Mamici de Nov-Dec 2004 (49)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Buna dimineata !!
Sa avem cu toatele o saptamana buna !
Eu m-am trezit cu o durere de cap, ingrozitoare..
desi n-am visat chiar rau....
Onitza , ti-am trimis vineri seara 2 sms pe telefonul mobil. Le-ai primit? Iti spuneam de piscina , in cazul in care ai fi mers in week-end. Ai mai fost? Sau la cumparaturi cu prietena? Ce ai cumparat?
Sa stii ca am cumparat si eu un sutien pt alaptat si o pereche de pantaloni cu "burta"
Am postat 2-3 poze de la piscina , daca vrei uita-te , sa-ti faci o idee cum e acolo. Eu o sa merg in fiecare joi de acum in colo.

Raluca, gata zugravitul?
Pana la urma am gasit un zugrav (ca n-am nevoie de echipa)...
Oricum la mine trebuiesc doar colorati peretii , ca sunt in stare buna, doar ca prea albi..
Ca tot ziceai de miscatul bb-lui... Si mie mi se intampla ca se trage in dreapta burtii , su "cucuiaza" acolo si mi se intareste burta. Ma intreb se simte bine cand face asta?

Voua fetelor vi se intampla?

DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Raluca, mi-am luat de fapt pijama pentru alaptat (camasi nu aveau masura mea) de la Rococo la Piata Sf. Gheorghe (langa Cocor, acolo unde intorc tramvaiele). Am dat 690 000 lei pe ea si este cu ursuleti albastri (oricum, era singurul model). Tot de acolo mi-am luat si sutien pentru alaptat.
Azi am fost la Medsana ca sa-mi fac analizele (daca ma gandesc bine intru in trimestrul III :-) Din fericire pentru mine sotul meu are asigurare la Medsana si alaturi de el este inclusa si familia in asigurare (sotia si copiii). Asa ca fac analizele gratis Or sa-mi faca toxo, hemograma (parca asa se numeste), listeria, citomegalovirus, urocultura.. etc. Listeria e gata peste vreo 3 saptamani, restul maine seara.
Felicitari Anne-Marry! Asta da nota!!

Eliza - 27 saptamani
DPN 15 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by dama

Bits, poate ca o sa-ti spuna si Fulguletz cum sunt sacii respectivi, dar nu cred sa fie diferiti de cei de aici. Asa ca-ti raspund si eu: sunt din panza ca cea de lenjerie (bumbac) si de obicei gasesti chiar in modelul lenjeriei pt patutul lui bebe. Si intr-adevar exista modele cu maneci sau fara maneci (ca o vesta), fie cu fermoare pe centru sau pe laterale, fie cu nasturi/capse la umeri. Sunt diverse feluri: simple si evoultive (care merg pana la 1-2 ani). Unele sunt facute din material ca de paturica pt bebe, nu stiu termenul in ro.

Bits, exact asa sunt si aici , cum a explicat dama. Si roserbitza se pare ca la fel are , adica "ca o vestuta cu fermoar" ...

cu David, 26 sapt., DPN 7 dec.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bits

eu am cumparat doua musamale pt schimbat bebelul si intradevar pe una trebuie sa o cureti cu servetel umed,iar cealalta se poate pune in masina de spalat pt curtat(la suprafata are material textil,iar in interior este o husa impermeabila).sunt practice caci pot fi pliate si puse cu usurinta in geanta.

nu e deloc rea ideea asta cu pliatul si pusul in geanta...dar tre sa gasesc una de dimensiuni mici...
Si o sa mai iau poate una dupa ce o sa cumpar comoda aia speciala in care poti tine lucrurile lui bebe si sus pe ea poti sa-l schimbi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moss spune:

