsorul in jos ) nu mai apasa pe vena cu pricina, astfel incat am niste glezne frumoase si subtiri de nu-mi vine sa cred. In rest, nu am nici-o problema..cu mancarea imi este destul de greu..nu am mai luat nimic in plus dar imi este groaznic de greu sa ma abtin de la paine si dulciuri. Deci raman la 14 kg.
bun venit fetelor noi !
bits, multumesc pentru listuta ! am primit-o si eu !
abia stept sa termin amenajarile in apartament ca sa pot ramane acasa..
astazi merg sa mananc mancare chinezeasca !! abia astept !
o zi excelenta si week-end placut !
cristina, DPN 1-3 NOV, Dr. Marian Iliescu - Filantropia
27 ani - + 14 kg

onitza spune:
MOSS, ce-o fi...putzulica sa aiba!....sanatos sa fie!!!
Pofta mare! Nu am mancat niciodata mancare chinezeasca, dar as fi curioasa sa incerc!!! Ce-mi recomanzi asa, pentru o incepatoare...insarcinata???
Onitza
DPN - 8 decembrie

daniela_sb spune:
onitza, am incercat noi sa facem niste planuri pentru weekend cu iesire la iarba verde, dar se pare ca vremea ni le da peste cap. Se pare ca azi e doar inceputul cu vremea urata... dar sa speram ca se mai insala si cei de la meteo, ca asa mult as vrea sa iesim sa respir niste aer curat si cine stie poate gasim si niste mure...
27+ saptamani, DPN 21 Nov
http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/orcsarefree/my_photos

olga_stan spune:
onitza, mersi eu fac bine azi, sunt putin apatica cred ca de la vreme, in rest toate bune. ieri am fost in targul olarilor care s-a deschis la pitesti si am pus ochii pe cateva chestii faine. azi s[peram ca ma duc cu al meu sot sa mi le cumpere dar pe vremea asta nu am nici o sansa. la noi ploua si este inorat afara!
raluca.gabriela, si eu sunt la fel ca tine, nu pot sa stau dreapta si stau putin cocosata, asa ma simt cel mai bine. am observat ca anumite gravide au tendinta de a sta drepte cu tendinta de arcuire pe spate. asa ca statul pe scaun la birou imi este comod.
fetelor, in ultimul timp imi place sa cumpar reviste, nu prea imi permit, dar asa imi place sa ma inspir, sa ma uit pe poze...cred ca ala micu o sa iasa fotograf, pictor sau designer.
olga 30 ani si bebe 26 saptamani de la u.m.
doc. mihaila de la spitalul judetean arges
d.p.n. sfarsitul luni noembrie

Moss spune:
onitza, scumpa mea, daca ai sti tu ce semanam noi la burtica... esti o mamica frumoasa si roz !
Vezi tu, si eu mi-am dorit un baietel ( ca fiind primul copil ) dar cand am aflat ca voi avea o papusica mi-am schimbat atitudinea...si sincer, nu stiu cum voi reactiona daca dr. va scoate din burtica un baietel !! Eu sunt, acum, tare pregatita pentru Alexuta mea iar tati isi doreste tare mult o fetita ! ( desi, eu stiam ca barbatii isi doresc baietei )
Ador mancarea chinezeasca si mancarea thailandeza !!!! Din pacate mancare chinezeasca nu am avut ocazia ( inca ) sa mananc la ei acasa ( in China ) ...si la noi nu prea sunt restaurante unde se poate manca bine asa ceva. Ar fi restaurantul din incinta hotelului Minerva ( dar mie nu-mi place cum se mananca acolo ) si mai este Templul Soarelui unde mie imi place sa mananc pachetele de primavara si pui pe plita incinsa cu orez ( cu legume )
hai, ca deja nu mai pot....

onitza spune:
DANIELA, stii ce planuri imi facusem eu? Sa mergem la strand, ca imi place sa innot, dar...bad luck! mai ales ca astazi vine pe la mine prietena mea cu care ma vad foarte rar, cam la sase luni, poate si mai rar. Macar s-o duc in Mall ca ii place sa viziteze magazine, mai ales ce tine de haine. O sa o duc si in Titan ca si-a mai luat de acolo cate ceva. Noisa fim sanatosi. Eu una nu regret foarte tare faptul ca s-a mai racorit putin , muream de cald...fara A/C la serviciu.
Onitza
DPN - 8 decembrie

olga_stan spune:
fetelor sa va povestesc ce aveam eu chef aseara...sa fac baie cu sotul. am renuntat la idee cand m-am uitat la mine, la sotu si la cada aia mica...pana la urma am facut singurica si cu gandul la sot! am pus apa jumate in cada si putin mai calda si cred ca pe bebe l-a luat somnul de la caldura ca nu dadea semne de agitatie.
cred ca ii place cadura, seamana cu mine! si la mare a fost tare cuminte!
olga 30 ani si bebe 26 saptamani de la u.m.
doc. mihaila de la spitalul judetean arges
d.p.n. sfarsitul luni noembrie

onitza spune:
OLGA, prietena mea care vine pe la mine, trece si prin Pitesti (ea sta in Domnesti de Arges - ne-am imprietenit la C-lung Muscel, unde am facut colegiul), cred ca vai de ea, cum o s-o ploua!!!
Dar se descurca, e mare deja!!!!
MOSS, sa stii ca dintr-o privinta ai dreptate, nu stiu ce se intampla cu barbatii din ziua de azi!!! Si eu stiam ca majoritatea sunt incantati ca primul sa fie baietel, dar...nu...si al meu sot...ca al tau..fetita vrea!! Dar n-a fost sa fie!!Asta e...next time!! Ca vreau si eu fetita!!Dar nu ma deranjeaza sa fie primul baiat; stand acum si amintindu-mi de instinctul meu de mama pe care l-am avut de la inceput...ca am baiat...nu-mi vine sa cred cum puteam eu sa contrazic pe toata lumea ca am baiat, nimeni nu ar fi zis ca am fata de mama de baiat. Si am avut dreptate!!! AM BAIAT...si sunt fericita!!!
Onitza
DPN - 8 decembrie