Bebelusi de Oct-Nov-Dec 2003 (34)
Raspunsuri - Pagina 14
Elenalove27 spune:
Dragelor, dupa o noapte cu mare tam-tam de plinsete de foame , plecam dimineata la 6:30 la spital ...cind ajungem acolo sa ne spuna asistenta ca bebe nu este inregistrat pentru nici o operatie si ca cel mai bine sa mergem acasa si la 9:00 sa ilsunam pe DR.
Am crezut ca mor de nervi , Al a inceput sa se certe cu asistenta dar ea nu avea nici o vina asa ca repede am facut lapticul in biberon lui bebe si a papat saracutul pina a adormit.
Am venit acasa si am sunat DR. care el zice ca a inscris pe bebe pentru operatie dar la spital sa facut greseala si a intrat pe 17 nu pe 7 azi.Asa ca o sa facem iar o nopate alba de foame pe 17 .
Va multumesc tuturor ca va ginditi si la noi si din tot sufletul meu de MAMA va doresc mult a sanatate la bebelushi.
ciuf de uraganul Ivan nu am avut prea mult timp sa bag de seama pe unde este acum , dar sper sa nu vina spre noi..ai vazut pozele cu pomul in fata casei(uraganul frances)
Ma duc sa trag si eu ceva pui de somn ca sunt frinta de obosita.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-
8 Luni
vilma spune:
quote:
Originally posted by julia23
Vilma,noi miine venim la Gl si stam 2 zile,poate ne vedem cu tine si poate ne vedem si cu Vikinga daca a venit.
Poate inchizi tu subiectul asta si cind deschizi altul treci si listuta.
Pupici
Adriana si bb Julia(06.11.2003)
http://community.webshots.com/user/julia062003
Dragutzele, io s-ar putea sa plec in we, adica de vineri. Deocamdata nimic stabilit, dar e posibil (ne luam eu si husby cateva zile concediu de la copii) si o sa vizitam nordul tzarii-Bucovina.
Vikinga m-a sunat parca marti, trebuia sa-si ia carucior dar apoi cred ca a fost prinsa in vizite sau alte treburi, ca n-a mai zis nimic.
Mai vorbim pana atunci.
Elena, astia is normali la cap????
Simona, ce o fi fost cu bebe?
Bey, is intr-o mare viteza, tre' sa fac curat in casa...beeeaaahh!
Vilma, Anca (3 ani) si Tudor (11.12.2003)
cam33 spune:
Salutare,
M-ar interesa si pe mine parerile voastre referitoare la patut. Voi fi si eu mamica si, nu stiu care pat e mai bun din lemn sau textil? Voi de care aveti?
Multumim
mara03 spune:
Salut fetelor!
Simona, cum a mai dormit codrin? Si Tudor maraie noaptea. El are ore fixe la care incepe sa planga, dar slava Domnului adoarme imediat la loc daca merg repede, repede si-i pun suzeta in gurita!
Elena, imi imaginez ce-ai simtit ieri. Ma gandeam ca numai la noi se intampla asa ceva...
Vilma, week-end placut in Bucovina!!!
cam33, noi avem un patut textil. Sunt multumita de el, dar are un dejavantaj: are doar doua nivele. Dar sunt si cu trei posibilitati de reglare a nivelului la care doarme bb. Cred ca acelea sunt mai bune. Si ar mai fi o chestie: de patutul de lemn se poate apuca mai bine si invata mai repede sa se ridice, se ajuta mai bine cand face ture prin patut . Noi am facut alegerea asta doar pentru ca ne gandeam ca se poate accidenta mai usor in patutul de lemn.
tuturor bb-ilor.
Andreea&Tudor (9 decembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/mara03100
SimonaR spune:
Ciuf, asa repede masele ? Numai ce i-a iesit a doua pereche de dinti, aia de sus, dar de masele nu mi-a dat prin cap sa-l caut.
Mara, si Codrin a avut o perioada in care se trezea noaptea sa maraie dar se linistea cu suzi. Apoi a dormit beton pina la 8 luni cind a inceput circul cu dintii de sus. Dar a trecut si asta. Azi noapte a dormit bine, i-am dat Nurofen pe la 11 ca se foia in somn si transpira, probabil ca-l durea ceva, si a dormit pina la 8 fara un sfert. Dar ieri a facut din nou kk moale ca a iesit afara din Pampers pe la spate, si nici macar nu eram acasa. Noroc ca eram la buni si aveam cele necesare de schimb ca daca eram in oras ma facea de pomina. Mai ales ca nu ma mai asteptam la asta fiindca facuse deja vreo doua ture de kk normal, am crezut ca i-a trecut cufureala.
Elena, astia merita impuscati prin cit stres va face sa treceti. E inadmisibil !!!
Cam33, Codrin are patut de lemn, la care se regleaza inaltimea saltelei cum vrei. La inceput era mai sus, acum am lasat salteaua jos, fiindca Prislea se ridica deja in picioare in patut. Mai cade, uneori se mai loveste de gratii, urla, dar nu e nimic grav. In schimb roade vopseaua alba de pe bara de sus . Va trebui sa o invelesc in material textil. Asa ca daca te hotarasti la patut de lemn, vezi sa nu fie vopsit. Si neaparat sa fie reglabila inaltimea saltelei.
vilma spune:
Fetelor, am deschis partea a 35 a aici:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31854" target="_blank"> Bebelusi de Oct-Nov-Dec 2003 (35)
cu tot cu listuta cam neactualizata, asa ca astept PM-uri
Vilma, Anca (3 ani) si Tudor (11.12.2003)