buna dimineata,

si noi suntem bine ! am avut un week-end destul de linistit, in care ne-am odihnit mult si ne-am facut planuri. Asadar, ne-am hotarat sa zugravim dormitorul in bleu ( este o nuanta foarte linistitoare pentru mine ) si sa schimbam, pana la urma, toata mobila, care, va fi din artar sau stejar ( nuanta deschisa la culoare ). Vom renunta si la actualul nostru pat ( 2,10 x 2,30 ) pe care il iubesc in favoarea unuia mai mititel ( 1,80x 2,00 ) astfel incat se va crea mai mult spatiu in camera. Patutul lui bebe il voi face tot din acelasi lemn cu dormitoarul. In rest, as vrea ca peretele pe care o sa fie patutul sa-l pictez cu diverse stelute, norisori sau chiar personaje din desene animate. De astazi a inceput balamucul ( se schimba caloriferul si vin baietii cu rigips-ul ) dar eu sunt la birou asa ca scap de nebunie !
Abia astept sa vad totul gata !

Sa va spun o ce mi s-a intamplat ( referitor la sexul bebelusilui ). Vineri ne-am intalnit cu niste prieteni la restaurantul chinezesc si cand sa iesim din bloc ne-am intalnit cu o vecina ( mamica unui baietel de 4 ani ) care nu ma vazuse de multa vreme si care dupa ce m-a complimentat ca arat tare bine m-a intrebat daca mi-su spus la ecograf ce o sa fie, ca ea e sigura ca o sa fac un baietel dupa cum arat !! I-am spus ca totusi se inseala si ca eu o sa o am pe Alexuta mea la care ea mi-a raspuns foarte serios ca " Radu al meu a fost fetita pana la nastere. Ultima eco am facut-o la 8 luni si 3 saptamani si tot fetita s-a vazut " !! Am ramas un picut socata intrucat tipa este o persoana foarte serioasa, avocata, care , sunt convinsa, si-a permis sa merga la multi medici buni, mai ales ca ea si-a dorit foarte tare un copil si a reusit sa ramana insarcinata la 35 ani. Asadar, pentru mine sunt inca o surpriza aceste confuzii, intrucat este mai usor sa gresesti sexul copilului spunand ca este baiaetel si sa se nasca fetita, dar invers ???

apropo, pana la urma cui i-a iesit buricul ?? mie inca nu, insa prietenei mele da semne sa iasa abia acum la 31 saptamani ( a iesit partial )

va pup pe toate si sa aveti o saptamana usoara !
bits, ma bucur pentru tine ! O sa vezi ce mare va fi surpriza cu bebe !!

cristina, 31 saptamani, DPN 1-3 Nov, Dr. Marian Iliescu
27 ani - + 15 kg

Mergi la inceput

anne-marry, felicitari pentru licenta si ce nota...

Eliza, cum sunt pijamalele alea care le-ai luat tu? Adica au ceva special pentru alaptat? Eu nu am luat pijamale (cu toate ca sunt preferatele mele iar camasile de noapte nu le suport )ca m-am gandit ca poate o sa ma taie pe jos...sau pe sus si pijamalele sa nu ma stranga, deranjeze...

ieri am luat si sterilizatorul...Mai avem o gramada la acest capitol : incalzitor de casa si masina pentru biberon si borcanele, babyphone, si poate un termometru de ureche (avem deja unul de frunte dar nu masoara de doua ori aceesai temperatura)....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MICHE, sunt tare incantata de mesajele tale;da, le-am primit, si iti multumesc. Nu am apucat sa ma duc weekendul asta, am fost intr-adevar cu prietena la cumparaturi si m-am speriat ce energie avea, frate!!! Nu-i scapa nici un stand al vreunui magazin. Ieri, am fost in Mall, cica la plimbare, dar bineanteles ca si-a luat cate ceva si de acolo. Nebunatica!! Ma amuza teribil. Eu mi-am luat un pulover pe rosu cu lab foarte simpatic, cu anchior; chiar imi place foarte mult; mai vreau sa-mi cumpar o fusta rosie cu alb scurta, si asa vreau sa ma imbrac de Craciun; nu stiu de ce dar mi-a picat rau boala pe rosu. Miche, de-acuma chiar ca nu o sa mai am timp de piscina, incep cursul de turism in sept. si in acelasi timp si pe cel de mamici de la Municipal, cam in aceeasi perioada amandoua. O sa fiu terminata de obosita, dimineata la serviciu si in continuare dela patru la opt,la curs, de luni pana joi. Dar trebuie sa-l termin, ca am nevioe de certificare.
Anne Marrie, te rog frumos sa-mi spui si mie despre ce contract este vorba ca sa iti asiguri cei doi ani de crestere a copilului? Contract intre cine si cine? Ce trebuie facut? Va rog raspundeti-mi si mie, ca al nostru contabil e bata.

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Fetelor am pus numai o pozica(nu stiu daca realizati ceva din ea).Mie bebelusa respectiva mi s-a parut foarte mica, aveam impresia ca o pierd prin scutece;de fapt sau gandit si la nume, si o va numi SAORI.
Roserb ai dreptate in privinta lui Arisa; de fapt nici nu stiu la ce sa ma astept din partea ei(mamica respectiva sa mirat ffff. mult de comportamentul ei, deoarece baietelul ei nici nu vroia sa auda ca va avea o surioara mica, si mai ales ca nici pana acum nu i-au aratat-o, de teama reactiei); de fiecare data Arisa cand ma vede ca ma mangai pe burtica ma intreaba daca il poate pe bebe; numai cand o aud imi vine s-o strang de gat; imi cere voie s-o las sa mangaie burtica, ii dau voie normal, dar am o teama de nu va pot spune; in fiecare zi incercam sa-i spunem ca bebe este mic si trebui sa-l mangaie, nu sa-l bata;si la papusi tot asa ii spunem sa faca, caci uneori are tendinta sa le jumuleasca rau de tot; ce-o sa mai fie om vedea pe viu; cum se va comporta cu bebele cel mic, mai ales ca voi fi nevoita cand o sa nasc sa o iau cu mine in spital
Roserb sa stii ca Arisa se loveste mai tot timpul de cate ceva, si mai ales atunci cand nu ta astepti;noi in tot timpul stam cu ochii pe ea; am pus fel si fel de paravane pe la marginile patului, pe la colturile mesei etc(mai deunezi a dat o capatana la marginea studioului de pat, de s-ia facut o mare vanataie la tanpla, de te speriai daca o vedeai);asa ca fetelor vorba lui Roxana, c-am peste 1an jumate sa va asteptati la aceste fenomene
Anne-Marry felicitari ptr. nota obtinutaDe-acum numai osihna psihica iti doresc

roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Fulguletz, pijamaua are doua buzunare in dreptul sanilor iar sub buzunare doua taieturi prin care scoti sanul. Sper ca am explicat bine... poti vedea poza pijamalei pe bebelusultau. Si eu m-am gandit la fel ca tine la inceput (si eu fac cezariana) dar vanzatoarea mi-a explicat ca e mai bine sa am pijama pentru ca vor trebui sa-mi curete operatia si este mai usor sa tragi pantalonii in jos decat sa ridici camasa in sus. Si nu te strang pentru ca sunt peste burta (operatia este jos, pantalonii au elastic sus, la talie) si nu sunt stransi ci larguti. Eu oricum o sa-mi iau si o camasa ca sa am si pijama si camasa.

Eliza - 28 saptamani
DPN 15 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Cristina mie la prima sarcina mi-a iesit buricul rau de tot; aveai impresia ca este ca un dop, care astepta ca fie scos doarnormal ca nu si-a mai ravenit la forma initiala, si a ramas putin iesit din comun c-am uratel, dar de data asta nici pana acum nu mi-a iesit deloc, a ramas in aceasi faza ca dupa prima sarcina; acum oare eu ce sa port in pantece, baiat sau fatadar ceo fi o fi , sanatos sa fieTu ar trebui sa mai faci niste ECO, nu numai la medicul tau, sa fii mai sigura, si sa nu mergi numai pe premiza ca vei avea fata, iar la marele eveniment sa ai un adevarat soc

roxana
http://photos.yahoo.com/arisalaura

Mergi la inceput